Huumorit
Re: Huumorit
Mhhh kirjutas:Ma võtangi asja kusjuures vabalt..
Ma ei tulnud vaidlema, vaid ma tulin fakte parandama
. Ma ei vaidle vastu sellele, et kiiresti ei tohi sõita (jättes seaduse kõrvale ning vaadates üldisemalt). Ning kui surma saab, siis noh..juhtub. Nagu looduses ikka, et nõrgemad peavadki peksa saama (selle all mõtlen ka tapmist, nt nagu rebased söövad kanu jms). Inimesed on tundlikuks muutunud ning on hakanud üksteisest hoolima (ja ka teistest loomadest). Üldisemalt vaadates ei ole vahet, kas nõrgemaid pekstakse või mitte. Ühiskond, kultuur jms saab muidugi areneda, kui ei käituta "metsikult", kuid kas see peab just nii minema? Kas peab olema kõik see elu hea? Meile muidugi meeldib nii pidi..aga tulnukal mitmesaja valgusaasta kaugusel ei ole vahet. Ning see meie elu mõjutab põhiliselt ainult planeet Maad (natuke ka Päikesesüsteemi teisi osi).
Kokkuvõttes ei ole vahet, kas me oleme elus või mitte..see on oluline ainult meile endile (praegu vähemalt...ajastul, kus me teisi elusolendeid ei leia).
Missasja sa nüüd sonid???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.