Saare maakond
Moderaator: Moded
Re: Saare maakond
folf kirjutas:huvitav kas saares ka on platsi kus saab sõitu harjutada?,ise olen otsinud ,aga ei miskit
Nagu 8 sõita ja slaalomit? Kuressaare Gümnaasiumi platsil on mingid märgid maha pandud.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mõtled seda Tenno sõiduplatsi või? Sinna sõiduks on keelumärgid ees ja valdaja loata ei või sinna minuteada ronida.
Phh, tsikliga saab igast keelumärgist läbi
Aga mina omal-ajal tegin vana õhtukooli taga riiliku sõiduplatsi ja harjutasin samuti seal, ei kujuta ette, kas joonec veel alles ka.. Slaalom lebo, mine harjuta kaheksats, seal oli see päris häää!
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
ats87 kirjutas:Phh, tsikliga saab igast keelumärgist läbi
Saab, miks ei saa siis, teinekord võid võõrasse valdusse ronimise eest isegi haavleid saada. Julge hundi rind on ikka haavelid täis
Kuskandis plats olla võiks? Enda kaasa sai esimesed ristsed motikaga Kogula lennuväljal, maalisin isegi õigete mõõtudega elemendid sinna värviga maha. Koolis ei olnud tal hiljem mingit probleemi tundides.
Küll aga suvel kuivatati seal adrut.
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Homme peab ikka hea ilma ära kasutama ja õhtupoole reisu tegema, loodetavasti saab mönele söörlasele ka päkka visata .
Ohverdan bensiini !
-
- Tsikkel: mulle meeldivad motikad
- Kontakt:
-
- Tsikkel: R6
-
- Tsikkel: Aprilia RSV1000 Mille 1999'
Jäi silma, et 28.04 hõikas kohalik ööklubi välja Saaremaa tsiklihooaja avamise peo. Kas sellele eelneb ka midagi huvitavat?
reoelanik kirjutas:Jäi silma, et 28.04 hõikas kohalik ööklubi välja Saaremaa tsiklihooaja avamise peo. Kas sellele eelneb ka midagi huvitavat?
Milline nendest kolmest?
-
sigaelmar kirjutas:reoelanik kirjutas:Jäi silma, et 28.04 hõikas kohalik ööklubi välja Saaremaa tsiklihooaja avamise peo. Kas sellele eelneb ka midagi huvitavat?
Milline nendest kolmest?
Diva
-
- Tsikkel: Suzuki SV650S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 6 korda
Tsiklihooaja avamisest rääkides, kas saarlased on eelnevatel aastatel ka kamba kokku ajanud ja koos pärnu vuranud ?
siniraag kirjutas:Tsiklihooaja avamisest rääkides, kas saarlased on eelnevatel aastatel ka kamba kokku ajanud ja koos pärnu vuranud ?
Mis seal Pärnus on, lähme parem Hiiumaale ja kaabime selle mätta laiali
-
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Ahoi!
Aga pange 28. praam tsikleid täis ja tulge Haapsallu külla, Kevadmüristusele!
http://muristaja.haapsalu.ee/
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Hei, saarlased!
Kas keegi plaanib värskeltalanud hooajal endale või oma naispoolele sõiduvarustust osta? Pakun kasutatud, aga väga heas korras Rukka jopet (34) ja pükse (36) ning Nolan N84 kiivrit (S). Huvi korral saab Kuressaares proovida!
Täpsem info siin: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=20&t=72671
-
- Tsikkel: R6
Täna kena ilm, keegi sõitma ka?
Vaatan, et uusi tsikleid tiirutab see aasta linnavahel, aga krt kontakte ei ole ju
Tervist, sõidan oma punase rsv-ga juba neljandat hooaega saarepeal ringi aga pole ka gängiga veel kokku trehvand
-
Ma ka sellest aastast liikvel kaherattalisega, aga neljapäeviti muud kohustused...ühineks ka muidu
Kui laupäeva päeval ilus ilm on, siis võiks mingi tiiru teha. Oleks huvilisi või hakkavad kõik reedel pidutsema ?
Nu laupäeval oleks idekas lasta aga ma ootan oma tagumistrehvi mul kutu piilu sellega kurat
Ma olen laupäeval audla kandis ühe sõbraga. Kui tiirutamiseks läheb siis võib täitsa mõelda. Pole saaremaad tsikliga avastanud veel
http://www.hektolan.ee
Valve-,video- ja ATS süsteemid
http://www.securitas.ee
Tervist,saare rahvas oleks selline palve,et kes saaks tulla reedel kell 16.15 Nestesse et,plaan oleks minna Pargi lasteaeda näitama mootorrattaid loodan,et saame mõned rattad kokku lihtsalt võtke endale 10 min aega laseme neile natuke hääli,ja las lapsed katsuvad ja uurivad rattaid.
MärtenSepp kirjutas:Tervist,saare rahvas oleks selline palve,et kes saaks tulla reedel kell 16.15 Nestesse et,plaan oleks minna Pargi lasteaeda näitama mootorrattaid loodan,et saame mõned rattad kokku lihtsalt võtke endale 10 min aega laseme neile natuke hääli,ja las lapsed katsuvad ja uurivad rattaid.
Ma paraku saaks tulla alles 16.30. Siis olen juba hiljaks jäänud?
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Nii nii, kuidas siis kellegil avamise plaanid on ? Hetkel nagu kisub sinna poole, et tuult ja tormi saab kuid vett päris ei anna. Igatahes plaan on kella 12 kruiisi peale, seega kas-kes taolise ajakava oma plaanile on teinud ?
Ohverdan bensiini !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.