Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Re: Hälvik- Mootorratturid
macintosh kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:... sest LE kehtib kõigile.
Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne ...
Lihtsalt.
Asi ei ole kadeduses, asi ei ole vihas. Asi on pigem mõtlemises või põhimõttes või kuidas iganes sa seda nimetad.Kõige halvem ettekääne millekski on põhimõtted, mis pagana põhimõtted?
Ohutus, loodushoid, ökonoomsus, teistega arvestamine jne täiesti mõistetavad ja argumenteeritavad kategooriad aga põhimõtted ...LE võib kõigile olla ühetaoline ja kindlasti on seadusandja tahtnud kõige paremat aga enamus autojuhte kukuvad lihtviisiliselt läbi elementaarselt § 16. täitmisel:
"Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda."
Võtaks õige kuvalda ja taoks õige selle auto sodiks, kes ... peatus keelatud kohas ... ületas kiirust ...ei näidanud suunda ... unustas peeglisse vaadata ... pritsis jalakäija sopaveega üle ... ei lasknud jalakäijat üle tee ... rääkis roolis mobiiltelefioniga ... võiks lõputult jätkata. Kas see annab õigustuse vihaks ja vihameelseks käitumiseks? See kõik on kohane ajukääbikutele.
Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...
Pakkusin välja, et võid mõelda, on see lihtsalt mul mõtlemine või põhimõte, sa haarasid kinni põhimõttest ja hakkasid selle kallal järama.
Kui soovid, vastan - oled 101% eestlane, pealiskaudne ja hukkamõistev
Pada sõimab katelt - ühed mustad mõlemad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.