viisakus teiste vastu

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Tegelikult selle lehvitamisega peab ka nagu harjuma ikka, esimesed nädalad kui rolleriga sõitsin tundus jube imelik lehvitada, kui slinki jms lehvitasid siis harjusin ma ka ära. Enne tundus ikka jube imelik et mingid vennad lehvitavad vastu koguaeg. Alati polegi kõik ülbikud, vaid pole lihtsalt kuulnudki sellisest asjast. Minul on küll täidsa suva kas lehvitab laps kõnniteel, võrrimees või tsiklimees, vastu lehvitan ikka.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Njah ma ka tavaliselt lehvitan. mõnikord tuleb mõni suurema rattaga vend, lehvitan talle ja ta inrub selle peale ainult mõnitavalt. aga selle irve peale tuleks keskmist näppu kah järgi näidata :D
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

no jah ma l2ksin liiiga isiklikuks sest siin elvas on yks võrri ***e (sry väljendi eest) see k2ib lihtsalt nii närvidele kui vend mingi ise tehtuf võrriga ringi paneb ja siis käppa kusagil plikade ees viskab..weits mark ju .. ma saan aru onje et mingi vend ei jõua endale masinat osta ja teeb ise aga siis võiks weits vaeva näha...

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

Täna bensu ostma minnes tuleb ~30 aastane rollerist vastu. Viskan käppa, tüüp vaatab minu poole imeliku näoga ja paneb edasi.
Et mis pull siis on? Ise veel vanamjees.:D
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

no comments!

Lugemata postitus Postitas Mix »

active kirjutas:
....mingi ise tehtuf võrriga ringi paneb ja siis käppa kusagil plikade ees viskab..weits mark ju .. ma saan aru onje et mingi vend ei jõua endale masinat osta ja teeb ise aga siis võiks weits vaeva näha...
Aga mida Sina oma kätega oskad valmis teha?...
Või mõõdad Sa inimesi selle järgi, kui palju kellegil raha on?..
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

ma ei vabanda end siin rääkides välja aga te peaksite ise seda tonti nägema .. siis te saaaksite minust aru
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

No vahet ei ole, kas tal on mopeed, võrr, roller, bike, enduuro, krossikas jne motomees on ta ikkagi! Õige motomees viskab teisele motomehele alati käppa.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”