XENON

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Re: XENON

Lugemata postitus Postitas Pan »

piibek kirjutas:

Sa ei saa võrrelda 40t kaaluvat autot, veokat või mida iganes pisikese mootorrattaga. Selles point ongi, mootorrattas on kiire ja seda ei märgata. Selle suure ja raske veoka ette keeratakse Sulle nkn ja ilmselgelt sellepärast, et Sa oled suur (keegi ei taha Su pe***s passida) ja lihtsalt uimane.

See pole eriti loogiline, et xenon ei muuda Sind märgatavamaks, sest mina olen kindel, et muudab! Minu küsimus lihtsalt on selles, et millise värvitemperatuuriga xenonit ette endale panna.. ja põhimõtteliselt olen ma endale ka vastuse saanud.

Ette ei keerata mitte ainult 1+1 sõidureaga, tiheda liiklusega maanteedel kus ei ole möödasõidu võimalust. Ette ei keerata mitte AINULT 40t veokale vaid sama edukalt ka sõiduautodele olenemata selles mis tuled tal ees säravad. Point on selles et seda tehakse igal pool, olenemata sõiduridade arvust, asukohast (asula või maantee) või kellaajast. Keeratakse ette isegi siis kui sinu taga on tühjus, peeglist ei paista mitte ühtegi autot. 4 sek hiljem võiks oma pöörde sooritada kedagi takistamata. Point on selles et on inimesi kes PEAB sinu ETTE saama. Seda enam juhtub seda siis kui sa oled mootorrattaga, mis tahes-tahtmata tekitab teatud seltskonnas lihtsalt väljakannatamatut kadedust. Harjuge sellega kus te elate ja kui harjuda ei suuda, kolige mujale. Fakt on see et arenenud riikides märgatakse (tahetakse märgata) ka mootorratturit isegi siis, kui ainus valgustus tema rattal on ta silmade sära tumeda visiiri või päikeseprillide taga.

Loomulikult on igaühel õigus oma arvamusele.Sinu arvamus on, et xenoniga oled paremini nähtav. Minu arvamus on see et eestis ei märgata mootorratturit isegi siis kui sul päike lenksu küljes särab. See on meil suhtumise küsimus.
Kui see xenon on sul rohkem tjuuningu element, siis on lugu muidugi teine. Selles osas jätan oma arvamuse enda teada. 8)

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”