Motopolitseiniku õnnetuse arutelu!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Ei tea mis nimeline see valuvaigisti oli "Viru Valge"?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Õhtuleht ja "hapukurgihooaeg" on ohtlik kooslus. Üritatakse imeda igast teemast intriigi.
Kuna mul meditsiiniline haridus puudub, siis ei julge kommenteerida seda õnnetust näitsikuga. Kui aga oli tõesti joonud, siis ma ei saa aru mida asja sa ronid üldse tööle. Kui tõesti enesekontroll puudub ja tööpäevale eelneval õhtul ei suuda piiri pidada, siis krt helista hommikul, et oled haige või mida iganes ja maga end välja. Kui sul on selline töö...ahh ma ikka äkki ma ei jää vahele... Sellisel tööl peab käima mööda nööri, iga väiksem viga ja eksimus tiritakse rahva ette, tehakse atraktsiooniks ja lüüakse sind avalikult risti. Huvitav et asjaosalised sellest ise aru ei saa. Alles, siin lasti lahti üks näitsik kes teles tunnistas et oli roolis joobes ja vedas teisi politseinike aga kuna tema oli kõige kainem, siis läks tema rooli...noooo anna abi
Jällegi. Mul puudub pädev haridus asja kommenteerima ja vabandan kui kellelegi ülekohut tegin.
mida vaja on üldse naisel politseitsikli otsas kõõluda,eesti teedel
nagu kirjeldas see teine ment ega see amet kerge pole ja arvata oligi,kasvatagu lapsi parem, sellest oleks rohkem eesti riigile kasu,ja üleüldse oligi aja küsimus millal ta risu paneb,a et mingi alko sees oli seda ma hästi ei usu
kilx kirjutas:kilx kirjutas:erkop kirjutas:üks neist kurvi edukalt ei läbinud (ongisittkurv)
Mis kurvist jutt? Viska mingi google mapsi link vmt palun.
Minu meelest ka midagi hullu pole, täiesti läbitav kurv. Google mapsi street view link ka:
Hurt kirjutas:Kuna mul meditsiiniline haridus puudub, siis ei julge kommenteerida seda õnnetust näitsikuga. Kui aga oli tõesti joonud, siis ma ei saa aru mida asja sa ronid üldse tööle. Kui tõesti enesekontroll puudub ja tööpäevale eelneval õhtul ei suuda piiri pidada, siis krt helista hommikul, et oled haige või mida iganes ja maga end välja. Kui sul on selline töö...ahh ma ikka äkki ma ei jää vahele...
Sellisel tööl peab käima mööda nööri, iga väiksem viga ja eksimus tiritakse rahva ette, tehakse atraktsiooniks ja lüüakse sind avalikult risti. Huvitav et asjaosalised sellest ise aru ei saa. Alles, siin lasti lahti üks näitsik kes teles tunnistas et oli roolis joobes ja vedas teisi politseinike aga kuna tema oli kõige kainem, siis läks tema rooli...noooo anna abi
Jällegi. Mul puudub pädev haridus asja kommenteerima ja vabandan kui kellelegi ülekohut tegin.
Talle süstiti valuvaigistit, mis sisaldas etanooli, ning alles pärast seda võeti vereanalüüs. Ei tasu ainult pealkirjasid lapata . Aga kõmu on hea. Enamik nkn artikli sisu ei loe ja neitsikust saigi "rooli"joodik.
Hurt kirjutas:Jällegi. Mul puudub pädev haridus asja kommenteerima ja vabandan kui kellelegi ülekohut tegin.
ssxs kirjutas:mida vaja on üldse naisel politseitsikli otsas kõõluda,eesti teedel
![]()
nagu kirjeldas see teine ment ega see amet kerge pole ja arvata oligi,kasvatagu lapsi parem, sellest oleks rohkem eesti riigile kasu,ja üleüldse oligi aja küsimus millal ta risu paneb,a et mingi alko sees oli seda ma hästi ei usu
Soe soovitus. Aga võib-olla jätaks teinekord kommenteerimata kui pädevus puudub. Ja ütleks siis kui midagi tõsiselt öelda on.
Kahju, et Bikerist Delfi kommentaarium on saanud
ärge mu emale tsiklist rääkige. palun.
Noo oligi ju öelda. Kui poleks olnud, poleks öelnud. Lihtne ju.
Delfist on asi kaugel, mis te tuututate siin. Mis pühalehm see biker.ee on? Igas teemas aetakse taga mingit müstilist aariarassist bikerit, kes aitab alati vanureid üle tee, kunagi ei ületa kiirust, kannab vaid täisvarustust kui sõidab ja kui suu lahti teeb pudeneb sealt vaid komplimente ja tänuavaldusi. Ideaal foorumi jaoks koguge 4-5 kasutajat kokku, ärge laske rohkem inimesi regada ja ongi teie biker.jeejee
Mina igal juhul usun Veerpalusse...
Hurt kirjutas:Noo oligi ju öelda. Kui poleks olnud, poleks öelnud. Lihtne ju.
Delfist on asi kaugel, mis te tuututate siin. Mis pühalehm see biker.ee on? Igas teemas aetakse taga mingit müstilist aariarassist bikerit, kes aitab alati vanureid üle tee, kunagi ei ületa kiirust, kannab vaid täisvarustust kui sõidab ja kui suu lahti teeb pudeneb sealt vaid komplimente ja tänuavaldusi. Ideaal foorumi jaoks koguge 4-5 kasutajat kokku, ärge laske rohkem inimesi regada ja ongi teie biker.jeejee
Mina igal juhul usun Veerpalusse...
Tõsi, igal ühel on õigus oma arvamusele. Nõme on aga see, et jutt kipub alati teemast välja minema ja siis hakatakse üksteise kallal sõimlema. Kellelgi on vaja alati peale jääda. Lõpuks on nii, et nad ei tea ise ka mille üle nad vaidlevad, ainus sihtmärk on iseendale kindlaks jääda. Mis on kaaa tõsi aga kui Sulle tehakse puust ja punaselt selgeks, et asi pole nii, nagu Sina teadsid, siis on Sul võimalus alati oma viga tunnistada, aga EI, seda ei tee keegi, mitte kunagi
Ja siis hakataksegi plämama, kui mõttetu see bikeri foorum on ja see on nii mõttetuks delfi kommentaariumiks üle läinud. No kurat, keegi ei sunnigi Sind lugema siia. Mine buduaari, kui Sulle ei meeldi
Miks mu lai silmaring etanooli sisaldavast valuvaigistist pole varem kuulnud?
Ma tahaks lihtsalt teada, sest peale mu enda avariid sain ma ainult siukest, mis võttis valu enam-vähem ära, aga pähe ei hakanud. Ibuprofeeniga pole õnnestunud end veel purju teha.
Mida ma valesti teen?
Buduaarist ka vastust ei leidnud
reimps kirjutas:Miks mu lai silmaring etanooli sisaldavast valuvaigistist pole varem kuulnud?
sa pole ainuke, kes teadmatuses on elanud
reimps kirjutas:Mida ma valesti teen?
Võib olla ei anta lihtsurelikele sellised fääntsisi pille. Need ehk vaid riigiametnikele. Mis nime selline pill kannab üldse ja miks seda eelsiatatakse teiste valuvaigistite ees või teevad kõik valuvaigistid purju? Meil siin kindlasti ka farmaatsia tegelasi ja tohtreid.
PS! Mõni mode võiks need postid kolida rumalate küsimuste alla. Rumalad delfikommentaatorid tahavad teada
rutska kirjutas:reimps kirjutas:Miks mu lai silmaring etanooli sisaldavast valuvaigistist pole varem kuulnud?
sa pole ainuke, kes teadmatuses on elanud
Leidsin googeldades, et isegi Coldrex Junior sisaldab alkoholi, ehk etanooli.
Tsiteerin : Coldrex Junior sisaldab 19 mahuprotsenti alkoholi (etanooli), kusjuures iga 10 ml annus vastab
30 ml õllele või 15,8 ml veinile (võib lastel põhjustada unisust).
Aga Talle ilmselt ei antud Coldrex Juniorit
-
nüüd ma lõpux sain siis aru, miks mul peale Coldrexi tarbimist alati räme peavalu on...
No tore. Sinine vilkur paneb risu joobes ja see vaikitakse maha rõõmsasti. Tänan. Toimus seaduskuulekuse tõsine riive hetkel.
On materdatud küll neid köhakommide ja suuvee promillitajaid. Nüüd siis on järgmiseks - tehti valuvaigistav süst ja tänu sellele oli joove ...
Kui see asi tavakodanikuga juhtuks, siis ei kotiks see mitte kedagi. Roolijoodik siis roolijoodik ja võta oma karistus vastu.
Tore riik, pole midagi öelda.
Õnnetused mootorratastega
justcraizy kirjutas:nüüd ma lõpux sain siis aru, miks mul peale Coldrexi tarbimist alati räme peavalu on...
Novot siis. Case dismissed
Re: Motopolitseiniku õnnetuse arutelu!
Mis-mis, on ju loogiline, et mingi 10cc'd süstitavat valuvaigistit tekitab 0,2-promillise joobe
Ma isegi usuks seda legendi, kui neiu oleks miski 55-kilone nääps..
Kuigi mulle Mirjam inimesena isegi veits meeldib, siis see situatsioon on küll kuidagi vildakavõitu..
Huvitav, mis muga juhtub, kui ma järgmise rajaltmahavõtmise korral palun politseinikul enne mulle puhuda?
Kuigi mulle Mirjam inimesena isegi veits meeldib, siis see situatsioon on küll kuidagi vildakavõitu..
Huvitav, mis muga juhtub, kui ma järgmise rajaltmahavõtmise korral palun politseinikul enne mulle puhuda? [/quote]
no seellele küsimusele peaksid nüüd küll kõik korralikud mitte delfikud vastama
Kuidas tundub?
Tsiteerin:
Etüülalkoholi baasil valuvaigistit ei ole olemas (kui "rahvameditsiinis" kasutatav alkoholi jomine valuvaigistina välja arvata). Sellistel juhtudel kasutab kiirabi tavaliselt Petidiini või Tramadooli. Võimalik on ka morfiin, fentanüül või ketogaan. Ükski neist ei sisalda etüülakoholi. Isegi kui sisaldaks, siis maksimaalselt 1-2 ml etüülalkoholi lahustatuna 4,5-5 liitris veres ei anna mitte mingisugust tavameetoditega mõõdetavat vere alkoholi sisaldust.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Mirjamil oli pohmakas no ja siis
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Härrased!
Kas te tõesti siis ei tea seda kirjutamata reeglit et ment menti ei trahvi! Ma is olen tuttava politseinikuga (uurija kes nüüdseks on jalad pühkinud siit maalt) sõtnud ja ta vahele võetud kiiruse ületamise eest, 5 min mendi autos ja 23km/h üle kiirust justkui polekski ületanud! SEE ON NEIL KIRJUTAMATTA REEGEL! See oli vene ajal ja see on ka nüüd!
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Uba ongi, et mismõttes tema puhul väärteomenetlus (seoses alkoholinähtudega) on lõpetatud/lõpetamisel, aga average joe saab selle eest ikka täie raha eest.
Minu nägemuses peaks politseinikud alati 50-ga sõitma 50-alas, näitama alati enne manöövrit 3 sekundit suunda, tegema käigu pealt märkusi pisirikkujatele ja olema muud moodi Brendan Fraseri poolt portreteeritud Kanada ratsapolitseiniku maneeridega. Ehk siis eeskujuks, siis on ka minusugustel +20-meestel raskem pidevalt lubatud kiirusi ületada ja muud moodi pätt olla.
Ma olen mõelnud, et peaks isegi sinise vormi selga tõmbama ja korda valvama hakkama. Eeskujulikult, sest siiber on nendest topeltstandarditest. Täitsa tõsiselt olen mõelnud
PS "Parteipileti"-süsteem on politseinikel olemas ja toimib
Aga siseminni omad teevad kaitseminni omadele trahvi ikkagi, ma viimati võtsin Škoda tagaistmel korralikult sõna sel teemal
Aga nüüd aitab offtopicust. Üleüldse võib keegi pädev mode selle Mirjami-saaga kuhugi omaette fleimina teemaks teha
-
- Tsikkel: Freewind
Ma leidsin näiteks sellised abiainena üle 10% alkoholi sisaldavad süstitavad valuvaigistid nagu Dolmen ja Ketonal. Neid on kindlasti veel. Lisaks see vere liikumiskiirus kehas ei ole ka nii suur, et ravim (koos selles sisalduva võimaliku alkoholiga) loetud minutitega kehas ühtlaselt hajuks. Samast kohast see pool promilli või rohkem alkoholi verest kätte saada ei tundugi nii võimatu.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Soovitan kogu M.M'i loo kuskile siia: http://conspiracy.top-site-list.com/ kirja panna
Lasteaed: küll otsitakse põhjendusi oma kihutamistele, a'la 1,5 minutit ajavõitu ja kui palju see aastas kokku teeb, küll on "mendid" igavesed konspiratsioonikud ja kinnimätsijad
Saage suureks
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Inimene teeb oma tööd ja riskib oma elu ja tervisega teid, TEIE lapsi, naist ja muid lähikondseid kaitstes igasuguste eest. Inimene saab oma tööülesandeid täites viga ja siis mingi PASAReporter tõmbab pastakast imetud loo käima, et oma lumpenist vaatajaskonna seas veelgi rohkem feimi saada.
Siis tulevad bikeri foorumi netikangelased ja hakkavad pastakast imetud loo peale mingitest parteipiletitest ja kirjutamata reeglitest soiguma. Kusagilt interneti kommentaariumist või wikipediast kopeeritud tsitaat on muidugi ÜLIM TÕDE. Minge sõitke parem paagitäis maha, mõelge FAKTIDE üle järgi ja tehke OMA peaga järeldused. Siis ehk läheb see endale vastu rinda tagumine ja arvamusliidriks olemise tunne natuke üle. Võib olla hakkab isegi midagi mõistuse sarnast arenema peas. Endal võiks ka natuke PEAGA mõtlemise võimet olla, prooviks kasvõi natuke tutvuda faktidega ja ei üritaks igal pool näha konspiratsiooniteooriaid ja kinnimätsimist. PASAReporter esitab kõike muud kui fakte. Kahjuks langes minu arvamus teist kolinal maapõhja.
TATIKAKARI mitte tsiklimehed.
PS. Äkki nüüd mõni mode, kel natuke rohkem mune on, tõmbab selle pasa siit maha ja tutvustab kõige kõvematele sõnavõtjatele paariks päevaks foorumi lugemisvõimalusi.
PPS. Kui kellelegi mu kirjatükk ei meeldi siis võib mulle isiklikult helistada: 555 kaheksa üheksa 281
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Vot just! Ja paljud on ise kokkutulektue järgselt pohmas peaga "salaja" kodupoole hiilinud. Sama tobedat kaagutamist jälle mitu lehekülge, kui selle kanali õnnetuse suhtes.
davidsoniharald kirjutas:...
+1
Portaalides kommentaare sirvides (mitte ainult selle loo puhul) tundub et rahvas oleks rahul kui tõrviku valgel võiks inimesi oksa tõmmata jälle.. masendav
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.