Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 44 korda
Kontakt:

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas indumen »

Yerba kirjutas:

Lugu on hea tõeti. Lausa nii hea, et minus on tungiv soov see asi ka omal nahal järgi proovida. Võitlen nüüd proovimisdeemonitega. :)

vaata et siis ikka fotojäädvustad ka muidu on väheusutav :ner:

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Yerba kirjutas:

Lugu on hea tõeti. Lausa nii hea, et minus on tungiv soov see asi ka omal nahal järgi proovida. Võitlen nüüd proovimisdeemonitega. :)

Proovi muidugi ära, ega teisiti teada ei saa:
http://youtu.be/H6CdbEXbkdc

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Yerba kirjutas:

Kui proovid siis proovi kohe 200w-sega :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Martinez
Tsikkel: DL1000 / KTM 690 / Beta 125
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas Martinez »

Kui juba elektri peale jutt läks:
Seoses elektrituru avanemisega tekkisid valikusse erinevad säästupaketid:

1. pakett “Sõbrale külla”.
    Mine külla heale sõbrale. Vaadake koos telekast paremaid saateid ja filme, samas palu ka võimalust laadida “ootamatult” tühjaks saanud mobiiltelefoni. Vahepeal kasuta kindlasti sõbra arvutit “jooksvalt tekkinud” kiirete tööülesannete lahendamiseks. Igaks juhuks võta kaasa ka oma must pesu, kui sõbra naine peaks juhuslikult pesu pesema. Kui ta pesu ei pese, siis “unusta” see kilekotiga sinna. Napsu pole mõtet kaasa võtta, heal sõbral ikka midagi leidub!

2. pakett “Töönarkomaan”.
    Istu töö juures arvuti taga üliagara töötaja süvenenud pilguga, et ülemus saaks sind rahulolevalt kiita. Loomulikult maksad samal ajal kõik arved, vaatad järgi kõik õhtul vaatamata jäänud saated, täidad oma kohustused Facebookis. Samal ajal undavad sul seinas telefonilaadija, kodune laptop, vähemalt 2 komplekti akupatareisid fotokale, taskulambile ja kõigele muule. Kõik riknema kippuv söögikraam on sul kontori külmkapis.

3. ”Back to the stone age”.
    Vooderdad oma maja seestpoolt mõnusa sambla ja kasetohuga, mis muudab maja mõnusalt soojapidavaks. Päeval põleb su aias pidevalt lõke, et soojendada kive, mille kõrvale on öösel mõnus magama visata. Naabri aknast paistvast telekast on enne uinumist mõnus lemmiksarju vaadata. Elektrinäitu kontrollivale ametnikule on vaja ainult korra paljalt ja huilates vastu joosta, et ta enam kunagi tagasi ei tuleks.

Kasutaja avatar

randos
Tsikkel: Honda CBR 900RR FireBlade

Lugemata postitus Postitas randos »

Mees räägib sõbrale:
"Hiljuti kutsusid mu sõbrad mind kaasa eksursioonile lihakombinaati - peale seda ma enam vorsti ei söö!"
"Järgmisena käisin sõpradega kaasas eksursioonil piimakombinaati - peale seda ma enam piimatooteid ei tarbi!"
"Nüüd kutsuvad mu kolleegid mind endaga kaasa eksursioonile Livikosse - LÄHEN MA JEE!"

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

randos kirjutas:

Mees räägib sõbrale:
"Hiljuti kutsusid mu sõbrad mind kaasa eksursioonile lihakombinaati - peale seda ma enam vorsti ei söö!"
"Järgmisena käisin sõpradega kaasas eksursioonil piimakombinaati - peale seda ma enam piimatooteid ei tarbi!"
"Nüüd kutsuvad mu kolleegid mind endaga kaasa eksursioonile Livikosse - LÄHEN MA JEE!"

Hahahah, parim (Y) U Made my day ! :bsmile: (w)

Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Lugemata postitus Postitas Erkki »

Naine läheb turul lihamüüja juurde ja palub lati suitsuvorsti.
Müüja siis küsib, et "kas viilutan ka ära"
Naine tõstab selle peale oma seeliku üles ja küsib vihaselt "kas see on sinu arust v*tt või CD mängija"

coupe82
Tsikkel: aprilia sx ,kawasaki kx

Lugemata postitus Postitas coupe82 »

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

coupe82 kirjutas:

Paluks tõlget, ei ole ei kalevipoeg ega põhjaranniku esindaja :|

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Stokmannis algasid hullud päevadöä`:
ostes 3 kasti tampoone,saad ühe koos paigaldusega tasuta!

Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Lugemata postitus Postitas Erkki »

yeekim kirjutas:
coupe82 kirjutas:

Paluks tõlget, ei ole ei kalevipoeg ega põhjaranniku esindaja :|

edu

Hmm...peaks midagi sellist olema, et:

Politsei: Astu välja autost!

Mina: Ma olen liiga purjus, tule sa siia autosse!

Kasutaja avatar

eissid
Tsikkel: jälle jala

Lugemata postitus Postitas eissid »

Võetud delfi kommentaariumist teemal: "Sotside öökonverents: kas eestlane on loll või laisk?"
VV
11.01.2013 18:41

Kui aus inimene on taimetoitlane, siis ta lihtsalt ei söö liha.
Kui sotsialist on taimetoitlane, pasundab ta sellest igal võimalusel ning leiab, et liha tuleks ära keelata.

Kui aus inimene on pankrotis, siis ta mõtleb, kuidas ja mis edasi saab?
Kui sotsialist on pankrotis, siis ta mõtleb, kes PEAB ta välja aitama?

Kui ausale inimesele ei meeldi telesaade, vahetab ta kanalit.
Kui sotsialistile ei meeldi telesaade, hakkab ta artikleid kirjutama ja kirju saatma, kus sildistab saadete tegijaid seksistideks, rassistideks, homofoobideks ja lihtsalt halbadeks inimesteks.

Kui ausale inimesele ei meeldi relvad, siis ta ei tee endale relvaluba.
Kui sotsialistile ei meeldi relvad, siis ta tahab need kõigilt ära korjata.

Kui aus inimene on ateist, siis ta ei käi kirikus.
Kui sotsialist on ateist, siis ta nõuab religiooni täielikku summutamist (v.a. New-Age jms. huu-haa).

Kui aus inimene näeb, et naabril läheb temast paremini, mõtleb ta, mida ta oma eluga teisiti võiks teha?
Kui sotsialist näeb, et naabril läheb temast paremini, mõtleb ta, et äkki on naabri maksud liiga väikesed?

Kui aus inimene näeb ettevõtjat, mõtleb ta, et: "Näe, ilmselt tubli inimene!"
Kui sotsialist näeb ettevõtjat, mõtleb ta: "Näe, kapitalist! Vereimeja! Lüpsilehm! Saakloom!"

Kui aus inimene seda loeb, siis ta muigab.
Kui sotsialist seda loeb, siis on ta solvunud.

i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive
Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Hetkel kehtib teine rida (pisut tuleb oma pead kasutada ja üldistada) eesti ettvõtjate kohta!

ABS - 8 elu 9-st alles

rein113
Tsikkel: Suzuki GSX750

Kuidas lund õigesti koristada?

Lugemata postitus Postitas rein113 »

Käed rippu lasta-seda kohe töö alguses ja nii jättagi.
Ja miks ei ole kirjutatud ohutustraksidest ja -köiest? Kui sõidutee ääres lund lükata, PEAVAD olema ohutustraksid seljas ja köis kinnitatud maja,posti või puu külge, et otsasõitva auto alt jääks midagi ka tööpaigale. Ja muidugi on unustatud mainimata kiiver, mis on tegelikult KOHUSTUSLIK.Lahjematel vendadel kollane või sinine, kõvematel meestel kindlasti valge. Koos sinnajuurde kuuluvate silmi kaitsvate turvaprillide ja kõrvaklappidega.
Joogiks kõlbab ka laua viin või bock.

algallikas: http://www.jt.ee/1100468/kuidas-lund-oigesti-koristada/, 1. arvaja

5273938
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Sr.orgia nupukate meeste sulest

"Inglismaalt pole mõtet tsikklit tuua, neil ju lenks valel pool"

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Tegelikult olgu öeldud, et: british cars have steering wheel on the RIGHT side.

Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Eestlane abiellub vene naisega, isa hõikab talle viimased soovitused:
"Kanna oma naine pulmaööl käte peal voodi! - näita, kui võimas Eesti on!"
"Jah, isa"
"Seejärel võta end paljaks - näita, kui ilus Eesti on!"
"Jah, isa"
Siis karjub vanaisa teisest toast:
"Ja siis pane pihku! - näita kui iseseisev Eesti on!"

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Sten kirjutas:

Eestlane abiellub vene naisega, isa hõikab talle viimased soovitused:
"Kanna oma naine pulmaööl käte peal voodi! - näita, kui võimas Eesti on!"
"Jah, isa"
"Seejärel võta end paljaks - näita, kui ilus Eesti on!"
"Jah, isa"
Siis karjub vanaisa teisest toast:
"Ja siis pane pihku! - näita kui iseseisev Eesti on!"

Seda nalja on mitmel pool räägitud-kirjutatud. Tekib küsimus, mis siin üldse naljakat on? Miks peaks Eesti iseseisvuse näitamiseks pulmaööl naise ees pihku panema... :wack:

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

zx12r kirjutas:

Miks peaks Eesti iseseisvuse näitamiseks pulmaööl naise ees pihku panema... :wack:

Aru saad siis kui krooniline kõvamunnsus on läbi põetud. (togi)

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

See on nali otse elust ja ma tahaks, et ma oleks ka nii kõva mees, et seda ise ka teha võimaluse tekkides.

Kasutaja avatar

Sten

reimps kirjutas:

See on nali otse elust ja ma tahaks, et ma oleks ka nii kõva mees, et seda ise ka teha võimaluse tekkides.

A kui hakkad slaavimoori kosima ja vanaisa kuskil käepärast ei ole , võin ma ise hõigata :mrgreen:

Kasutaja avatar

Sten

Mees sõidab oma mootorrattal mööda käänulisi metsateid ja märkab, et on eksinud.
Kurvi taga näeb ta tee ääres seismas teist ratast ja üht baikerit seda remontimas.
Mees peatub ja küsib:
"Vabanda, kas saaksid mind aidata? Lubasin ühele sõbrale, et saan temaga juba tund aega tagasi kokku, aga ma ei tea, kus ma olen."
Mootorratast parandav mees vastab:
"Muidugi saan,
istud oma tuttuuel mootorrattal ja sinu asukoht on 40-41 põhjalaiust ja 59-60 idapikkust."
"Sa pead olema insener," ütleb eksinud mootorrattur.
"Olen jah," vastab mees, "aga kust sa teadsid?"
"No kõik, mida sa rääkisid, on küll tehniliselt õige, aga mul ei ole aimugi, mida sinu infoga peale hakata ja tegelikult olen endiselt eksinud."
Tööriistad maha pannud baiker vastab:
"Sa pead olema mingi firm
firma juht."
"Olen jah," vastab mees, "aga kuidas sa teadsid?"
"No sa ei tea, kus sa oled ja kuhu lähed. Oled andnud lubaduse ja sul pole aimugi, kuidas seda täita, ja sa ootad, et mina lahendaksin su probleemi. Tegelikult oled täpselt samas olukorras, kui enne meie kohtumist, aga nüüd on see millegipärast minu viga."

Kasutaja avatar

Martinez
Tsikkel: DL1000 / KTM 690 / Beta 125
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas Martinez »

Tutvumiskuulutus: " Otsin naisterahvast püsisuhte eesmärgil. Ei suitseta. Ei joo. Magama lähen kell 22 ja tõusen hommikul kell 6. Ei vaidle ja täidan mulle antud korraldusi. Samal ajal ei saa välistada, et kui vangist välja saan, kõik muutub."

Kasutaja avatar

ApK
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ApK »

Mehaanik eemaldab parajasti silindripead Ducati mootorratta mootorist, kui märkab hästi tuntud südamekirurgi seismas oma töökojas. Südamekirurg ootas oma järge teeninduses, et mehaanik tema rattale pilgu peale viskaks.
Järsku kõlab hüüe teisest garaazhi otsast: “Hei doktor, tahate ma näitan teile midagi?”
Kirurg, pisut üllatunud moel, siis läheb astub mehaanikule ligi, kes tõuseb püsti ja hakkab käsi kaltsu pühkides seletama : “Vaadake doktor seda mootorit. Ma avan ta südame, võtan klapid välja, parandan kõik vead, ning panen kokku tagasi. Kui ma olen lõpetanud, see töötab täpselt nagu uus. Kuidas siis on, et mina teenin 15 tuhat kuus, aga sina 6 korda rohkem, kuigi me teeme peaaegu ühte ja sedasama tööd?”
Südamekirurg vaikib hetke, naeratab, ning mehaanikule lähemale toetudes sosistab talle: “Aga nüüd proovi seda teha töötava mootoriga”

How I wish I could choose between Heaven and Hell.
Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

ApK kirjutas:

Mehaanik eemaldab parajasti silindripead Ducati mootorratta mootorist, kui märkab hästi tuntud südamekirurgi seismas oma töökojas. Südamekirurg ootas oma järge teeninduses, et mehaanik tema rattale pilgu peale viskaks.
Järsku kõlab hüüe teisest garaazhi otsast: “Hei doktor, tahate ma näitan teile midagi?”
Kirurg, pisut üllatunud moel, siis läheb astub mehaanikule ligi, kes tõuseb püsti ja hakkab käsi kaltsu pühkides seletama : “Vaadake doktor seda mootorit. Ma avan ta südame, võtan klapid välja, parandan kõik vead, ning panen kokku tagasi. Kui ma olen lõpetanud, see töötab täpselt nagu uus. Kuidas siis on, et mina teenin 15 tuhat kuus, aga sina 6 korda rohkem, kuigi me teeme peaaegu ühte ja sedasama tööd?”
Südamekirurg vaikib hetke, naeratab, ning mehaanikule lähemale toetudes sosistab talle: “Aga nüüd proovi seda teha töötava mootoriga”

Vana nali. Aga kui seda mitte naljana võtta, siis südant remonditakse ikkagi seisvana, keha on samal ajal kunstlikul vereringel. Ehk et tõepoolest, miks saab ikkagi südamekirurg Duci mehhaanikust kordades suuremat palka...? :roll:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

ApK
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ApK »

Vana nali.

Kelle jaoks vana, kelle jaoks uus :D :bsmile:

How I wish I could choose between Heaven and Hell.

unlimited
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas unlimited »

http://www.auto24.ee/used/1078293

Võibolla nägi unenäos... :mrgreen:

Mopeed V-50 - Dirtbike-110cc - GasGas SM50 - Honda CBR125R - Kawasaki EN500
Kasutaja avatar

Zass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Zass »

unlimited kirjutas:

see on sellepärast vale nime all, et Auto24 tegijad oma suurema kasu saamise eesmärgil ei luba sul enam kord salvestatud sõiduki marki ja mudelit muuta. Ehk näiteks:
Paned masina müüki ja tellid kuulututamise perioodiks 2 nädalat, aga müüd juba kolmandal päeval....
järele jääb seega ca 11 päeva kuulutusaega ja mõtled, et müüks naise auto ka maha ... AGA !! tutkit !! ei saa !!
See 11 päeva, mis järele jäi ja mille eest sul makstud on, on nüüd lukus. Enam sa ei saa sama kuulutuse all müüa maha ka naise autot või naabri autot. Vähemalt auto õige nime all mitte ...

Viimati muutis Zass, 17 Jaan 2013, 11:07, muudetud 1 kord kokku.
võrrrr

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Zass kirjutas:
unlimited kirjutas:

see on sellepärast vale nime all, et Auto24 tegijad oma suurema kasu saamise eesmärgil ei luba sul enam kord salvestatud sõiduki marki ja mudelit muuta. Ehk näiteks:
Paned masina müüki ja tellid kuulututamise perioodiks 2 nädalat, aga müüd juba kolmandal päeval....
järele jääb seega ca 11 päeva kuulutusaega ja mõtled, et müüks naise auto ka maha ... AGA !! tutkit !! ei saa !!
See 11 päeva, mis järele jäi ja mille eest sul makstud on, on nüüd lukus. Enam sa ei saa müüa maha ka naise autot või naabri autot. Ei saa !!! Vähemalt auto õige nime all mitte ...

Helistasin ka Auto24 kontorisse ja põhjenduseks toodi, et see vana hea tavaline võimalus, kus oma järelejäänud kuulutuse ajaga said midagi muud maha müüa, et see tekitas "segadust" Facebookis, kus näiteks keegi nägi mingit linki, et a la Sierra müügis, kuid sinna klikates avanes juba mingi Opeli kuulutus (ehk sierra müüja müüs nüüd opelit)
Ehk seletus absurd ja ilmselge, et eesmärk teenida suuremat tulu eelkõige nende pealt, kes sageli müüvad midagi.

Tegelt tõsine asi ju. krt rahvas peaks lärmi tõstma selles teemas auto24 vastu !!! hakaku nad siis raha tagasi kandma
Või andku võimalus tellida kuulutus ühe ööpäeva kaupa

Mu meelest ei ole tasulises kuulutuseportaalis oma asjade müümine kohustuslik.

Soovitaksin valida tasuta müügiportaali või nõustuda tasuliste portaalide tingimustega. Pole ise küll pidanud vajalikuks ühegi asja müümise eest maksta.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

tali kirjutas:

...
Vana nali. Aga kui seda mitte naljana võtta, siis südant remonditakse ikkagi seisvana, keha on samal ajal kunstlikul vereringel. Ehk et tõepoolest, miks saab ikkagi südamekirurg Duci mehhaanikust kordades suuremat palka...? :roll:

mis muud, kui töö keerulisem ja risk suurem. Pole seda võimalust, et "ot selle ma vist keerasin pekki :oops: , assistent too riiulist uus ... riiul tühi? ... telli siis maaletoojalt uus sats ja viskame sellele tühjale rinnakorvile paariks päevaks mingi katte peale ...".

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”