Honda NSR125 97' - Stokez
Moderaator: Moded
Re: Honda NSR125 97' - Stokez
peitupaik kirjutas:Stokez kirjutas:peitupaik kirjutas:Sa hakkad ise segu tegema või jätad pumba?
jep, ise hakkan tegema.
õige, olen ise valusalt korra juba vastu näppe saanud ja sõber sai ka. mul oli õli voolik lahti tulnud ja jooksis kokku. kui kokku jookseb siis komlekti(kolbi ja silkut) sa alla 250e ei leia. aga sega õli naqu mina. mine osta apteegist süstal ja vea voolik õlipaagist kuskile gondli vahele ss saad tanklas olles süstlaga täpseid koguseid õlipaagist tõmmata ja paaki panna aga ss pead korralikult masinat loksutama kui oled kütte peale lasknud aga voolikule pead kindlasti pimeda ette panema et sealt niisama õli ei tilguks. Minu arest on see süsteem kõige parem ss ei pea mingit õlikankut kaasas tassima.
Kahjuks pole mu masinal õli paaki küljeski, ja ise kasutan õli lisamiseks bensiinile sellist asja:
huvitav julla. aga noh järgmine tegu mis mul masinaga on, on see et panen müüki hakkan suurema peale üleminema.
Sai siis üle pika aja tsikliga tegeletud, juhtmestik peale visatud ja sädet pole. natuke uurisime massid ja asjad üle käidud ja viskab ainult 1 sädeme ja siis tühja, ehk korralikku sädet pole
Sai süüte poolne kaan maha võetud ja avanes selline vaatepilt:
Kas see võib olla korraliku sädeme puudumise põhjus? ( Sest enne nagu töötas :/ )
Muidu loodan et suveks saab ikka tööle ja sõitma, vaja veel suunad ja tagatuli ka kuidagi ühendada, kui masina käima saaks.
Muidu hetkeseis:
-
- Tsikkel: Kawasaki kx 450 f
Stokez kirjutas:Kas see võib olla korraliku sädeme puudumise põhjus? ( Sest enne nagu töötas :/ )
Kindlasti võib.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
sul on mingi juhtme kala seal arvatavasti, mul olid kunagi tzr 125 magnetid pilbasteks nii et katete all olid magneti tükid, osa oli isegi puudu - lõi puruks lihtsalt kui trummel lendas pöörete peal trumlit ja keskosa ühendavatest neetidest lahti. peale magnetikildude "läbi ussimunni" korpusesse tagasi ajamist ja kinnitamist asi sõitis.
alusta veaotsingut parem sellest, et kontrollid kas juhtmed on ühendatud õigesti, suretusnupp ei ole peal, küljejala andur korras ja ühendatud, käiguandur jne
enamus selliseid sädeme ära kadumisi peale ehitustöid on kokkupanija rumalus ja seda on tulnud ette ka suuremates siklitöökodades - laiutatakse käsi ja ei saada aru mis jamps on niikaua, kuni tuleb teine vend jaühendab pistikud omavahel ära.
kui raha liikuma peaks millalgi siis soovitan need isekeevitatud hammakad ja kulunud keti ka ära vahetada.
Töötab!
nüüd vaja veel kõik ilusti kokku pakkida( juhtmed korralikult ja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"])
suunad ja nr märk sobitada
starter ja lukud osta
esi ja tagutuli külge panna
...ja siis ehk selleks ajaks load käes ja saab lõpuks sõitma hakata!
Milles probleem siis oli, et sädet ei olnud? Kus kandi mees muidu oled?
Viga oli küljejala pistikus/anduris, kuna see oli vahelt ära võetud siis oli vaja seal üks juhe ühendada, et säde oleks.
Muidu asun Tartus.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.