K. FZR600 1992 klapid

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
tnusepp
Tsikkel: Aprilia RSV1000Mille

K. FZR600 1992 klapid

Lugemata postitus Postitas tnusepp »

Tahaks klapid ära regullida. Klapi vahed mõõdetud välja laske klapide vahed kõik 0,25 välja arvatud 3sil millel 0,20. Sisse laske klapide vahele ei mahtunud isegi 0,05 kaliiber. Siit küsimus kas see on normaalne et klapil vahet peaaegu ei ole. Minu arvates peaks just vahe ju suuremaks minema mida rohkem mootor töötab või olen ma millestki valesti aru saanud või olen midagi valesti teinud.
Klapivahed siis külmast peast peavad olema.
Sisse 0,11-0,20
Välja 0,21-0,30

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Re: K. FZR600 1992 klapid

Lugemata postitus Postitas Romka »

Mitmetel masinatel venivad klapid aja jooksul pikemaks ja niimoodi klapivahed kaovadki...

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: K. FZR600 1992 klapid

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

kui mootorist tolmu läbi käib (kehvasti paigaldatud õhufilter või airbox, vananenud ja mitte tihedalt kastis istuvad või karpa otsas mitte olevad lutid jne), soveldavad klapid end sügavamale pessa ja samuti vahed kaovad.

muidugi masin on vana ja jumal teab kes ja millal viimati klappe reguleeris.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”