Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Mina loen end küll korralikuks liiklejaks (mitte päris eekujulikuks) aga autoderivi taga ummikus passida ei kannata küll närv välja.
Ikka lasen ettevaatlikult nende vahelt ettepoole. Kui keegi ütleb, et "nii ei tohi", siis vabalt, seisku ummikus ja tundku sellest rõõmu.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Kats-Route 36
Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom

Lugemata postitus Postitas Kats-Route 36 »

http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be

Vaadake, et teiega nii ei juhtuks :)
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.

Huumorisoone olemasolu peaks olema kohustuslik. Vasikatega võidu ei jookse.
Kasutaja avatar

2ndalpha
Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 2ndalpha »

Kats-Route 36 kirjutas:

Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.

Kui me kõik niimoodi vahvalt üksteise vastu solidaarsed oleme, siis võiks vihmaga kõigil autodel katused maha võtta.
Miks ainult mina pean märjaks saama? Vihm on kõigile :)

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

Kats-Route 36 kirjutas:

Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.

jõgeval väga sellest ummikus istumisest vist ei hooliks ise ka, ei saa endiselt aru millest selline kadedus ja mis siis sellest hullemaks muutub kui keegi sõidab vastavalt võimalikus tempos, tsikliga siis linnatingimustes kergelt kiiremini kui autoga, kui mul tsiklit ei olnud veel, siis oli suht suva et "trügiti", omasin tsiklit olin olin samuti viisakas autojuhtide vastu, tsikkel müüdud nüüdseks kuid teen võimalusel veel rohkem ruumi et tsiklistid saaks ikka rahus edasi liikuda. Omaette teema on kui 50ga või enam seal ridade vahel Ghostriderit mängitakse.

see nii vana ja ammendunud teema tegelikult et oksele ajab, moraalijüngreid on igas valdkonnas siin ilmas. Nisamuti kui on hälvikust mootorrattureid on ka autojuhte ja ilmselt ka laevakapteneid, rohkem sallivust ja kui olukord võimaldab siis võiks lihtsalt suunata inimest mõistlikkusele

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

antonio
Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S

Lugemata postitus Postitas antonio »

2ndalpha kirjutas:
Kats-Route 36 kirjutas:

Kui me kõik niimoodi vahvalt üksteise vastu solidaarsed oleme, siis võiks vihmaga kõigil autodel katused maha võtta.
Miks ainult mina pean märjaks saama? Vihm on kõigile :)

Seni kuni kellegile otsa ei sõideta on minuarust täiesti ükskõik. Kes tahab - sõidab rivis ettepoole, kes tahab olla eeskujulik - see passib. Muidu peaks hakkama ka jalgrattureid piirama.

Kasutaja avatar

Kats-Route 36

Jõgeva ummik on see, kui kesklinna suurimal ristmikul juhtub korraga olema 3-4 autot :D
Liigun ka Tartus.

indumen kirjutas:
Kats-Route 36 kirjutas:

jõgeval väga sellest ummikus istumisest vist ei hooliks ise ka, ei saa endiselt aru millest selline kadedus ja mis siis sellest hullemaks muutub kui keegi sõidab vastavalt võimalikus tempos, tsikliga siis linnatingimustes kergelt kiiremini kui autoga, kui mul tsiklit ei olnud veel, siis oli suht suva et "trügiti", omasin tsiklit olin olin samuti viisakas autojuhtide vastu, tsikkel müüdud nüüdseks kuid teen võimalusel veel rohkem ruumi et tsiklistid saaks ikka rahus edasi liikuda. Omaette teema on kui 50ga või enam seal ridade vahel Ghostriderit mängitakse.

see nii vana ja ammendunud teema tegelikult et oksele ajab, moraalijüngreid on igas valdkonnas siin ilmas. Nisamuti kui on hälvikust mootorrattureid on ka autojuhte ja ilmselt ka laevakapteneid, rohkem sallivust ja kui olukord võimaldab siis võiks lihtsalt suunata inimest mõistlikkusele

Kasutaja avatar

indumen
Kontakt:

eile sai järve keskusest mustamäele tipptunni ajal tehtud korterikaaslasega väike test. tema jalgrattaga ma autoga, jõudis minust paar minutit ennem, oleks pidanud kodarad sisse peksma vist :wack: (togi)

lihtsalt pointi ilustamiseks. tsikliga saab niigi vähe eesti kliimas sõita, häda nüüd paar ratast foori all mööda lasta endast :bsmile:

OT lõpp

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kats-Route 36 kirjutas:

Kadedus ja viha on selle probleemikirjelduse sisu.
Õige reaktsioon oleks: "Wow. Tsikliga saab nii. Ei tea kas peaks endale ka ostma?"
Kadedikkudele mõldes on britid lubanud muide mootorattad ühissõidukiradadele, et need ei
peaks koos autojhtidega ummikutes passima.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Kats-Route 36

indumen kirjutas:

eile sai järve keskusest mustamäele tipptunni ajal tehtud korterikaaslasega väike test. tema jalgrattaga ma autoga, jõudis minust paar minutit ennem, oleks pidanud kodarad sisse peksma vist :wack: (togi)

lihtsalt pointi ilustamiseks. tsikliga saab niigi vähe eesti kliimas sõita, häda nüüd paar ratast foori all mööda lasta endast :bsmile:

OT lõpp

Kui sind kadedaks tegi, et jalgrattur enne sai, siis ... peksa, kui tahad.
Mina ei peksaks :)

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma olin tegelikult sõnatu, aga eelrääkijad on asja ilusti kokku võtnud. Ma lisaks ainult selle pisipisikese asja - ma tõepoolest ei kavatse passida kuskil autode vahel ja hingata mingit bensu/dislavingu endale sisse. Palaval suvepäeval on see suht räige. Aga no eks ma ole pirtsakas kah, kui jutt jõuab selle juurde, mida ma endale sisse hingan.

Aga noh, las ta jääb. Teemasse: olin nõks aega poolkogemata hälvik, aga ei täpsusta detaile :mrgreen:

Eelneva jalgratturiteema juurde - kas ta ikka sõitis nagu liikleja või kasutas ka kõnniteid jms "keelatut"? Aus oleks ikkagi, kui ta oleks kasutanud meie kvaliteetseid jalgrattateid ja austanud ka fooritulesid. Ma olen üpris-üpris kindel, et tegelt lasi ta suht otse igalt poolt ja võitis ainult paar minutit..

Viimati muutis reimps, 26 Apr 2012, 16:13, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kats-Route 36

macintosh kirjutas:
Kats-Route 36 kirjutas:

Õige reaktsioon oleks: "Wow. Tsikliga saab nii. Ei tea kas peaks endale ka ostma?"
Kadedikkudele mõldes on britid lubanud muide mootorattad ühissõidukiradadele, et need ei

:D
Diagnoos pandud, nagu naksti :)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kats-Route 36 kirjutas:
macintosh kirjutas:
Kats-Route 36 kirjutas:

:D Diagnoos pandud, nagu naksti :)

Mitte diagnoos vaid probleemikirjeldus. Ütle, et midagi oli valesti, et tegelikult autojuhil ongi õigus vihane olla, sest .... need "kuradi motopeded" ei peagi ummikus passima.
Totaalne ebaõiglus!

Viimati muutis Macintosh, 26 Apr 2012, 16:18, muudetud 1 kord kokku.

reimps

macintosh kirjutas:

Mitte diagnoos vaid probleemikirjeldus. Ütle, et midagi oli valesti, et tegelikult autojuhil ongi õigus vihane olla, sest ....

Eestlane peabki kade ja vihane olema, kui näeb, et teisel läheb paremini või too saab lihtsamalt. Kats lihtsalt kinnitab, et on 101% eestlane :mrgreen:

Kasutaja avatar

indumen
Kontakt:

ei saa kodarate kallale minna kuna mu enda värskelt soetatud ratas oli :ner: :ner:

aga selles mõttes et täitsa keelatult sõitis jah lausa kõnniteel vahest ning enamus ristmike peal saime kokku ja tema ootas oma punase ära mina omakorda sitsisin sõiduteel, ehk siis vahepeal sain mööda kuni järgmise autohunniku taha seisma pidurdama pidi, tallinnas rattaga autode vahel suht enesetapp anyway. Väga otsemini poleks nagunii saanud ta ka tulla.

point on siiski praegu KADEDUSES (muigan omaette juba mõned viimased postitused järjest) Eestlane olla on Uhke ja hää

Kasutaja avatar

Kats-Route 36

... sest LE kehtib kõigile.
Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne ...
Lihtsalt.
Asi ei ole kadeduses, asi ei ole vihas. Asi on pigem mõtlemises või põhimõttes või kuidas iganes sa seda nimetad.

reimps

Kats-Route 36 kirjutas:

Nokkima hakates ei kehti ikka küll. Liiklusseadus kehtib.

Ja seadust ei riku tsiklimees mingi nurga alt, kui ta mahub autoga samale rajale ning rajalt väljumata jõuab tollest ette.
Jõuamegi varsti ummikus autoga ettekeerajateni ka ja kui ilus ja seaduslik on neile peegli kaudu noomituse tegemine :mrgreen:

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

Kats-Route 36 kirjutas:

Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne .

üks asi on seaduste kehtimine, teine on nende täitmine ja kolmas seadustest kinni pidamine

Kasutaja avatar

Limpa
Tsikkel: Yamaha XJ6

Lugemata postitus Postitas Limpa »

laser kirjutas:

Limpa kirjelduse järgi kuulun mina peale nädalast ratta omamist ilusti Hälvikute ridadesse. Ärge siis liikluses kallale tulge kui nägema juhtute :nono:

Küll sul seal auto taga seismine ka varsti üle viskab :) ;) :bsmile:

Kasutaja avatar

antonio
Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S

Lugemata postitus Postitas antonio »

Limpa kirjutas:
laser kirjutas:

Limpa kirjelduse järgi kuulun mina peale nädalast ratta omamist ilusti Hälvikute ridadesse. Ärge siis liikluses kallale tulge kui nägema juhtute :nono:

Küll sul seal auto taga seismine ka varsti üle viskab :) ;) :bsmile:

Tallinnas seisan isegi veel autode taga, aga seda pigem sellepärast et pole veel piisavalt enesekindel. Vinguhaisu sees istumine on üle visanud küll juba.

Kasutaja avatar

Kats-Route 36

petz61 kirjutas:
Kats-Route 36 kirjutas:

Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne .

üks asi on seaduste kehtimine, teine on nende täitmine ja kolmas seadustest kinni pidamine

Mina rikuna ka seadusi. Ettevaatuse mõttes ei avalda, milliseid täpselt 8)
Ega te lintsite mind siin varsti päris ära :D , seega tunnistan, et püüan südametunnistuse laienemise tõttu käituda liikluses parema inimesena, kui ma seda tegelikult olen :D
Ja käige kuradile, kui te hakkate mind sõimama seetõttu, et ma sabas passida olen otsustanud nõelumise asemel :D:D:D

/Huumorisoon on KOHUSTUSLIK, eriti mootorratturitele/

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kats-Route 36 kirjutas:

Väga lühidalt.
Nagu kehtivad kõik seadused nii tavakodanikele kui ka riigiisadele, nagu LE 96.a.Ford Escordi ja Hummeri juhile jne ...
Lihtsalt.
Asi ei ole kadeduses, asi ei ole vihas. Asi on pigem mõtlemises või põhimõttes või kuidas iganes sa seda nimetad.

Kõige halvem ettekääne millekski on põhimõtted, mis pagana põhimõtted?
Ohutus, loodushoid, ökonoomsus, teistega arvestamine jne täiesti mõistetavad ja argumenteeritavad kategooriad aga põhimõtted ...

LE võib kõigile olla ühetaoline ja kindlasti on seadusandja tahtnud kõige paremat aga enamus autojuhte kukuvad lihtviisiliselt läbi elementaarselt § 16. täitmisel:
"Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda."
Võtaks õige kuvalda ja taoks õige selle auto sodiks, kes ... peatus keelatud kohas ... ületas kiirust ...ei näidanud suunda ... unustas peeglisse vaadata ... pritsis jalakäija sopaveega üle ... ei lasknud jalakäijat üle tee ... rääkis roolis mobiiltelefioniga ... võiks lõputult jätkata. Kas see annab õigustuse vihaks ja vihameelseks käitumiseks? See kõik on kohane ajukääbikutele.

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Kats-Route 36 kirjutas:

fdsfsdfsd

Pilt

...
Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Kui mootorrattur saab kenasti autode vahele... ja sealt kenasti minema...siis seda ta ka teeb ja peaks tegema... "kanad" rooli taga võivad rahulikult edasi muneda...
Sõita tuleb kindlalt ja targalt!! :bsmile: ... pole mootaratta süü, et autod on kohmakad ja aeglased (rääkimata juhtidest), miks mootorratas/(rattur) peaks käituma nagu auto/(juht)... eriti kui seadus on ebaselge (erinevalt tõlgitav)!!!

reimps kirjutas:
macintosh kirjutas:

Mitte diagnoos vaid probleemikirjeldus. Ütle, et midagi oli valesti, et tegelikult autojuhil ongi õigus vihane olla, sest ....

Eestlane peabki kade ja vihane olema, kui näeb, et teisel läheb paremini või too saab lihtsamalt. Kats lihtsalt kinnitab, et on 101% eestlane :mrgreen:

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Eile, mingi ürituse ajal Tartu kesklinn läbida autode vahelt polnud probleem. Paljud autod tõmbasid kõrvale ja tegid ruumi. Peanoogutus või käeviibe tänutäheks ja kõik oli tore. Kuni sinnani, et üks ei lasknud vasakult läbi, lihtsalt liibus diagonaalis ette, vaene meheke aga jättis parema külje vabaks, ja seda plokkima hakates oleks vasaku nurgaga ees sõitjale tõksu andnud.

Kasutaja avatar

Kats-Route 36

macintosh kirjutas:
Kats-Route 36 kirjutas:

Väga lühidalt.
Lihtsalt.

Kõige halvem ettekääne millekski on põhimõtted, mis pagana põhimõtted?
Ohutus, loodushoid, ökonoomsus, teistega arvestamine jne täiesti mõistetavad ja argumenteeritavad kategooriad aga põhimõtted ...

LE võib kõigile olla ühetaoline ja kindlasti on seadusandja tahtnud kõige paremat aga enamus autojuhte kukuvad lihtviisiliselt läbi elementaarselt § 16. täitmisel:
"Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda."
Võtaks õige kuvalda ja taoks õige selle auto sodiks, kes ... peatus keelatud kohas ... ületas kiirust ...ei näidanud suunda ... unustas peeglisse vaadata ... pritsis jalakäija sopaveega üle ... ei lasknud jalakäijat üle tee ... rääkis roolis mobiiltelefioniga ... võiks lõputult jätkata. Kas see annab õigustuse vihaks ja vihameelseks käitumiseks? See kõik on kohane ajukääbikutele.

Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...
Pakkusin välja, et võid mõelda, on see lihtsalt mul mõtlemine või põhimõte, sa haarasid kinni põhimõttest ja hakkasid selle kallal järama.
Kui soovid, vastan - oled 101% eestlane, pealiskaudne ja hukkamõistev :)
Pada sõimab katelt - ühed mustad mõlemad :D

Kasutaja avatar

Kullik

Lugemata postitus Postitas Kullik »

Siia peab tegema varsti uue teema: hälvik-autojuhid!!!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Kullik kirjutas:

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... start=1500

Kasutaja avatar

Kullik

zx12r kirjutas:
Kullik kirjutas:

Tundub, et ma ei ole kõige säravam kriit karbis :wack:

reimps

Kullik kirjutas:
zx12r kirjutas:
Kullik kirjutas:

Tundub, et ma ei ole kõige säravam kriit karbis :wack:

Selle häbi saad sa küll nüüd ainult hälvik-tsiklistina maha pesta. Mine nüüd linna sõitma 8)

Muide on välja ilmunud jälle autojuhid, kes foori tagant üritavad igati rattaga võidu kiirendada. Päris hästi arvavad oma liisingumasinatest :mrgreen:

Kasutaja avatar

Kullik

Tundub, et ma ei ole kõige säravam kriit karbis :wack:[/quote]
Selle häbi saad sa küll nüüd ainult hälvik-tsiklistina maha pesta. Mine nüüd linna sõitma 8)

Muide on välja ilmunud jälle autojuhid, kes foori tagant üritavad igati rattaga võidu kiirendada. Päris hästi arvavad oma liisingumasinatest :mrgreen:[/quote]

Mõtle nüüd! Kuna ma olen hälvik, et panin selle teemaga puusse ja lisaks mootorrattur, siis järelikult minust siin teemas jutt käibki :shock:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”