Bikerite mobiilne rakendus?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
zhade

Bikerite mobiilne rakendus?

Lugemata postitus Postitas zhade »

Tere Bikerid!

Teen lühidalt ja asun kohe asja juurde.
Enamustel peaks kindlasti nüüdseks juba moodsad nutitelefonid olema ja kas oleksite huvitatud Androidile, iPhonele mõeldud rakendusest?
Näiteks tirid selle alla oma telefoni ja vaatad kus teised bikerid on, saad otsida sõidukaaslast või misiganes.

Kas on huvi? Mis funktsioone soovite, et sel oleks?

Kui huvi on siis mõtlen, et annab selle ära korraldada. Mingit ärilist pointi pole ;) Lihtsalt olen ise tulihingeline biker ja töötan IT ala peal, et see asi teoks teha.

Viimati muutis zhade, 29 Mär 2013, 14:37, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

kristjan128
Tsikkel: American Ironhorse Slammer
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 20 korda

Re: Bikerite mobiilne rakendus?

Lugemata postitus Postitas kristjan128 »

Mulle küll meeldiks :bsmile:

Teema algataja
zhade

Näiteks avad rakenduse ja sul on ees teated, kes otsib sõidukaaslast vms.

Nt:

"Täna kell 18, start ülemiste parkla" - postitas zhade
Võimalus on siis klikkida nupule "LIITUN" vms ja on näha palju koos on.

Veel saaks kaardi peal vaadata, kas keegi sul parasjagu ka kuskil läheduses on, saad määrata ka raadiuse: 1km, 5km jne.

Muidugi saab veel sisse tuua kaardile erinevad motopoed jne jne. Näiteks oled kuskil kodust eemal sõitmas ja vajad midagi,
vaatad kaardi pealt jällegi mis on lähim motopood vms.

Ühesõnaga variante on igasuguseid. Aga kui huvi tõesti inimestel on võiks kokku võtta kõige vajalikumad asjad mida
vajatakse ja teeks selle valmis. By bikers for bikers.

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Saaks ehk mingi nipiga ka näiteks tanklad ja levinumad kohtumis paigad lisada? Enamus suuremates linnades on sellised omad kohad tekkinud, kus kohtutakse,et tiirutama minna.
Või siis mingi "kisakast" kuhu iga äpi tirja saab sõnumi jätta teistele.
:bsmile:

Krt, zhade jõudis ette. :)

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Vabad ja vallatud noored naised võiks ka kaardi pealt näha olla siis võiks isegi mõelda nutifoni soetamise peale :ner:

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Teema algataja
zhade

Loff kirjutas:

Vabad ja vallatud noored naised võiks ka kaardi pealt näha olla siis võiks isegi mõelda nutifoni soetamise peale :ner:

Selle jaoks on facebook :lol:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Mul on siin üks rakendus pooleli aga paraku ei tea, kas sellest asja saab või miitte. Viimased kolm kuud on asi lihtsalt seisnud, sest muuga on käed jalad tööd täis olnud.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

monster695
Tsikkel: Ducati

Lugemata postitus Postitas monster695 »

Minu meelest väga huvitav lahendus! Ootan huviga!

Kasutaja avatar

Zaks
Tsikkel: Roller

Lugemata postitus Postitas Zaks »

See on väga oodatud. :bsmile:

Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Schizo »

Veel võiks ka tee peal hätta jäänule nt mingi kontaktide nimekiri. Kellelgi võõras linnas nt ratas keeldus koostööst. Võtab nimekirja lahti ( kuhu eelnevalt teised kasutajad on oma kontaktid jätnud a'la "56428***- Transport+garaaž PÄRNU ) ja valib sealt sobiva. Kas nt vaja abi transportimisel, ajutisel hoiustamisel lihtsalt pisiremonti ( midagi kokku lappida vms).

Never ride faster than your Angel can fly!
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

zhade kirjutas:
Loff kirjutas:

Selle jaoks on facebook :lol:

Ei tööta see FB selle asja kohapealt (togi) Ja ma ei tari läpakat kaasa kui sõitma lähen, et siis FB-s istuda kuskil grüünes.
Aga see selleks. Ma rohkem ei sega ennast siia vahele.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

3m
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 3m »

Oi see idee on väga teretulnud, paraleelina meenub see rakendus kuhu rahvas töökohustusi täitvaid poliseipatrulle üles märgib.
Kasutaks kindlasti, pole veel ainult androidi(küll ta kunagi tuleb), windows mobile jaoks oleks liigselt tööd sellega?

Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

Kiibistame kõik ratturid ära !?!

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

Pigem positsioneerib app aktiivseid kasutajaid iga 1-5min tagant ja jagab siis teistele infot. Nett nagunii 90% inimestel tasuta telefonis.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Schizo kirjutas:

Veel võiks ka tee peal hätta jäänule nt mingi kontaktide nimekiri. Kellelgi võõras linnas nt ratas keeldus koostööst. Võtab nimekirja lahti ( kuhu eelnevalt teised kasutajad on oma kontaktid jätnud a'la "56428***- Transport+garaaž PÄRNU ) ja valib sealt sobiva. Kas nt vaja abi transportimisel, ajutisel hoiustamisel lihtsalt pisiremonti ( midagi kokku lappida vms).

Siit saab algmaterjali http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=8092

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

Lugemata postitus Postitas matcho »

tehke jah app kus saaks kõiki liitunuid jälgida ... hea kui kiirus ka peal oleks ,et kes kui kiirelt liigub , seda lihtsam on politseil teid kõikki jälgida ... ma ei saa aru kuhu on kadunud inimeste vajadus privaatsuse järele ..

aga noh eks se on minu arvamus ...

parem kaks politseid ees kui üks taga ....

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

matcho kirjutas:

tehke jah app kus saaks kõiki liitunuid jälgida ... hea kui kiirus ka peal oleks ,et kes kui kiirelt liigub , seda lihtsam on politseil teid kõikki jälgida ... ma ei saa aru kuhu on kadunud inimeste vajadus privaatsuse järele ..

aga noh eks se on minu arvamus ...

Mis teha kui inimestele meeldib, et suure venna punnsilm neid jälgib. Ei maksa ju unustada, kelle käes kepsu võti on :D

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

Sellisel meetodil "kiiruse mõõtmist" ei saa teostada. Mõõteseade peab olema taadeldud, kui ei siis võib sellega harakaid loopida. Ilmselgelt ei hakka sa paugutama kui tead et patrull on ees, miks kurat peaksid sa seda tegema siis sisselülitatud "jälgimis seadmega".

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

zhade:

macintosh:
Maci, kas tegu sinu teise kontoga v? Kui mu mälu mind ei peta siis tulid paar aastat täpselt samasuguse äpiga välja :?: Varikontod on siin põlu all, mäki :!:

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Kiibistada pole küll enam kedagi vaja, enamus on nagunii jälgitav (mobla, neti logid, kaardimaksed, kliendikaardid jne) ja teine osa jutustab juba ammu oma tittede potilkäimisest tervele maailmale :mrgreen: Ka praeguse posti kirjutamist jälgib BBelements ja Google Analytics

Sakslastel oli miski hea app bikeritele olemas. Nime ei mäleta aga olid peal Alpide head sõiduteed, vaateplatsid, biker friendly hotellid ja miskit veel.
Igatahes mina kasutaks sellist appi kus oleks peal näiteks hetkel käivad teeremondid, kasutajate soovitatud söögikohad ja teeäärsed kohvikud, motopoed, help list ja ka näiteks Eesti vaatamisväärsused ja lihtsalt ilusad kohad. Sõitmas käiakse ju nagunii kambakesi ja hea kui tead mis sul ka tee kõrvale jääb. Ise mitu korda teinud sirutus peatusi kusagil teeääres teadmata et võsa taga on tegelt ilus tiik koos mõisaga..
Head sõiduteed võiks kah olla kuidagi märgitud seal ja kasutajad peaksid ise saama muuta ja kommenteerida asju seal.
Näiteks sattun ma täitsa kogemata motikaga Tartu ja ei tea millega vabat aega sisustada ja viimati olin seal miljonaastat tagasi siis oleks hea vaadata näiteks millist kohta motoputukad söömiseks soovitavad, kas on seal toit hea või motikas kohe söögilaua kõrval jne.. ja kui kusagil teepeal mäos on otsustatud üleöö asfalt maha võtta siis teaks kah sellest ja sõidaks teist teed sinna..
Mingit äppi teha et vaadata teemat "õhtust sõidukaaslast" on mõttetu, moblaga saab väga edukalt ka niisama seda teemat vaadata..
Ei tasu unustada ka asja et igasugused pidevalt onlines olevad asjad söövad akut, eriti kui asukoha positsioneerimiseks GPS on sees..
Nii et hea app sööb vähe akut ja töötab ka offlines.
aga need kõigest minu mõtted :P :D

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

innar11
Tsikkel: ZX-6R, FZ1-N

Lugemata postitus Postitas innar11 »

kui sulle politsei tähelepanu ei meeldi - ära liitu..
ma ei kihuta :D ja mulle see möte meeldib

Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Ise kasutan sellist appi nagu Waze - näitab ära lähimad bensukad ja bensiini hinna, politsei asukohad, ning kui on grupp, siis vist lähimad grupi liikmed. Grupi sees peaks saama teateid saata vist.

Soovitan seda uurida. Töötab põhimõttel, et inimesed ise sisestavad kõike seda infot.

ABS - 8 elu 9-st alles
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 454 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Rumal küsimus: milleks neid äppe on vaja? :roll:

Sõidate tsikliga, näete politseid, jääte seisma, sisestate asukoha, sõidate edasi?
Sõidan tsikliga, tunnen, et rinnus miskit väriseb, jään seisma, vaatan moblast, et politsei kuskil, panen mobla tasku, sõidan edasi?
:wack: :wack: :wack:

KRT, kas olete mingid rämedad huligaanid, sõidate varastatud tsiklitega või mis Teil viga on, et seda poltseid kogu aeg kardate?

Ainuke äpp vmt. oleks up-to-date list abipakkujatest ja miks ka mitte abivajajatest.

edu :bsmile:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

yeekim kirjutas:

Rumal küsimus: milleks neid äppe on vaja? :roll:

Sõidate tsikliga, näete politseid, jääte seisma, sisestate asukoha, sõidate edasi?
Sõidan tsikliga, tunnen, et rinnus miskit väriseb, jään seisma, vaatan moblast, et politsei kuskil, panen mobla tasku, sõidan edasi?
:wack: :wack: :wack:

KRT, kas olete mingid rämedad huligaanid, sõidate varastatud tsiklitega või mis Teil viga on, et seda poltseid kogu aeg kardate?

Ainuke äpp vmt. oleks up-to-date list abipakkujatest ja miks ka mitte abivajajatest.

edu :bsmile:

Ei ole ka minul ühtegi äppi, appi ega nutti.
Yeekim miks peaks kartma? Politsei pole ju alati karistatav üksus. Võibolla vajad neilt tarka nõu või mingit infot.... midaiganes. Kas poleks siis lihtsam hoopis lähima patrulli poole põõrduda selle äpi, api, nuti kaudu. Inimesed ongi erinevad: sina oled näiteks kitsarinnaline ja ei suutnud selles midagi positiivset leida, teine tahab kihutada ja pääseda trahvist, mina tahaks näiteks abi vahel kiiremini ja kui satub mõni patrull olema käepärast siis võtad neil kratist kinni ja vead kohale. "Tore, et te igas asjas positiivselt meelestatud olete"

tasa ja targu
Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

ma ei saa neid appe kasutada,samsung xcoveril on 1500mah aku ja kui päev läbi on pakettandmeside järel siis on õhtuks aku tühi,ei viitsi pidevalt telefonis ka torkida et pakettandmeside sisse lülitada ja siis mingi app lahti võtta ja siis uuesti app kinni panna ja telefonis nett kinni panna ,aga kui app võtaks väga vähe voolu ja kui app käivitada siis see võiks ise pakettandmeside või wifi tööle panna ja kui app sulgeda siis võiks nett ka kinni minna,ma lihtsalt ei taha tsikli külge panna telefoni laadimise jaoks eraldi kaablit

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas wicked »

ma ei saa neid appe kasutada, mul hakkab vanadesse sokkidesse auke tulema ja kui ma nende vanade sokkidega päev läbi käin, on nad õhtuks puhta läbi. ei viitsi ka kogu aeg sokke vahetada, sest mul kõik sarnases konditsioonis... (togi)

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

wicked kirjutas:

ma ei saa neid appe kasutada, mul hakkab vanadesse sokkidesse auke tulema ja kui ma nende vanade sokkidega päev läbi käin, on nad õhtuks puhta läbi. ei viitsi ka kogu aeg sokke vahetada, sest mul kõik sarnases konditsioonis... (togi)

Wicked! Kas vanaema pole õpetanud. et:
1) Kui tuleb kanda auk siis keerad kanna ülespidi ja saad edasi käia!
2) Kui varbad sokist läbi närivad siis lõikad varvaste juurde augu, et jalg sisse pista ja õmbled teise poole kinni, st keerad soki ringi.
3) Kui on üks suur auk siis põõrdud vanaema poole.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 454 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

rolex kirjutas:

...
Yeekim miks peaks kartma? Politsei pole ju alati karistatav üksus. Võibolla vajad neilt tarka nõu või mingit infot.... midaiganes. Kas poleks siis lihtsam hoopis lähima patrulli poole põõrduda selle äpi, api, nuti kaudu. Inimesed ongi erinevad: sina oled näiteks kitsarinnaline ja ei suutnud selles midagi positiivset leida, teine tahab kihutada ja pääseda trahvist, mina tahaks näiteks abi vahel kiiremini ja kui satub mõni patrull olema käepärast siis võtad neil kratist kinni ja vead kohale. "Tore, et te igas asjas positiivselt meelestatud olete"

Mina ei karda, Teie kardate, ikka: saaks teada kus politsei passib jne :wack:

110 ehk olete sellest numbrist kuulnud (togi)

Saadetud kettaga lauatelefonist!

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

Minule idee meeldib, võiks olla ehk selline asi ka, et näitab ära, mis masinatüübiga sõidad, ehk : chopper, bike, enduro, roller vms... Ning võiks olla ka mingid kubatuuri klassid näidatud. Ehk sõitmas on 50cc, 125cc ja üle 125cc vms... 8)

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

minim2gnus kirjutas:

Minule idee meeldib, võiks olla ehk selline asi ka, et näitab ära, mis masinatüübiga sõidad, ehk : chopper, bike, enduro, roller vms... Ning võiks olla ka mingid kubatuuri klassid näidatud. Ehk sõitmas on 50cc, 125cc ja üle 125cc vms... 8)

Kes see nii väiksega üldse tänaval sõidab :mrgreen:
Aga rahunegem maha nüüd, mees küsis, kas on nõudlust, mitte seda et kes leiab võimalikult palju vastuväiteid selle api olemasolule. Isiklikult leian, et võiks selle äppi valmis vaaritada küll :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”