Kohustuslik täiendkoolitus
-
- Tsikkel: GSF1250SA
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 14 korda
Re: Kohustuslik täiendkoolitus
mart211 kirjutas:mella kirjutas:Aga see on ju päris kaval ettepanek.
Selle asemel, et täiendkoolitusi tegema hakata, tuleks koolitada õpetajaid!
Ja koolitus lõpeks atesteerimisega, kus tuleb täita normid, mis vähemalt motosurvivali edasijõudnute tasemel.
Ehk siis 90-e pealt äkkpidurdus, aeglussõit, slaalom, ring jne. Kes ära ei tee, see õpetada ei tohi.
Muidu nagu tuleb välja, et muna õpetab kana.Tõnis kirjutas:Pigem tehku praegune mootorrattajuhtide õpe autokoolides asjalikumaks või üritagu ühtlustada koolide taset, sest on olemas igasuguseid koole ja õpetajaid.
Arutluse käigus oleme jõudnud sinna, et sellise ettepaneku võiks täitsa vabalt keegi asjatundlikum inimene härra Villule teha. Minu autokooli õpetajad olid täitsa pooletoobised ja ma suutsin tol ajal juba paremini mootorratast juhtida kui nemad kamba peale kokku. Liikluses õpetas mind sõitma B-kati õpetaja ning A-kati mehed saidki ainult sõidutada mind mööda linna, kasu neist väga polnud.
Jah, autokoolis mootorratta õpetuse standardiseerimine ning õpetajate töökvalifikatsiooni ühtlustamine on kindlasti ainuõige lähenemine. Samas ma arvan, et peale avariid, võiks vabalt teda ka täiendkoolitusele saata. Milline see koolitus olema peaks, on iseasi. Youtubis on video, kus poltsei teeb õpet edasijõudnutele, kus pööratakse reaalselt liikluses sõites täelepanu sellele, kus asetsetakse rattaga teel, miks, mis põhjusel kurve just sedasi võetakse, jne, jne. Ma hetkel ei saa seda videot seoses netipiirangutega üles otsida, aga teen seda hiljem. Suvaline täiendkoolitus all pool algaja taset on küll pointless.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.