Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
Motorized kirjutas:Kopeerin ühest vahvast foorumist mõned tsitaadid ja ütlused:
''Bemmimehele selgeks teha et bmw laguneb, on sama, mis öelda kirikuisale, et jumalat pole olemas.''
See "vahva" foorum peab küll audiclub olema
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
sigaelmar kirjutas:Motorized kirjutas:Kopeerin ühest vahvast foorumist mõned tsitaadid ja ütlused:
''Bemmimehele selgeks teha et bmw laguneb, on sama, mis öelda kirikuisale, et jumalat pole olemas.''See "vahva" foorum peab küll audiclub olema
Kui ma ei eksi, siis on see streetrace.org. Striitreissi foorum, kust võib bänni saada, kui mainid striitreissi ja saad sõimata kihutamise eest, kui 110ga möödasõitu teed.
-
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
sinilind123 kirjutas:Kui ma ei eksi, siis on see streetrace.org. Striitreissi foorum, kust võib bänni saada, kui mainid striitreissi ja saad sõimata kihutamise eest, kui 110ga möödasõitu teed.
ometi hea koht, kus läbi neti oma opel ragetti remontida?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
MarekM kirjutas:sinilind123 kirjutas:Kui ma ei eksi, siis on see streetrace.org. Striitreissi foorum, kust võib bänni saada, kui mainid striitreissi ja saad sõimata kihutamise eest, kui 110ga möödasõitu teed.
ometi hea koht, kus läbi neti oma opel ragetti remontida?
Kuda sa kahes foorumis neid kasutajaid seostada oskasid?
Aga muidu absoluudselt, kuskile on hea kirja panna, mis tehtud ja kuna käib seal ka igat masti rahvast, siis hea küsida infot mõnikord.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Terrorirühmitus AL-Kaida (vabandan kirjapildi pärast) pakub interneeduses tööd enesetaputerroristidele.Lisaks muudele omadustele,mis tulevad kandideerijatel kasuks,tuleb kasuks ka eelnev töökogemus.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Nii... Kui oma ratast kunagi müüma kavatsen hakata, siis viin kah magamistuppa.
Vb ka esiratas padjale; kerge fliistekk peale, et kallikesel külm ei hakkaks...
http://www.soov.ee/harjumaa/Riga_7_1823 ... w=1&last=1
(pigem jah vana voodi garazi veetud vast ikka jne aga esmapilgul oli wtf:) )
mis selles imelikku on kui võrr toas,mul omal on pool krossi tsiklit voodi all,amordid,karpa,kõik elektroonika,lenks ja palju muud ja mootor muusikakeskuse kõlari taga
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Politseinik peatab mootorratturi, kontrollib tolle dokumente ning kysib j2rsku: "Vabandage, dokumentides on m2rgitud, et peate s6itma prillidega. Minu meelest ei olnud teil prille ees."
Rattur: "Mis sa jamad, mul kogu visiir -4"

Kümnenda klassi õpilane Tiina tuli koju ja kurtis isale: "Üks poiss ütles, et mul olla hea tuuning ja suured pamprid ning tema jaoks oleks väga huvitav, kui ta mu kapoti alla saaks vaadata. Mida see tähendab?"
Isa: "Sa ütle talle edasi, et sul kehtib veel tootjapoolne garantii ja et kui ta tahab kapoti alla vaadata ja õli lisada, siis ma teen ta väljalasketorustiku kaks korda suuremaks kui see hetkel on!"
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Kes tahab korraliku kõhutäie naerda ( kohati nutta ) siis tuleb keerata televiisor Kanal2 lainele täna 23.05
USA, 2004) Raju põnevusmärul kassahiti ”Kiired ja vihased” tegijatelt! Tsiklimees Ford (Martin Henderson) lavastatakse süüdi USA kardetuima motogängi bossi Trey (Ice Cube) venna mõrvas. Ford peab nüüd elu eest põgenema, sest tal on kannul nii FBI, Trey kõrilõikajad kui ka vana vihavaenlane, kes seisab kogu selle inimjahi taga. Gaas surutakse põhja ja tsiklitele armu ei anta...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Rumeenia kokaraamat.
Iga retsepti esimesteks sõnadeks on:
"Kõigepealt varasta pott!"
Kes leiutasid triatloni?
Vastus:
Poolakad!
Joostes randa ujuma ja sealt jalgrattaga tagasi!
yeekim kirjutas:Kes leiutasid triatloni?
Vastus:
Poolakad!
Joostes randa ujuma ja sealt jalgrattaga tagasi!
Ära solva poolakaid. Euraasia mandril leiutasid triatloni mustlased (paar päeva peale jalgratta leiutamist, täpsemalt ei ole teada, aga arvatakse, et 2-3 päeva) ja Ameerika mandril viksisid mustanahalisemad kodanikud selle tänuväärse spordiala idee neilt labaselt maha.
-
Tegi hommiku rõõmsaks
Kamamaitseliste eridefektidega vürtsitatud kosmosesaaga “Beginnung"
On aasta 2013, meie planeedile sõprust ja teadmisi tooma tulnud tulnukad leiavad maandudes eest väga vaenulikult ja sõjakalt meelestatud Vello, kes nende lennumasinat kividega loobib ja karjub “Eramaa, silti ei näe vä, mida te siia ronite!”. Tulnukad põgenevad warp kiirustel, kuid Vello ei jäta asja niisama ja asub neid oma kaheliitrisel Sierral jälitama. Saab alguse ülipõnev kosmoseseiklus, mis ei lõpe ennem, kui on kättemakstud muljutud muru ja eraomandi rüvetamise eest.
Allikas vello42

Perse, sellel vennal on päris hea huumorisoon.
Kellel aega on siis lugege teisi asju ka sealt...
Näiteks
Ühesõnaga, viimane nädal on olnud suht perses. Suurem osa asju, millel on võimalik perse minna on seda ka teinud. Veelenam, ka asjad millel polnud võimalik perse minne, on seda väga edukalt ning elegantselt teinud.
Kõik algas neljapäeval, mil dushiruumi kraanikauss ummistus. Seda vakuumse peldikupumbaga tööle ennistades, selgus huvitav tõsiasi, et kui pumpamist piisavalt aktiivselt teha, siis teleporteerub peldiku sisu dushi äravoolutorru ning purskub seal kauni helepruuni fontäänina meie dimensiooni tagasi.
Reedel selgus populaarses baaris lõõgastudes, et 10nes õlu oli mürgitatud ning enda päästimiseks paigutasin mürgitatud õlu, koos küüslauguleivakestega, lauale tagasi.
Laupäeval jalgrattaga lumerallit tehas õnnestus uus kallis ratas mahukalt unnarisse lasta. Ratas muidugi solvus ning kättemaksuks põkkus minu ribidega. Aevastamisallergia koostöös rikkis ribiga on seni üks suurimaid väljakutseid mu elus.
Pühapäeval meeleolukat paintballi mängides õnnestus jäisel betoonil libastuda ning valulikult persestuda. Haigele ribile muidugi selline fookuse nihkumine ei meeldinud, seega arvas too paremaks uuesti rikneda. Sain aru, et suurimaks väljakutseks mu elus on tegelikult on aevastamisallergia koostöös rikkis ribi ja haige perse-ning-alaseljaga.
Pühapäeval peale paintballi oli mingi välismaa töll soojas garaazhis oma auto minu koha peale parkinud. Ust võtmega kraapides libastus käsi ning tulemuseks oli katkine küün.
Esmaspäeval läks laualamp pauguga katki. Igaks juhuks ei üritanud seda vahetada.
Teisipäeval oli tähtis ärimiiting uues super-hüper klaasmajas. Kahjuks prouad sekretärid ei maininud, et kogu maja on turvatud elektrooniliste sitajunnidega. Pool tähtsat ärimiitingut veetsin seega turvaliselt kahe kuulikindla ukse vahel, neid vaheldumisi prõmmides.
Peale ärimiitingut autogo koju sõites peenestus selle mingi ülioluline osa. Õhtu jätkus autotõukamisega.
Kolmapäev. Pidin tulema trolliga tööle…
Meeltesegaduses ostsin täna Viking Loto pileti. Loodetavasti ei pea pärast peale maksma...
-
Leedu kolleeg kirjutab e-mailis, et tema üks kõnealune sõiduk ei saa liiklusõnnetuses süüdlane pool olla
he was staying in parking when otther vehicle attacked him

-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
No onju kirjas , selge sõnaga : " et tema seisma , kui teine sõtuk teda ründama "
-
- Tsikkel: z1000
- Tänatud: 13 korda
TARTU POSTIMEES
- septembril kella 18.38 ajal jooksis Tartu vallas Õvi külas (Kärkna tanklast kaheksa kilomeetrit Kärevere suunas) sõidukile Audi ette koer. Auto sai kahjustada ja koer jooksis minema.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
chadmuska kirjutas:TARTU POSTIMEES
- septembril kella 18.38 ajal jooksis Tartu vallas Õvi külas (Kärkna tanklast kaheksa kilomeetrit Kärevere suunas) sõidukile Audi ette koer. Auto sai kahjustada ja koer jooksis minema.
![]()
![]()
Olen kunagi mossega ühele koerale otsa sõitnud ja sama lugu...mossel oli nina nii viltu kui vähegi sai olla ja koer pani plehku:D
-
- Toetajaliige
Two fish swim into a concrete wall. One turns to the other and says, "Dam!"
Two hydrogen atoms meet. One says, "I've lost my electron." The other says, "Are you sure?" The first replies "Yes, I'm positive."
-
"Vaata, Potsataja, kui kena neiu!"
"Mis sa nüüd, Gena! Ta on ju kole nagu krokodill!"
Magazine headline: "Police are hunting for a midget fortuneteller who escaped from prison"
09 Apr 16:27:15 - (Friend) Majic: 'they're looking for a small medium at large.'

-
- Toetajaliige
rhannes kirjutas:http://www.skphelsinki.fi/vaalit/kunnal ... okaslista/
Vaatake nr 313 soome iludus.
Mida v***u galerii
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
rhannes kirjutas:http://www.skphelsinki.fi/vaalit/kunnal ... okaslista/
Vaatake nr 313 soome iludus.
Ei voi ollaa tottaa

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.