MaailmaLÕPUpakkumised B24

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: MaailmaLÕPUpakkumised B24

Lugemata postitus Postitas mella »

Muideks, probleemid olid täiesti tavalise tänavaratta varustusega. Mul neid rattaid rohkem kui üks (või kaks ;
)
Aga au tuleb kogu sektori hindade alla löömisel teile tõesti anda. Vastasel juhul ostaks siiani kõike netist.

tramm66 kirjutas:

Muideks on Off-Road meie arendusplaanide kohaselt alles väga lapsekingades. Paraku pidi asju tegema just sellises järjekorras nagu neid tehtud on ja nüüd hakkab just Off-Road suund rohkem tähelepanu saama.

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Ilmselt hakatakse mind nüüd makku ja näkku taguma,aga ammu on huvitanud ja hinge närinud üks küsimus...
Miks enamus Eesti motopoode enda igat "liigutust"ei reklaami biker.ee-s?
Kas neil läheb ilma reklaamimatta piisavalt hästi?
Neil läheb nii sitasti,et on käega löönud?
Nad ei taha nii pealetükkivad olla?

Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Ei teagi täpselt kusjuures... Äkki sellepärast, et see maksab päris palju ja enamusel pole selliseid summasi lihtsalt võimalik välja käia. Kui päris aus olla siis polegi Eesti motopoodide tegemistega väga kursis sest olen keskendunud euroopa hindade monitoorimisele ja oma ettevõtte arendamisele... lisaks veel paljudele tegemisele milleta ei saa üle ega ümbert - ühesõnaga tööneeger 24/7.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Mulle meeldib, kuidas ka siin on näha jõulurahust tingitud frustratsiooni - tramm on m**n* ja mongol ning tavaostlejal alati õigus, sest tramm on Der Jude :mrgreen:

Kuigi ma just väga sageli trammilt juppe ega kulusodi ei osta, aga pigem sellepärast, et pole vaja ülepäeva õli vahetada ja ega ma ülepäeva ka ratast pilbasteks ei kuku ka..

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”