Matkaplaan 2012

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Matkaplaan 2012

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

motoratsutaja kirjutas:

Esimene pikem reis Ungarisse sai tehtud ja väga palju reisist õpitud mida järgmisel reisil teisiti või paremini teha ning kuidas oma aega normaalselt planeerida. :bsmile:

Olen juba aastat 5 kasutanud nii auto kui tsikliga liikumise planeerimiseks http://www.viamichelin.com lehte ja siiani on kõik sujunud.Aeg ja vahemaad kogu reisi lõikes on tähtsaimaid asju üldse,et reisist ka naudingut saaks tunda.
Seal nii majutus,söök,tanklad, vaatmisväärsused kui veel sada asja.Minu taktika on seni olnud selline,et prindin paberile iga päeva kaardi ja legendi(ühele A4-le ja viimase reisi planeerimine võttis tegelikult 2 päeva peaaegu).Liikumiseks kasutan GPS-i mida laen vastavalt oma kaardile.Paljudes riikides on sellega võimalik ka raha märkimisväärselt kokkuhoida nt. teemaksud,mida tihti saab vältida ja vahemaas mitte kaotada.Seni olen kõik reisi päevad saanud +- mõni tund paika.Ka kütusele kuluv on enam vähem õigeks osutunud,pigem väiksem tegelikkuses ,kui suurem.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”