Ujuvad pidurikettad, suured lõtkud.

Teema algataja
Markus100

Re: Ujuvad pidurikettad, suured lõtkud.

Lugemata postitus Postitas Markus100 »

KIBU kirjutas:

Tere
Kettad loksuvad... No ja siis? Tõsiselt mind hakkas huvitama mis sellest siis on. Kas on tõesti oht et murrab needid lahti ja ei saa seisma? Kui jutt käiks raskest või irm kiirest rattast või oleks ainult üks ketas vms siis ehk. A jutt ju 98a 600 pandiidist. Võistlusratastel loksuvad paljudel omajagu. Võib ju needid üle pressida. Soovitada uued kettad osta rattale millel ketaste hind arvestatav osa ratta turuhinnast... Nagu jabur tundub. Rahulikult sõites ei saa pidurid suurt miskit vatti võrreldes maks koormusega mida nad peavad kannatama. Mina sõidaks edasi kuni pidurdades miskit valesti tundub ja otsiks ja ootaks ebayst ODAVAID. Mine näita mõne võidusõidu taustaga mehaanikule kõige kindlam.

Sellepärast ma ju Teie käest küsingi, et mis juhtub ja palju loksuda võivad, ise olen sellel alal veel suhteliselt võhik. Tahaksin isegi teada, et mis sitemal juhul juhtuda võib või mis anomaaliad enne "lõppu" tekkima hakkavad. Ei ole nagu kunagi tähendanud, et kettad nüüd kuumaks läheksid, võibolla on tõesti vaja pidurieebli otsas elada, et kettad saavutaksid oma töötemperatuuri. Hooaja läbisõit ca. 10 000-15 000 kilomeetrit.
Ei teagi mis seisukohta nüüd võtta, osad ütlevad, et tegemist äärmiselt ohtlikuga ja vajab kohe vahetamist, teised jälle, et sõida edasi niikaua kuni juppe lendab....ei tahaks küll, et esimesed pidurikettad mingil hetkel lahkuvad.
Keegi võiks veel oma kogemusi ja arvamust asjast jagada, kuulan huviga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”