kes teeb ktm lc4 mootori remonti?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
kes teeb ktm lc4 mootori remonti?
Tere, kas keegi teab head ja kvaliteetset kohta kuhu viia 625 sxc mootor remontti? Ei pea olema ettevõte, võib olla eraisik aga peaasi ,et oleks kogemusi ja oskusi antud mootoriga ümber käia. Tundub, et masinal käigukastis mingi viga, nii et mootor tuleb pulkateks võtta.
Ette tänades Siim.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: kes teeb ktm lc4 mootori remonti?
Mis viga "tundub olevat"? Millised on sündroomid? Kui sul on võimalik enne juba teatud sündroomide põhjal välistada osa sõlmi, siis on igal remontijal lihtsam tööd teha. Kas käigud ei lähe sisse, loobib välja, koliseb, vahetab raskelt üles/alla vms?
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
soovitan soojalt KTM-idele
www.motodepoo.ee
Rattal suht uus omanik ja sõitnu alles see hooaeg ja see ka nädalavahetustel.Algusest peale on teinud vahest sellist trikki et kui tõmbad teise käigu pealt kolmanda siis viskab vaba aga seda ei juhtunud tihti ja nüüd hiljuti hakkas sidur vaikselt häält tegema ja enne lõppu tuli sellise suurema kõrina 5 kuni 10 sekki (nagu sõiduautol kui käik poolenisti sees on) ja siis kadus ära. Mõtlesin et sidurist. Sai siis sidur lahti võetud ja kaks ketast oli puruks läind ja arvasin et see suurem kõrin sellest. Sai kõik sidurikettad välja vahetatud aga kõrin on ikka. Mitte kogus aeg aga kui tuleb siis kestab mingi 5 kuni 10 sekki ja kaob jälle. Ma pole nüüd siduri kettaste tükke kokku sobitanud et näha kas mõni suurem tükk on puudu ja ega tea kas see sealt saaks ka käigukasti liikuda. Nii palju tükke ja sodi kui siduri kaane all oli ja õli väljalaskmisega välja tuli olen kätte saanud. Siit ka küsimus et kas on võimalik et siduri juurest on mõni tükk läinud käigukasti? ei tunne selle mootori ehitust nii et ei tea kas need omavahel otseselt ühhenduses ongi. Jutt sai pikk aga loodan et on abiks.
Olen kuulnud et sellel pidid siis ka kettad puruks minema kui nad kulunud on?
2 ketast katki ja käigud ei lähe normaalselt sisse. See on juba 2 omaette probleemi peaks mainima. Sidurikettad ikka naljalt katki ei lähe ja millegipärast kahtlen, et see on seotud sellega, et käigud ei lähe normaalselt sisse.
Kui käiguvahetusel tuleb kõrin sisse, siis esimese asjana pakuks, et käigulukusti hambad kulunud,katki või defektiga, who knows. Samas võivad õhtal olla ka käigukasti käiguhoovad.
Üks asi on kindel: Mootor tuleb käigukastini pulkadeks võtta, enne kui teema lõplikult lahenduse leiab.
Igatahes edu!
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Mina soovitan, ka soojalt KAURITMOTO-t.
Minu hinnangul parimad, soodsaimad, kiireimad ja usaldusväärseimad mehed selle mootori kokku ja lahti lappamisel.
Annavad head nõu ja vaatavad kogenud pilguga üle terve mootori, kõik osad. 5 aasta jooksul mil sarnast LC4 masinat omasin lasin koik suuremad remondid seal teha ja jäin väga rahule.
Teavad, mis teevad.
Tervitustega,
Päärn Raid
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
tamms kirjutas:... aga kõrin on ikka. Mitte kogus aeg aga kui tuleb siis kestab mingi 5 kuni 10 sekki ja kaob jälle. Ma pole nüüd siduri kettaste tükke kokku sobitanud et näha kas mõni suurem tükk on puudu ja ega tea kas see sealt saaks ka käigukasti liikuda. Nii palju tükke ja sodi kui siduri kaane all oli ja õli väljalaskmisega välja tuli olen kätte saanud. Siit ka küsimus et kas on võimalik et siduri juurest on mõni tükk läinud käigukasti? ei tunne selle mootori ehitust nii et ei tea kas need omavahel otseselt ühhenduses ongi. Jutt sai pikk aga loodan et on abiks.
Mul oli täpselt, just nimelt täpselt selline sündroom kunagi Husabergiga, millega supermotot sõitsin. Seal oli mootorisse ringi tiirlema sattunud üks metallist poolkuu. See kiilus end teatud hetkedel sidurikorvi hammasvöö ja moootorikorpuse vahele ja siis hööveldas seal mõne hetke kõrisedes. Ja siis kõrin kadus, sest metallitükk liikus kuskile mujale. Hirmsasti tundub, et ka sul seal midagi sarnast ja selles suhtes õigus, et mootor maha, pooleks ja sisu uurima. Tõenäoliselt on midagi ringlamas aga vaja tuvastada, mis ja kust pärit.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Klan mc meestel Pärnus kogemusi küllaga. Proovi sealt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.