Aita valida enduurot metsasõiduks
Re: Aita valida enduurot metsasõiduks
randel kirjutas:madone kirjutas:võtame siis KTM superenduro, 185 kg.... on siis pomm või? Kas mitte Lärm ei pauguta sellega nii, et tuumasõda lahti?!
aga tolle puhul räägime juba 8000 €-sthttp://www.auto24.ee/used/979254 palun väga, reklaamin mingi lambi tegelase ratast.
"Lambi tegelane" ütleb Superenduro kohta nii, et kuniks tagarattal on pidamist, on tegemist suurepärase rattaga ja võimeka juhi käes võib imesid teha. Siiski on 190kg kuskile mutta või palgi taha kinni jäädes vägagi tuntav vahe 120-130kg rattaga võrreldes ja mina ei tahaks küll üksi metsas selle rattaga kuhugi kraavi põhja jääda, selleks on palju paremaid valikuid. Sellised 200kg kanti rattad sobivad siiski "teedele" mitte metsa, olgu need siis metsa-, muda-, kruusa- jne teed. Loomulikult saab ka nende ratastega metsas "sõita", aga mingi nauding see minu arust küll pole.
Superenduro on või on olnud mitmel tuntud tegelasel, Lärm, Volts, Brauer ja siiski lähevad ka nemad metsa enamasti kergema rattaga.
Kerge ratta õlivahetusvälp on jah reeglina 10h ringis, aga niisama metsas poole gaasiga põristades pole sellest minutipealt kinnipidamine ülikriitiline ja ega see liitrike õli vahetada kah mingi raketiteadus ole, poolest tunnist rohkem kui küll.
eks jah igalühel oma arusaam kuid imo pühapäeval metsasihte avastama minna mingi competition rattaga pole väga pointi.
see -50...60 kg no ma ei tea.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.