Aita valida enduurot metsasõiduks

Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Re: Aita valida enduurot metsasõiduks

Lugemata postitus Postitas Hendri »

2T mind ei kisu. Olen omanud 2T KTMi varasemalt.

Hooldus nagu sama klassi ratastel on minujaoks suhteline mõiste. Olen paar aastat siklitest üsna eemal olnud ja tuttavad rohkem baigivennad. Vana KTMiga ei old ka seda õiget siklihooldust koguaeg nagu võiks.
Hoolduse alla käib siis enamvähem 10h õli ja regulaarne klappide kontroll/regull? Miskit iseäralikku veel? Need õlivahetuse tunnid sõltuvad vast paljutki ka ratta kasutusest? Kui ikka koguaeg metsavahel kuuma ei anna ja uputamas ei käi vaid sisaldab sõit ka rohkem töristamist kannatab kauem? Mitte, et nüüd kõrvale hiilida, vaid et teada saada, kas see WR oleks ikka see valik minusugusele kasutajale.

XT600-l on kuulutuses aastaks 89, bikepicsis luurates tundub see aasta kõike muud kui 89, pigem 99/98. Kui just 89 rattale pole antud uuemat välimust.
Siin leidub veel üks XT. Samas minu mälu järgi on see juba päris pikka aega müügis.
http://bike.motors24.ee/vehicles/354896 ... =price.ASC

Samas liigub ringi ka mõningaid KTM LC4 rattaid. See vist oleks vähe sellisem universaalsem variant nii metsa kui kruusale kui ka linnavahele? Hetkel küll ainult suhteliselt üks variant müügis, aga ega kohe homme ratast ei ostagi.
LC4 küllaltki pikk hooldusvälp on palju mõistlikum variant, eriti arvestades asjaolu, et ilmselt ei võtaks ma WRist selle ratta õiget olemust kätte.
http://bike.motors24.ee/vehicles/362877 ... =price.ASC
LC4 on ju märksa pikema hoolduvälbaga? Ostingus leidsin, et miski 5000km? Selle järgi võttes oleks LC4 parim bang for the buck.
Samas kui võrrelda XT vs LC4 siis LC oleks parem variant?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”