Huumorit

Kasutaja avatar

lowrider12
Tsikkel: KawaER6F-11

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas lowrider12 »

Vist tõestisündinud lugu, endine Soome pollar rääkis:
Soomes kiirteel peab pollar kinni auto, vanapaar istub sees ja proua selline seniilsem-kehvema kuulmisega. Politseinik küsib juhilube, vanamees annab load ja vanaproua küsib mehelt: mida see mundris mees tahab? Vanamees ütleb kõvema häälega prouale: juhilube tahab näha! Vanamutt: aa-ah! Politseinik küsib auto kindlustust. vanaproua jälle küsib, et mida mundris mees ütles? Vanamees kordab prouale kõvema häälega üle. Politseinik küsib siis veel registreerimistunnistust.Vana leiab tunnistuse, annab politseinikule, vanaeit jälle: no mis ta nüüd räägib? Vanamees karjub jälle mutile kõrva - no registreerimistunnistust tahab näha! Pollar loeb registreerimistunnistust, muigab ja hakkab heietama: "Oh, te Turust pärit! kui ma noorena politseikooli kadett olin, siis olin seal praktikal. Küll seal olid ikka ilusad tüdrukud, sai kurameerida! Oh, olid ikka ajad!" Vanamutt kõrvalistmel jälle vanamehelt pärima: "no mis ta nüüd rääkis?!". Vanamees keeras muti poole ja karjus talle kõrva: " ah,mis ta rääkis?! Ütles, et ta tunneb sind ja sa olevat hästi suhu võtnud!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”