Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
Mina loen end küll korralikuks liiklejaks (mitte päris eekujulikuks) aga autoderivi taga ummikus passida ei kannata küll närv välja.
Ikka lasen ettevaatlikult nende vahelt ettepoole. Kui keegi ütleb, et "nii ei tohi", siis vabalt, seisku ummikus ja tundku sellest rõõmu.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be
Vaadake, et teiega nii ei juhtuks
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
Kats-Route 36 kirjutas:Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Kui me kõik niimoodi vahvalt üksteise vastu solidaarsed oleme, siis võiks vihmaga kõigil autodel katused maha võtta.
Miks ainult mina pean märjaks saama? Vihm on kõigile
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Kats-Route 36 kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
jõgeval väga sellest ummikus istumisest vist ei hooliks ise ka, ei saa endiselt aru millest selline kadedus ja mis siis sellest hullemaks muutub kui keegi sõidab vastavalt võimalikus tempos, tsikliga siis linnatingimustes kergelt kiiremini kui autoga, kui mul tsiklit ei olnud veel, siis oli suht suva et "trügiti", omasin tsiklit olin olin samuti viisakas autojuhtide vastu, tsikkel müüdud nüüdseks kuid teen võimalusel veel rohkem ruumi et tsiklistid saaks ikka rahus edasi liikuda. Omaette teema on kui 50ga või enam seal ridade vahel Ghostriderit mängitakse.
see nii vana ja ammendunud teema tegelikult et oksele ajab, moraalijüngreid on igas valdkonnas siin ilmas. Nisamuti kui on hälvikust mootorrattureid on ka autojuhte ja ilmselt ka laevakapteneid, rohkem sallivust ja kui olukord võimaldab siis võiks lihtsalt suunata inimest mõistlikkusele
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
2ndalpha kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.Kui me kõik niimoodi vahvalt üksteise vastu solidaarsed oleme, siis võiks vihmaga kõigil autodel katused maha võtta.
Miks ainult mina pean märjaks saama? Vihm on kõigile
Seni kuni kellegile otsa ei sõideta on minuarust täiesti ükskõik. Kes tahab - sõidab rivis ettepoole, kes tahab olla eeskujulik - see passib. Muidu peaks hakkama ka jalgrattureid piirama.
-
Jõgeva ummik on see, kui kesklinna suurimal ristmikul juhtub korraga olema 3-4 autot
Liigun ka Tartus.
indumen kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.jõgeval väga sellest ummikus istumisest vist ei hooliks ise ka, ei saa endiselt aru millest selline kadedus ja mis siis sellest hullemaks muutub kui keegi sõidab vastavalt võimalikus tempos, tsikliga siis linnatingimustes kergelt kiiremini kui autoga, kui mul tsiklit ei olnud veel, siis oli suht suva et "trügiti", omasin tsiklit olin olin samuti viisakas autojuhtide vastu, tsikkel müüdud nüüdseks kuid teen võimalusel veel rohkem ruumi et tsiklistid saaks ikka rahus edasi liikuda. Omaette teema on kui 50ga või enam seal ridade vahel Ghostriderit mängitakse.
see nii vana ja ammendunud teema tegelikult et oksele ajab, moraalijüngreid on igas valdkonnas siin ilmas. Nisamuti kui on hälvikust mootorrattureid on ka autojuhte ja ilmselt ka laevakapteneid, rohkem sallivust ja kui olukord võimaldab siis võiks lihtsalt suunata inimest mõistlikkusele
-
- Kontakt:
eile sai järve keskusest mustamäele tipptunni ajal tehtud korterikaaslasega väike test. tema jalgrattaga ma autoga, jõudis minust paar minutit ennem, oleks pidanud kodarad sisse peksma vist
lihtsalt pointi ilustamiseks. tsikliga saab niigi vähe eesti kliimas sõita, häda nüüd paar ratast foori all mööda lasta endast
OT lõpp
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kats-Route 36 kirjutas:Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Kadedus ja viha on selle probleemikirjelduse sisu.
Õige reaktsioon oleks: "Wow. Tsikliga saab nii. Ei tea kas peaks endale ka ostma?"
Kadedikkudele mõldes on britid lubanud muide mootorattad ühissõidukiradadele, et need ei
peaks koos autojhtidega ummikutes passima.
-
indumen kirjutas:eile sai järve keskusest mustamäele tipptunni ajal tehtud korterikaaslasega väike test. tema jalgrattaga ma autoga, jõudis minust paar minutit ennem, oleks pidanud kodarad sisse peksma vist
![]()
lihtsalt pointi ilustamiseks. tsikliga saab niigi vähe eesti kliimas sõita, häda nüüd paar ratast foori all mööda lasta endast
OT lõpp
Kui sind kadedaks tegi, et jalgrattur enne sai, siis ... peksa, kui tahad.
Mina ei peksaks
Ma olin tegelikult sõnatu, aga eelrääkijad on asja ilusti kokku võtnud. Ma lisaks ainult selle pisipisikese asja - ma tõepoolest ei kavatse passida kuskil autode vahel ja hingata mingit bensu/dislavingu endale sisse. Palaval suvepäeval on see suht räige. Aga no eks ma ole pirtsakas kah, kui jutt jõuab selle juurde, mida ma endale sisse hingan.
Aga noh, las ta jääb. Teemasse: olin nõks aega poolkogemata hälvik, aga ei täpsusta detaile
Eelneva jalgratturiteema juurde - kas ta ikka sõitis nagu liikleja või kasutas ka kõnniteid jms "keelatut"? Aus oleks ikkagi, kui ta oleks kasutanud meie kvaliteetseid jalgrattateid ja austanud ka fooritulesid. Ma olen üpris-üpris kindel, et tegelt lasi ta suht otse igalt poolt ja võitis ainult paar minutit..
-
macintosh kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.Kadedus ja viha on selle probleemikirjelduse sisu.
Õige reaktsioon oleks: "Wow. Tsikliga saab nii. Ei tea kas peaks endale ka ostma?"
Kadedikkudele mõldes on britid lubanud muide mootorattad ühissõidukiradadele, et need ei
Diagnoos pandud, nagu naksti
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kats-Route 36 kirjutas:macintosh kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.Kadedus ja viha on selle probleemikirjelduse sisu.
Diagnoos pandud, nagu naksti
Mitte diagnoos vaid probleemikirjeldus. Ütle, et midagi oli valesti, et tegelikult autojuhil ongi õigus vihane olla, sest .... need "kuradi motopeded" ei peagi ummikus passima.
Totaalne ebaõiglus!
macintosh kirjutas:Mitte diagnoos vaid probleemikirjeldus. Ütle, et midagi oli valesti, et tegelikult autojuhil ongi õigus vihane olla, sest ....
Eestlane peabki kade ja vihane olema, kui näeb, et teisel läheb paremini või too saab lihtsamalt. Kats lihtsalt kinnitab, et on 101% eestlane
-
- Kontakt:
ei saa kodarate kallale minna kuna mu enda värskelt soetatud ratas oli
aga selles mõttes et täitsa keelatult sõitis jah lausa kõnniteel vahest ning enamus ristmike peal saime kokku ja tema ootas oma punase ära mina omakorda sitsisin sõiduteel, ehk siis vahepeal sain mööda kuni järgmise autohunniku taha seisma pidurdama pidi, tallinnas rattaga autode vahel suht enesetapp anyway. Väga otsemini poleks nagunii saanud ta ka tulla.
point on siiski praegu KADEDUSES (muigan omaette juba mõned viimased postitused järjest) Eestlane olla on Uhke ja hää
-
... sest LE kehtib kõigile.
Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne ...
Lihtsalt.
Asi ei ole kadeduses, asi ei ole vihas. Asi on pigem mõtlemises või põhimõttes või kuidas iganes sa seda nimetad.
Kats-Route 36 kirjutas:... sest LE kehtib kõigile.
Nokkima hakates ei kehti ikka küll. Liiklusseadus kehtib.
Ja seadust ei riku tsiklimees mingi nurga alt, kui ta mahub autoga samale rajale ning rajalt väljumata jõuab tollest ette.
Jõuamegi varsti ummikus autoga ettekeerajateni ka ja kui ilus ja seaduslik on neile peegli kaudu noomituse tegemine
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne .
üks asi on seaduste kehtimine, teine on nende täitmine ja kolmas seadustest kinni pidamine
laser kirjutas:Limpa kirjelduse järgi kuulun mina peale nädalast ratta omamist ilusti Hälvikute ridadesse. Ärge siis liikluses kallale tulge kui nägema juhtute
Küll sul seal auto taga seismine ka varsti üle viskab
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Limpa kirjutas:laser kirjutas:Limpa kirjelduse järgi kuulun mina peale nädalast ratta omamist ilusti Hälvikute ridadesse. Ärge siis liikluses kallale tulge kui nägema juhtute
Küll sul seal auto taga seismine ka varsti üle viskab
![]()
![]()
Tallinnas seisan isegi veel autode taga, aga seda pigem sellepärast et pole veel piisavalt enesekindel. Vinguhaisu sees istumine on üle visanud küll juba.
-
petz61 kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:... sest LE kehtib kõigile.
Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne .üks asi on seaduste kehtimine, teine on nende täitmine ja kolmas seadustest kinni pidamine
Mina rikuna ka seadusi. Ettevaatuse mõttes ei avalda, milliseid täpselt
Ega te lintsite mind siin varsti päris ära , seega tunnistan, et püüan südametunnistuse laienemise tõttu käituda liikluses parema inimesena, kui ma seda tegelikult olen
Ja käige kuradile, kui te hakkate mind sõimama seetõttu, et ma sabas passida olen otsustanud nõelumise asemel :D:D
/Huumorisoon on KOHUSTUSLIK, eriti mootorratturitele/
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne ...
Lihtsalt.
Asi ei ole kadeduses, asi ei ole vihas. Asi on pigem mõtlemises või põhimõttes või kuidas iganes sa seda nimetad.
Kõige halvem ettekääne millekski on põhimõtted, mis pagana põhimõtted?
Ohutus, loodushoid, ökonoomsus, teistega arvestamine jne täiesti mõistetavad ja argumenteeritavad kategooriad aga põhimõtted ...
LE võib kõigile olla ühetaoline ja kindlasti on seadusandja tahtnud kõige paremat aga enamus autojuhte kukuvad lihtviisiliselt läbi elementaarselt § 16. täitmisel:
"Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda."
Võtaks õige kuvalda ja taoks õige selle auto sodiks, kes ... peatus keelatud kohas ... ületas kiirust ...ei näidanud suunda ... unustas peeglisse vaadata ... pritsis jalakäija sopaveega üle ... ei lasknud jalakäijat üle tee ... rääkis roolis mobiiltelefioniga ... võiks lõputult jätkata. Kas see annab õigustuse vihaks ja vihameelseks käitumiseks? See kõik on kohane ajukääbikutele.
Kui mootorrattur saab kenasti autode vahele... ja sealt kenasti minema...siis seda ta ka teeb ja peaks tegema... "kanad" rooli taga võivad rahulikult edasi muneda...
Sõita tuleb kindlalt ja targalt!! ... pole mootaratta süü, et autod on kohmakad ja aeglased (rääkimata juhtidest), miks mootorratas/(rattur) peaks käituma nagu auto/(juht)... eriti kui seadus on ebaselge (erinevalt tõlgitav)!!!
reimps kirjutas:macintosh kirjutas:Mitte diagnoos vaid probleemikirjeldus. Ütle, et midagi oli valesti, et tegelikult autojuhil ongi õigus vihane olla, sest ....
Eestlane peabki kade ja vihane olema, kui näeb, et teisel läheb paremini või too saab lihtsamalt. Kats lihtsalt kinnitab, et on 101% eestlane
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Eile, mingi ürituse ajal Tartu kesklinn läbida autode vahelt polnud probleem. Paljud autod tõmbasid kõrvale ja tegid ruumi. Peanoogutus või käeviibe tänutäheks ja kõik oli tore. Kuni sinnani, et üks ei lasknud vasakult läbi, lihtsalt liibus diagonaalis ette, vaene meheke aga jättis parema külje vabaks, ja seda plokkima hakates oleks vasaku nurgaga ees sõitjale tõksu andnud.
-
macintosh kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:... sest LE kehtib kõigile.
Väga lühidalt.
Lihtsalt.
Asi ei ole kadeduses, asi ei ole vihas. Asi on pigem mõtlemises või põhimõttes või kuidas iganes sa seda nimetad.Kõige halvem ettekääne millekski on põhimõtted, mis pagana põhimõtted?
Ohutus, loodushoid, ökonoomsus, teistega arvestamine jne täiesti mõistetavad ja argumenteeritavad kategooriad aga põhimõtted ...LE võib kõigile olla ühetaoline ja kindlasti on seadusandja tahtnud kõige paremat aga enamus autojuhte kukuvad lihtviisiliselt läbi elementaarselt § 16. täitmisel:
"Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda."
Võtaks õige kuvalda ja taoks õige selle auto sodiks, kes ... peatus keelatud kohas ... ületas kiirust ...ei näidanud suunda ... unustas peeglisse vaadata ... pritsis jalakäija sopaveega üle ... ei lasknud jalakäijat üle tee ... rääkis roolis mobiiltelefioniga ... võiks lõputult jätkata. Kas see annab õigustuse vihaks ja vihameelseks käitumiseks? See kõik on kohane ajukääbikutele.
Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...
Pakkusin välja, et võid mõelda, on see lihtsalt mul mõtlemine või põhimõte, sa haarasid kinni põhimõttest ja hakkasid selle kallal järama.
Kui soovid, vastan - oled 101% eestlane, pealiskaudne ja hukkamõistev
Pada sõimab katelt - ühed mustad mõlemad
zx12r kirjutas:Kullik kirjutas:Siia peab tegema varsti uue teema: hälvik-autojuhid!!!
Tundub, et ma ei ole kõige säravam kriit karbis
Kullik kirjutas:zx12r kirjutas:Kullik kirjutas:Siia peab tegema varsti uue teema: hälvik-autojuhid!!!
Tundub, et ma ei ole kõige säravam kriit karbis
Selle häbi saad sa küll nüüd ainult hälvik-tsiklistina maha pesta. Mine nüüd linna sõitma
Muide on välja ilmunud jälle autojuhid, kes foori tagant üritavad igati rattaga võidu kiirendada. Päris hästi arvavad oma liisingumasinatest
Tundub, et ma ei ole kõige säravam kriit karbis [/quote]
Selle häbi saad sa küll nüüd ainult hälvik-tsiklistina maha pesta. Mine nüüd linna sõitma
Muide on välja ilmunud jälle autojuhid, kes foori tagant üritavad igati rattaga võidu kiirendada. Päris hästi arvavad oma liisingumasinatest [/quote]
Mõtle nüüd! Kuna ma olen hälvik, et panin selle teemaga puusse ja lisaks mootorrattur, siis järelikult minust siin teemas jutt käibki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.