Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
soovitage kohta kus saaks lenksu tagasi "õigeks" väänata, põlveotsas ei saa eriti sümmeetriline
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
hmmm kirjutas:soovitage kohta kus saaks lenksu tagasi "õigeks" väänata, põlveotsas ei saa eriti sümmeetriline
Ei soovita
Kui keegi peakski selle sul ära tegema, siis ei ole ta endast lugupidav töömees.
Osta uus lenks, kui tahad, et ratas vähegi turvaliselt koos püsib.
Näiteks:
http://www.ebay.co.uk/itm/98-03-2001-Ka ... 5aef658134
või
http://www.ebay.co.uk/itm/Baron-Handleb ... 5aea5198f5
-
- Kontakt:
Kas kunagi mingisugune hooaja avamine ka tuleb Tartu kandis, või olen sellest teemast mööda vaadanud ?
-
- Tsikkel: kawa z750, kawa z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Kas keegi oskab lahti seletada viimase F1 Vetteli möödasõidu tagamaad ?
Miks meeskond ütles talle, et ei tohi mööda sõita ? Mingid taktikalised käigud ?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Thesaarlane kirjutas:Kas keegi oskab lahti seletada viimase F1 Vetteli möödasõidu tagamaad ?
Miks meeskond ütles talle, et ei tohi mööda sõita ? Mingid taktikalised käigud ?
nad oleks saanud siis jagatud esimese ja teise koha üldarvestuses, nüüd on neil esimene ja kolmas
mx77 kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Kas keegi oskab lahti seletada viimase F1 Vetteli möödasõidu tagamaad ?
nad oleks saanud siis jagatud esimese ja teise koha üldarvestuses, nüüd on neil esimene ja kolmas
Meeskonda huvitab eelkõige konstruktorite karikas ja neid rahuldab 1 ja 2 koht ükskõik mis järjestuses. Aga kui kaks pulli hakkavad omavahel enne lõppu veel võidusõitu korraldama, siis võib juhtuda, et lõpuni ei jõua kumbki ja esikohad oleks sel juhul võtnud Mercedes.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
M.T. kirjutas:mx77 kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Kas keegi oskab lahti seletada viimase F1 Vetteli möödasõidu tagamaad ?
Meeskonda huvitab eelkõige konstruktorite karikas ja neid rahuldab 1 ja 2 koht ükskõik mis järjestuses. Aga kui kaks pulli hakkavad omavahel enne lõppu veel võidusõitu korraldama, siis võib juhtuda, et lõpuni ei jõua kumbki ja esikohad oleks sel juhul võtnud Mercedes.
Ja mina arvasin, et võidusõit on võidusõit
Ok, koos üksikute taktikatega. Aga, et sellest mingi jama tuleb kui mõlemad autod ületavad finishi.
Thesaarlane kirjutas:Ja mina arvasin, et võidusõit on võidusõit
![]()
Ok, koos üksikute taktikatega. Aga, et sellest mingi jama tuleb kui mõlemad autod ületavad finishi.
Jama tuli sellest, et Vettel eiras tiimi poolt antud käsku. Vebber oli kindel, et esikoht on tema ja võttis rahulikult kuni ükshetk taipas, et tiimikaaslane tahab võitu omale. Mingi hetk nad panid ikka päris vihaselt omavahel ja seadsid sellega finišisse jõudmise ohtu - jube loll ju kui nad oleks kokku põrganud ja raja ääres lõpetanud ning tiim oleks saanud 0 punkti. Lisaks ka meeskondlikud sisepinged mis selle kõigega kaasnesid. Kui nüüd hooaja lõpus oleks Vettelil vaja Vebberilt taktikalist abi, et tulla maailmameistriks, siis hetkeseisu arvestades pole kindel, et Vebber teda aitaks. Ja nii võib juhtuda, et ühe lolli otsuse tõttu jäävad kõik pullid ilma ühegi tiitlita.
Meeskonna taktika muidugi jama, aga kuidagi seda välistada ka ei saa. Mäletan aegu kui igamees sõitis ikkagi enda eest ja meeskonnakaaslased Senna ja Prost panid nii, et veri ninast väljas. Neid huvitas ainult individuaalne tiitel.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Kas keegi teab kui palju läheks ligikaudu maksma paagi ja velgede värvimine matt mustaks. Kui on mõni hea koht soovitada kellelgi siis visake link ka mulle palun
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
elbastardo16 kirjutas:Kas keegi teab kui palju läheks ligikaudu maksma paagi ja velgede värvimine matt mustaks. Kui on mõni hea koht soovitada kellelgi siis visake link ka mulle palun
paar sotti
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mul tekkis sihuke huvitav juriidiline küsimus, nimelt on net täis igasugu mixitud videosid, nt jne.
Et kas see on juriidiliselt ok, et võtad lambi video youtubest ja mixid 2ra ja paned üles?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Mul tekkis sihuke huvitav juriidiline küsimus, nimelt on net täis igasugu mixitud videosid, nt jne.
Et kas see on juriidiliselt ok, et võtad lambi video youtubest ja mixid 2ra ja paned üles?
Ma oletan et kui sul on luba olemas video autoriöiguste hoidja poolt, siis on OK, kuid muidu vist illegaalne...
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Kas mitte ei ole vajalik lihtsalt klausel, et "Ei oma materjali autoriõigused, vaid need kuuluvad.... .... "
Kuskil miagi sellist meelde jäänud, et viide omanikule on vajalik ning lisaks ka kinnitamine, et ei väida, et kuuluvad endale.
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
Tere. Mul tuli kiivriga (ARAI) kaasa väike pudel, peale on kirjutatud silicone lubricant. Mis sellega tehakse?
...punkt kirjutas:Tere. Mul tuli kiivriga (ARAI) kaasa väike pudel, peale on kirjutatud silicone lubricant. Mis sellega tehakse?
Mökerdad aegajalt viisiri seda osa, mis on nende katete all peidus!
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
Tuono kirjutas:...punkt kirjutas:Tere. Mul tuli kiivriga (ARAI) kaasa väike pudel, peale on kirjutatud silicone lubricant. Mis sellega tehakse?
Tere. Mõtled neid visiiri kinnitus kohti?
No ei osanud otsida..
Kes Tartus ilusasti kiivri peale ühe väikese lisa oskab joonistada ja kaitsva kihi peale tõmmata?
...punkt kirjutas:Tuono kirjutas:...punkt kirjutas:Tere. Mul tuli kiivriga (ARAI) kaasa väike pudel, peale on kirjutatud silicone lubricant. Mis sellega tehakse?
Tere. Mõtled neid visiiri kinnitus kohti?
Jep, ise olen viisiiri küljest võtnud ja siis natuke mökerdanud aegajalt!
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Mul tekkis sihuke huvitav juriidiline küsimus, nimelt on net täis igasugu mixitud videosid, nt jne.
Sõltub algmaterjali litsentsitüübist (Copyright või Creative commons/copyleft) ja uue teose (tuletatud teos) kasutusviisist. Üldine reegel on, et sul peab olema autori luba (mõned erandid on; fair use) tema teose või selle osade kasutamiseks.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Võib mixida küll,aga mitte mingil kujul ei tohi avaldada.Ei youtubes,ega mitte kuskil mujal.
Õigemini...võid,aga vahele ei tohi jääda
Kui mingit tulu sellest ei saa(ei ole kommertseesmargil toodetud), siis sanktsioon on video eemaldamine. Muud midagi. Oleneb kus, mida, millal esitada. Eestis ei tohi uhtegi sekundit kellegi teise videot, mitte kusagil kasutada(luba kusimata).
Kasutad kellegi teise klippe kuskil reklaamis ja luba ei kusi, siis maksad trahve nii, et silmad marjad.
-
- Kontakt:
reinz kirjutas:Kipsi kirjutas:Mul tekkis sihuke huvitav juriidiline küsimus, nimelt on net täis igasugu mixitud videosid, nt jne.
Et kas see on juriidiliselt ok, et võtad lambi video youtubest ja mixid 2ra ja paned üles?Ma oletan et kui sul on luba olemas video autoriöiguste hoidja poolt, siis on OK, kuid muidu vist illegaalne...
Samas, laadida ülesse kellegi teise video, siis määrab enamasti youtube ise, kas on autoriõiguste rikkumine või ei, kui on siis ei lähegi see video automaatselt kusagile. Saladus katte all võin öelda, et olen laadinud originaale, kui ka homemade mix'e ning läbi aastate pole miskit probleemi olnud.
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Kas rattavõll oleks kasulikum lasta mõnel asjalikul meistrimelel pingis uus treida või osta kasutatud ? "Lääne" omasid vist sirgeks ei koputa nagu veneaegset kraami, jutt siis lubatud parameetrite kandis mõõtudega.
Ohverdan bensiini !
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kas vasakukäelised lükkavad ratast endast vasakul?
paikas kirjutas:mx77 kirjutas:StreetMoto kirjutas:Kokkuvõttes olen hakanud usaldama aasta-aastalt rohkem oma kõhutunnet ja seda mõtet, mis esmasena peast läbi käib. Ja harjumuse reegleid ei tohi rikkuda - see maksab kätte! Näiteks nagu tsikli lükkamine endast vasakul - no raudselt läheb ta teisele poole ümber ja küljejalga sel hetkel enam all ei ole...
kas sa teed siis peale tskililükkamist iga kord ringi tagasi tsikli vasakule küljele, et ratas jalale panna?
kirjutas ju, et endast vasakul, ma lükkan ka ratast endast paremalpool.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mängid trumme ka?
Minule tundub tsiklit endast vasakul lükata ikka loogikavastane - keha keeldub sellest. Ka paremakäeline!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Mängid trumme ka?
Minule tundub tsiklit endast vasakul lükata ikka loogikavastane - keha keeldub sellest. Ka paremakäeline!
Täpselt sama - paremakäeline, aga siklit vasakul pool keha lükata on nono!
Scrnyful kirjutas:Loff kirjutas:Mängid trumme ka?
Täpselt sama - paremakäeline, aga siklit vasakul pool keha lükata on nono!
Olen ROHKEM paremakäeline aga pole ka mingi probleem tsiklit endast paremal lükata!