Kawasaki zx6r/ Kerget nõu

Teema algataja
targo19
Tsikkel: Kawasaki Zx6r

Re: Kawasaki zx6r/ Kerget nõu

Lugemata postitus Postitas targo19 »

mart211 kirjutas:

Kui sa soovid selle rattaga tänaval sõita ja vahest harva hooldad ka, siis lähima 5 aasta jooksul sa vaevalt ühtegi nn tüüpviga sealt leiadki. Rinkal/stunt'i sõites võid raami/amordid pooleks murda ja käigukasti kokku lasta...võid aga ei pruugi. Ülejäänu peaks peaaegu kõigele vastu pidama.
Ma umbkaudselt arvan teadvat selle tsikli omanikku ning minu meelest räägitakse ainult head. Juba piltidelt on näha, et ratta eest on hoolt kantud, loodetavasti ka tehniliselt. Seda, kas tegelikkuses ka asi nii on oskab sulle pea iga motoremondi töökoda öelda. Tallinnas kuldne kolmik Biker24, Motodepoo, Streetmoto. Eraisikuid on kindlasti rohkem, kui soovid võin ise ka kaema tulla. Ühe sellise molekulideks lammutanud ja kokku pannud + aasta otsa retsinud...mingid teadmised ikka külge jäid :D

EDIT: Jah, leidsin omaniku üles oma facebookist :mrgreen:

Ikka tänaval sõita :) Tundus endalegi, et tsikli eest on ikka vist hoolt kantud(pildi pealt vaadates) aga seda küll hea kuulda, et lähima viie aasta jooksul ei tohiks nö tüüpvigu leida võrreldes autodega mis üldjoontes on ikkagi vigu täis :)

Küsin sult/teilt sellise küsimuse ka mis nende hoolduse intervall on? plekk-karpidel nagu teada on 15tuhat km aga ma sügavalt kahtlen, et see tsiklitel sama on ikkagi pöörded kõrgemal kui autodel ;)

Aga jah nüüd tuleb, siis oodata kui rahad laekuvad, siis saab kaema minna ennem pole mõtet kes ikka tsikli omanikuna mingid lambivenda ilma rahata näha tahab ja veel vähem proovisõitu teha tahab lasta :D ;)

Mine “Mootorratastest üldiselt”