Milline aluspesu ?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Milline aluspesu ?
retro kirjutas:Oskab keegi oma kogemusest soovitada veel mõne tootja Windstopper-esiosaga aluspesu pikki pükse?
Endale jäid silma Rukka N2S püksid.Oluline on just Windstopper - sõidupüksid on "liiga hingavad" ja jahedama ilmaga hakkab jalgadel tuule kätte jääv osa külmetama.
Tavalised Rukka "long john"-id e. aluspesu pikad püksid on olemas ja eriti maanteekiirustel ei aita.Depoo müüb nt. Cold Killers ja Frank Thomas'e ja Motomarket Held-i.
CRAFT
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
retro kirjutas:Depoo müüb nt. Cold Killers ja Frank Thomas'e ja Motomarket Held-i.
Meilt saab peale Held-i veel Rev´it!-i windstopperit, CRAFT-i ja SIXS-i. Valikut jagub. Kaubad on poes saadaval.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
mx77 kirjutas:retro kirjutas:Oskab keegi oma kogemusest soovitada veel mõne tootja Windstopper-esiosaga aluspesu pikki pükse?
Endale jäid silma Rukka N2S püksid.Oluline on just Windstopper - sõidupüksid on "liiga hingavad" ja jahedama ilmaga hakkab jalgadel tuule kätte jääv osa külmetama.
Tavalised Rukka "long john"-id e. aluspesu pikad püksid on olemas ja eriti maanteekiirustel ei aita.Depoo müüb nt. Cold Killers ja Frank Thomas'e ja Motomarket Held-i.
CRAFT
Craft-i valikus ei jäänud esmapilgul ühtegi "tuuletõkkega" püksipaari silma.
Aga muidu SIXS ja Rev'it (Motomarketis)on kahjuks kallimad, kui Rukka.
Sama või kallima hinnaga eelistaks ma sel juhul Rukka-t.
Held-i pükse jõudsin täna korra piiluda juba ja ei olnud eesmine osa tervenisti windstopper, vaid ainult munad ja põlved.
-
- Kontakt:
Sa ju küsisid Windstopperiga pesu. Minu teada on seda (päris WS) ainult Rukkal ja Craftil, aga Rukka on mingi eriline kalts seljas.
Craft siis: http://shop.craftsports.us/baselayer-1/ ... P_byh000ko, peaks olema saada enamuses spordipoodides.
ise ostsin ca kuu tagasi ka rukka aluspesu(ilma ws).nüüdseks kasutanud seda ca 3ädalat ja tõesti nagu kalts seljas.riie kohati juba topiline nagu oleks "sõjas käinud".olex paremat lootnud.
-
- Kontakt:
scorpion78 kirjutas:ise ostsin ca kuu tagasi ka rukka aluspesu(ilma ws).nüüdseks kasutanud seda ca 3ädalat ja tõesti nagu kalts seljas.riie kohati juba topiline nagu oleks "sõjas käinud".olex paremat lootnud.
Sellega olen täiesti nõus - tavalise pesu materjal on Rukkal tõepoolest s*tt - endal pesupüksid lähevad nüüd pärast üht hooaega äraviskamisele. Samas Windstopper-materjal on neil hea - kaelus on vist juba 6-7 hooaega kasutust näinud ja häda pole midagi
-
- Kontakt:
Vot sellest ma aru ei saa kes kasutab aluspesu all aluspesu. Ja suvel veel rannashortside all ujukaid
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Suuremalt jaolt on kõik see motopesu sünteetiline ning ma ei saa seda pikemalt kanda, võibolla mu oma kiiks. Mitte et ma väga palju pikka pesu kannaks aga kui, siis on puuvillane all
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Kasutan pesu(spordipoest ostetud, marki ei mäleta( hingav), kroonis maksis komplekt kuskil tonn) pigem külmemeate ilmadega sõites.Aga kuuma jaoks on mul soetatud Rev`it Turbine riided ja seal all kasutan tavalist T särki või mida iganes,püksid lihtsalt paljaste jalgade peal.Väga hea ka 30+ temp linnavahel.Tunne nagu T-särgiga sõites,aga olemas kaitsmed,taskud ja kõik muu vajalik.Seisma jäädes ei ole tunnet,et nüüd saan rabanduse kui kohe liikuma ei pääse.Nagu keegi eespool mainis,siis kasuta mida iganes kui,aga pelmised riided ei ole õiged, higistad ikka.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Sa ju küsisid Windstopperiga pesu. Minu teada on seda (päris WS) ainult Rukkal ja Craftil, aga Rukka on mingi eriline kalts seljas.
Craft siis: http://shop.craftsports.us/baselayer-1/ ... P_byh000ko, peaks olema saada enamuses spordipoodides.
Lihtsalt infoks, et ka EVO kasutab "päris" Windstopperit. Lõplik valik jäigi Depoos EVO pükstele (ainukesed, mis ka mune kaitsesid ).
-
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:Meile (Biker24 motokaubamaja) jõudis kohale selline bränd nagu Sixs (Itaalia). Talvised ülemised osad, sokid, aluskombed jms. nagu ikka aga eriline just see, et kõik on miskid ulme-kõrgtehnoloogilised.. carbonniidist ja ei tea mida asja veel, isegi pole veel süveneda jõudnud. Näha ja katsuda saab kohapeal aga veebi jõuavad kahjuks kunagi hiljem nagu enamik asju...
Kusjuures segaseks jääb see, et käisin selle SIXS-i kodukal ja ega ma ei leidnud poolt sõnagi, miks see carbon selle pesu heaks teeb. Kalliks kindlasti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.