Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Professionaalsed tellimusfilmid, dokumentaalfilmid, reklaamfilmid - kõige sellega saan aidata.
petz61 kirjutas:1993 aasta ford mondeole vaja üks jooks 14 tolli velgesid .4 poldiga
komplekti korralike plekkvegede eest annaks kuni 40. valukate eest 100-110 euri jooks.
Tere.on täitsa olemas korralikud kenad valukad 15 tollised. oma fordil olid all kunagi, 100-ga annaks ära küll.lisaks on müüa väga korralikud Goodyear talve rehvid 15tollised 5tükki, 100% naelad peal kui oled huvitatud siis ps
davidsoniharald kirjutas:Tahaks suvel majal katust vahetada. Umbes 180m2. Projekt oleks siis vana täiesti maha ja kõik uus. Endal jääb nõust ja jõust puudu, kes saaks nõu ja jõuga aidata, andke märku või soovitage kedagi. Täpsemad jutud siis juba meili teel tegijatega. Maja asukoht on Rae vald ja töö teostamine aeg juuni - juuli.
Kontakt - raidobiker (ät) hotmail.com või xxxxxxxxxxxxx
Vaja ka tegijat pottseppa, kes ei oleks mitte soss-sepp. Seega kui teate kedagi keda julgete soovitada ja kel kogemust, andke märku. Hea töö reklaamib ennast ise.
Tee talgud olled ja vargid katus nax maas
telefoninumber kustutatud autori soovil /reimps/
reimps kirjutas:AndrusB kirjutas:16x2 on mõõt! Reimpsi jaoks polnd kahju ässa üles ajada ja ära mõõta.
Ma tänan kõiki
Gornholio juba meisterdas ühe, ma pean teist nüüd väheke viilima, et keerama ka hakkaks. No viilida ma oskan ise küll
Minu mäletamistmööda ei keera sellised võtmed nende otsas olevate "muukidega". Kuskil varre peal oli vist mingi muhk, või lohk mis keeras. Aga eks neid lukke võib ka erinevaid olla
-
- Tsikkel: Harley Davidson VRSCDX 09
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mina saan aidata kaevamise ja planeerimisega.
Masinaks siis väike 2.5t JCB
Kontakt 5027584
Andrez kirjutas:Minu mäletamistmööda ei keera sellised võtmed nende otsas olevate "muukidega". Kuskil varre peal oli vist mingi muhk, või lohk mis keeras. Aga eks neid lukke võib ka erinevaid olla
Olen vaikselt seda siin ka kergelt kaasaaidatuna mõtlema hakanud
Proovin selle triki ka ära.
Aga igastahes, mu võtmeotsingud on saanud sittakanti head abi ja nõu, niiet ma tänan kõiki murelikke
Kuna tegemist on mingi Ali-Baba aegse võtmelahendusega siis ilmselgelt pead neid tsaariaegseid kuldmünte, mille sa sealt igivanast keldrist leiad, ka siinsete foorumikülastajatega jagama, kes sind aitasid.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
probleem võib olla ka kandiliseks sõidetud rehvides,sõiduteel olevatest pikiroobastest jne
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
badandevil kirjutas:Rehvid on suht vähe sõitnud. See ujumine on ka täitsa sirge peal sõites, ei mina saa aru mida ja miks ta teeb
Õhku on rehvides?
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
badandevil kirjutas:Eelmise lühikese sõiduga sai õigete numbrite järgi õhku sisse lastud. Enne seda ma arvasin ka, et rehvid talvega tössiks läinud, aga peale pumpamist see lainetamine jäi alles.
Auku pole sees kust õhk kiiresti välja pääseb? Mis õiget numbrit need on? Kontrolli ennem kui sõitma lähed rõhku ja peale sõitu ka.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kipsi kirjutas:Tartus vahetan teie sõiduauto rehvid ( esialgu plekkveljed ) 15 euriga/ tasakaaluga 16 euri.Arve võimalus.
Päris öösel vahetama ei hakka, aga muidu v6ib helistada iga kell...
56827279Lisaks sellele endiselt pakkuda 1000 L anumaid, hetkel üks kohapeal olemas, hind 40 eur, muidu 45!
Lisaks pakkuda ka metsakuiva küttepuud 40 cm kask,haab ja lepp segamini, lõhkumata 5-15 cm dm.
Hind 35 eur/rumm koos koju toomisega Tartus.
Nüüd vahetan ka valuvelgi, hind 18/ balansiga 19 eur. Üle 18" ei vaheta, runflatte ja muid isendeid ka mitte pakkuda. Orienteeruv töö aeg: 1h.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
badandevil kirjutas:Kui sügisel viimase sõiduga auku ei tulnud siis ei tohiks olla (homme uurin rõhku), aga numbrid manuali järgi. Kuid siiski on ka tagarattast kinni hoides ja loksutades miski logisemine... selles asi ongi, et mai tea mis on normaalne, mis mitte. Ehk keegi teadjam lihtsalt viskab pilgu peale, logistab ka ja teab midagi täpsemat öelda.
Üldiselt mingit logisemist ei tohiks ikkagi olla. Väga tõenäoliselt saad sa laagripoodi külastada ja uued rattalaagrid paigaldada ...
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Müün Jaapani päritoluga sõiduautodele varuosi. Kellegil midagi vaja siis PS ja ehk saan aidata.
Kui kellegil põrandat vaja on (laudparkett, põrandalaud, liistparkett, laminaatparkett, vaipkatted, PVC jne.) siis saan abiks olla.
Pakkuda ka liiste, põranda õlisi ja hooldusvahendeid. Võimalik abistada ka transpordiga (Narva, Pärnu, Viljandi ja Tartu suund).
Anyways
5kaks888kuus8
Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes tahaks üle anda oma karjatamise kohustust?
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
kas keegi autorehvidega ka tegeleb.oleks vaja kahte 225-45-17 suverehvi,võiks olla kasutatud.uusi saan ise ka hea hinnaga.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Saan aidata siis selliste asjadega nagu veoteenused kaubikuga,laadur-ekskavaatori teenused ja muruniitmine.
http://www.revemont.eu
http://www.revemont.eu/
Maja vajaks ühte U kujulist treppi ..hind ei tohiks üle mõistuse olla.
Pole väga oluline, kas puit või metall
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
VWman kirjutas:Maja vajaks ühte U kujulist treppi ..hind ei tohiks üle mõistuse olla.
Pole väga oluline, kas puit või metall
Kui omale kunagi treppi taga ajasin, siis parim hinna ja kvaliteedisuhe oli www.andutrepp.ee
Ise valisin endale männitrepi, pöögist liistudega ja olen väga rahul. Samuti U kujuline.
Täiesti eriprojekt ja oli vaja kitsasse ruumi mõistlikku asja, aastat 4 tagasi maksis 24 000 ja astmeid 12.
Eelnev mõõdistamine, projekt ja transport+paigaldus oli hinna sees.
Järgmine lähim pakkumine tol hetkel oli 36 000.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Kes tegeleb autode elektroonikaga? Oleks vaja lasta juhtmed katalüsaatorist mööda vedada. PS! Tänud!
-
Nuki kirjutas:Kes tegeleb autode elektroonikaga? Oleks vaja lasta juhtmed katalüsaatorist mööda vedada. PS! Tänud!
Räägi täpsemalt murest ja automargist.
-
- Kontakt:
Tsiklikursusi teeme - seega, kuigi load ei sõida, oleks tore, kui nad ikka olemas oleks:) Pöörduge minu poole - 52 48 312, või regage www.load.ee, järgmine teooria juba 14.-15.04 Tähetorni hotelli konverentsiruumis. Kas algaja ja vaja sõisuoskusi lihvida - kah aitame:) Teeme soodukat ka kui mainite, et bikerist! Nägudeni:) Mall F
P.S. Samuti korraldame Hiiumoto kokkutulekut, et sõidukultuuri edendada ja kõik on oodatud 9.-10.06.2012 Hiiumaale!
Kas keegi tegeleb mikro/matkabusside rendile andmisega?
Kus saab auto plokikaant lihvida (rida 6) ja palju maksab?
-
Nongrata kirjutas:Kus saab auto plokikaant lihvida (rida 6) ja palju maksab?
Küsi windorf.ee
Ta ise küll ei lihvi aga kindlasti oskab soovitada.
Tervist! Mure selline, ostsin Blue Flame Evo sport summutid tsiklile, aga neid riputusvõrusid kaasas ei olnud. Kas keegi teab kust neid osta saaks või kust saaks materjali millest neid teha? Lisasin pildi ka, siin hästi näha see ilus poleeritud roostevabast ja kummitihendiga võru. Tänud!
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
http://www.janimet.ee/et/teenused
Pole olnud siiani lihvitud kaantega muret olnud .
http://www.toukur.ee Töö ei pruugi olla hinnaredelil odavamas otsas, aga kvaliteedis ei tule ka pettuda. Nagu tavaliselt ikka, headel tegijatel tööd jagub, löögile saamisega võib aega minna, -püsikliendid tehakse eelisjärjekorras.
Siin on kindlasti selline inimene olemas, kes teeb ise või omab kontakti kellegagi, kes paigaldab mu rattale alarmi. Puldiga ja puha. Soodsamalt kui suvalises firmas, aga seda loodan ma vaikselt omaette
Olen samasugusest teenusest huvitatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.