kindlustus ja mahakandmisele minevad rattad

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Juku21
Tsikkel: Susuki GsxR K2

kindlustus ja mahakandmisele minevad rattad

Lugemata postitus Postitas Juku21 »

Selline küsimus siis, et kuidas kindlustus käitub mahakandmisele minevate ratastega, kas võtavad samuti endale, või kellegil endale ka jäänud, kuna ratas nii sodi?

50cc --> IZ Planeta 5, 1990 --> Honda CBR RR FireBlade 1998 --> Susuki Gsxr 2006
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Juku21 kirjutas:

Selline küsimus siis, et kuidas kindlustus käitub mahakandmisele minevate ratastega, kas võtavad samuti endale, või kellegil endale ka jäänud, kuna ratas nii sodi?

Minul jäi omale ja läbirääkimiste hetkel tundus, et ega nad neid vrakke eriti omale tahagi.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ivoonu kirjutas:
Juku21 kirjutas:

Minul jäi omale ja läbirääkimiste hetkel tundus, et ega nad neid vrakke eriti omale tahagi.

Tsiklite (ja vanemate autodega) kehtib jah pigem see lähenemine, et "me maksame sulle keskmise turuväärtuse ja võta vii see risu ise minema". Neil pole viitsimist nende poolikute aparaatidega ise tegeleda, eriti kui tegu on veidi haruldasema sõidukiga (vana kindla ja vähelevinud tüübi auto või tsikkel).
Minu 15 cm lühemaks sõidetud Mazda osales peale matsu veel kuu aega edukalt liikluses, kuniks ma ta maha müüsin. Selle diiliga jäin ma korralikult plussi, sest kindlustus maksis mulle auto kinni just selle summa ulatuses, millega ma ta ostnud olin (10 kilo kroonides). Ja maha müüsin ta 5 kiloga :mrgreen:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

reimps kirjutas:
Ivoonu kirjutas:
Juku21 kirjutas:

Tsiklite (ja vanemate autodega) kehtib jah pigem see lähenemine, et "me maksame sulle keskmise turuväärtuse ja võta vii see risu ise minema". Neil pole viitsimist nende poolikute aparaatidega ise tegeleda, eriti kui tegu on veidi haruldasema sõidukiga (vana kindla ja vähelevinud tüübi auto või tsikkel).
Minu 15 cm lühemaks sõidetud Mazda osales peale matsu veel kuu aega edukalt liikluses, kuniks ma ta maha müüsin. Selle diiliga jäin ma korralikult plussi, sest kindlustus maksis mulle auto kinni just selle summa ulatuses, millega ma ta ostnud olin (10 kilo kroonides). Ja maha müüsin ta 5 kiloga :mrgreen:

Mina jäin rondistunud Diversiooniga tiba üle 10k krooni plusspoolele ja mingi osa juppidest vedeleb mul veel garaažis.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”