ER-5 Ei käivitu

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
lemmik
Tsikkel: ER-5

ER-5 Ei käivitu

Lugemata postitus Postitas lemmik »

Natuke nõme lugu, aga ma ei saa oma ER-5-t käima. Tegel't oli nii, et mingite vihmasemate ilmadega otsustas ta töötada juba varem ühe silindriga ja siis ta veits kogus end ning töötas normaalselt. Pärast 2-päevast seismist ja paduvihmasid otsutas ta, et ei lähe enam üldse käima. Millega teda meelitada? Aku nagu hakkab ka otsa saama... Asun Vääna-Jõesuus.

mart211

Re: ER-5 Ei käivitu

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Äkki peaks oma ratast hooldama? Küünlad, aku, filtrid ära vahetama?

Kasutaja avatar

Teema algataja
lemmik

Võib-olla, ma ju alles sain selle ;) Aga kuidagi peaks ma ta hooldusesse suutma vähemasti transportida :)

Viimati muutis lemmik, 09 Juul 2012, 18:24, muudetud 1 kord kokku.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

lemmik kirjutas:

Võib-olla, ma ju alles sain selle ;)

:D Siis on lihtsam teha korrapärane hooldus peale ostu ära ja kui peale küünalde vahetust ka jumpsib, siis vast edasi vaadata.

Pezzi
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Pezzi »

Akut meelita laadimisega :wink:
Kui ühe silindriga käimise ja paduvihma vahel on seos, siis ma otsiks viga esmalt kõrgepingeahelast. Küünal-piip-küünlajuhe-süütepool. Kas säde ikka on?
Äkki paduvihm on kuskile kütusepoolele sisse tunginud? Vesi teadupärast on bensiinist raskem ja näiteks paagis või karburaatoris koguneb põhja. Karbussid võiks üle kontrollida / ära puhastada.

Kasutaja avatar

Teema algataja
lemmik

Ee... ma vist peaks pakkuma välja diili, et minu poolt on saun ja grill ja õlled ja siis keegi natuke äkki aitab mind :) :) Või teisisõnu, kus võiks asuda lähim remondimees või töökoda... Nagu öeldud, asun Vääna-Jõesuus.

kullokas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kullokas »

ilmselt ER-5 tüüpviga: piibu-küünla ümber koguneb tolm-liiv, mis märjaks minnes lühistab asja päris efektiivselt. Ravi: a) tiri mõlemad piibud maha ja kaku ära nende ümber olevad kummirõngad; b) puhasta ära silindripea külgedel, jahutusribide vahel olevad avad. Ideaaljuhul (kui asi on kuiv) pudiseb sealt välja uskumatus koguses liiva-tolmu, mis ongi kurja juur.
Kõik. Problem solved.

Husqvarna 125 WRE - Yamaha XS 500 - Vespa PK 50 XL2 - K 750M - 2 x Vjatka 150 + pudipadi veel
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”