Aita valida enduurot metsasõiduks
Re: Aita valida enduurot metsasõiduks
Tere jälle!
Mõtlesin, et annan teada kõigile kommenteerijatele, kuidas mu otsingud on edenenud. Praegune lahendus näeks siis teoorias välja nii, et sellist ratast nagu ma otsin ei ole olemas. Vaja on kahte või ka kolme ratast. Nt:
-ktm 250 exc/husqvarna te450 metsa kitsastele radadele, järskudele kohtadele, kerge ja nobe, kuid vajab suurte ratastega võrreldes enam hooldust
-suzuki dr-z 400 s/husqvarna te610(ie) nii metsavahele kui kruusa-maanteele, hea üksi ja kergete pakkidega lühikesi ja poolpikki maid kulgeda
-suurem ratas nii kruusale kui maanteele, nii üksi kui kaksi kui kohvritega (nt africa twin/super tenere)
NB. need näiteks toodud rattad on vahetatavad igasugu muude sama omadustega ratastega, lihtsalt tahtsin igasse kategooriasse panna mõne ratta, mille kohta ma lugenud-kuulnud olen. Sõitnud pole ühegagi.
Ja erinevate põhjuste tõttu otsustasingi (eelkõige universaalsus ning kaksi kulgemise võimalus), et hetkel hakkan siis otsima hoopis suuremat maantee ja kruusatee ratast, kus saab üksi/kahekesi/kohvritega nii kruusal kui asfaldil lühikesi kui pikke otsi teha ja tsikli soetushind peaks olema odavamapoolsem. nt siis africa twin ja super tenere (vanemad mudelid siis, uus tenere on kallis).
Igastahes kui keegi seisab kunagi sama valiku ees siis ehk on sellest postist siin kokkuvõtvalt veidi kasu.
Veelkord tänu kõigile abistajatele!
Swen
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.