Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX

Kasutaja avatar

Teema algataja
Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX

Lugemata postitus Postitas Loff »

Õues tuisuilm ja nina välja eriti pista ei tihkand. Tubaseid töid küll. Sael vaja kett ära teritada, sedapuhku päris sael aga samuti Husqvarna. See väike soendus tehtud sai lenks ära vahetatud. Suhteliselt bolt on teema väikeste modifitseerimistega. Lenksu kinnitusi oli vaja natuke lõigata, sidurilink oli tilla-tölla, õnneks oli riiulist paremas korras süsteem võtta. Sai täitsa hea, nii silmale vaadata kui ka isteasendi poolest mugavam kui enne (lenksude kujud erinevad).

Pilt
Pilt
Pilt

Peale sai passitatud ka suur paak, istub hästi, natuke pidi paagi kummipukse töötlema. Iste ka peale ja sobivad omavahel kokku küll, miks ei peaks, OEM paak ju. Nüüd on vaja teha see istme lukustusmehhanism. Kuna ma ühe olen juba teinud siis on täpselt teada, mida vaja on. Kuna eelmine sai ka käepärastest asjadest tehtud siis teise tegemiseks on peaaegu kõik olemas. Vaja on natuke paremat vedru, peab oma vedruvarud läbi otsima.

Pilt
Pilt

Natuke treimist, viilimist ja puurimist ning nendest juppidest saab kokku panna selle puuduva sõlme istme küljest.

Pilt

Alates homsest ei ole mul enam ühtegi vabandust tuua, et ei saaks midagi teha, sest siis on kõik jupid olemas, et see saag sõitma saada.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”