Otsin elektroonikut, kes oskaks natuke ajus surkida
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 368
Otsin elektroonikut, kes oskaks natuke ajus surkida
Tere!
Mure siis selles, et Yamu V-max ajus (maas ja lahti võetud) oleks vaja välja vahetada 8 dioodi. Alustama peaks aga sellest, et kindlaks teha, mis dioodidega seal tegu ja leida (või anda mulle juhtnöörid, kus leida) uued sobilikud dioodid.
Autoelektrik, kes vea kindlaks tegi ütles, et asjalikum elektroonik (ka näit televiisori või arvuti jms alal) peaks visuaalselt oskama kindlaks teha, mis dioodid sinna sobivad.
Oleks igasugu "järjele" viiva info eest tänulik.
Heiki
53 41 99 95
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Otsin elektroonikut, kes oskaks natuke ajus surkida
tee neist dioodidest pilt ja leiad kiiremini asendused. Vahetamisega tahad ise toime tulla? Tavaliselt need, kes oskavad vahetada, oskavad ka uued leida..
aga 8 dioodi viitab tavalisele dioodsillale ja mina paneks sinna nii suured kui mahub. Mingi 100V paarkümmend amprit dioodid näiteks. Reaalselt muidugi jällegi ei tea mis seal sees võib olla
-
Teema algataja - Postitusi: 368
Pilt isegi olemas aga ei oska seda, kuidagi siia toimetada... muus osas ei oska ma kaasa rääkida - hea kui sama mees, kes teab, mis sinna panna need sinna ka paneks, ise küll ei taha pusserdada... mul püsib gualda paremini käes
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Helista sellisele mehele nagu Peeter telefonil 60 33 220, kes resideerub Arukülas ja peaks hakkama saama sellise väikse tööga.
-
- Koristaja
- Tänanud: 150 korda
- Tänatud: 187 korda
http://www.alldatasheet.com/ Sealt leiad infot oma dioodide kohta, et millega täpsemalt tegu on. PDF'is ja tasuta alla laetav.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.