Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
-
Teema algataja - Postitusi: 2868
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
Pakki on ikka tore saada, eriti kaua oodatud pakki
Täna selle istme viguri juurde ei jõudnudki, sest oli vaja kohe proovida, kas ja kuidas kolb/rõngad istuvad. Istusid nii hästi, et üks asi viis teiseni ja südaööks oli mootor koos. Muidugi oli natuke ka tagasilööke. Üks, mis aega võttis koosnes kahest pisividinast - silindri ka kaane vahelistest tsentreerimispuksidest. No neid ei olnud kuskilt mujalt võtta kui tuli ise teha. Mingi pool tundi tuhlasin garaažis ringi, et leida midagi, millest kõige lihtsam teha. Lõpuks leidsin Jawa 638 suunatule toru. Parasjagu selliste mõõtudega, et seest sai puurida selle 10mm diam. peale ja väljast treida 12.35mm peale. Sealt toru otsast siis kaks 9mm pikkust puksi ja asi ants. Teine tagasilöök oli muidugi oma lollus, sest olin unustanud, et starteri maha võtmiseks/peale panekuks peavad staatori kaane poldid lahti olema ja kaas irvakil. No mina olin muidugi juba kõik kinni keeranud ja starterit pihuvahel veeretades tuli meelde Mis siis ikka, mis sit*sti, see uuesti! Muud hullu ei olnudki.
Sõrme proov.
Silinder peale.
Järgmisena kaas ja siis kaane kaas ja sealt edasi nii nagu järjekord ette näeb.
Raami vahele tõstmiseks valmis.
Homme äkki lootust pauku kuulda kuigi äkki tuleb ainult püksi ja lootus on lollide lohutus
Aga elame-näeme.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.