Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
Postiljon on saabunud ühe korteri ukse taha pakki üle andma. Koputab, ukse avab väike poiss, sigar suus, viskiklaas käes.
Postiljon:
“Kas isa – ema on kodus?”
Poiss võtab lonksu viskit, raputab vaibale tuhka ja küsib:
“A mis sa ise arvad?”
Läheb Eesti Riik mööda teed ja näeb, et Hermann Simm müüb venelasele dokumente.
- "Kuule Hermann, tule kell 9 minu poole, ma panen su vangi!"
- "Olgu, eks ma siis tulen."
Läheb Eesti Riik natuke edasi ja näeb, et Kaimo Järvik loeb teepervel raha. - "Kuule Kaimo, tule kell 10 minu poole, ma panen su vangi!"
- "No mis mul üle jääb. Saagu sinu tahtmine."
Läheb Eesti Riik veel natuke maad edasi ja näeb Galojanni šoppamas. - "Kuule Galojann, tulle kell 11 minu poole, ma panen su vangi!"
- "Mine õige psse Eesti Riik!"
- "No olgu. Ma tõmban siis sinu nime maha."
Kel Androidi telefonid siis tirige marketist selline asi Teeb veidi tuju rõõmsamaks ja saab randme väänamist harjutada!
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
ma arvan, et see sobib siia teemasse. küsisin RSA-st tsiklile kindlustust, vastus:
"Tänan, et soovite meilt liikluskindlustuse pakkumist, kuid kahjuks ei kindlusta me mootorrattaid ja seetõttu ei saa Teile ka hinnapakkumist saata.
Vabandan veelkord ja soovitan Teil küsida RSA kodukindlustust ja reisikindlustust."
...ja iizi netis samas pakutakse ning rsa on kõige odavam. whaat thee faa...
tormavtellis kirjutas:ma arvan, et see sobib siia teemasse. küsisin RSA-st tsiklile kindlustust, vastus:
"Tänan, et soovite meilt liikluskindlustuse pakkumist, kuid kahjuks ei kindlusta me mootorrattaid ja seetõttu ei saa Teile ka hinnapakkumist saata.
Vabandan veelkord ja soovitan Teil küsida RSA kodukindlustust ja reisikindlustust."...ja iizi netis samas pakutakse ning rsa on kõige odavam. whaat thee faa...
Kopeeri sellele RSA vennale nende enda kodulehelt:
Kindlustusmakse
Liikluskindlustuse makse arvutamisel võtab RSA muuhulgas arvesse järgmisi näitajaid
• Sõiduki mark ja mudel
• Sõiduki kasutamise koht-piirkond Eestis
• Sõiduki liik-sõiduauto, mootorratas, buss jne.
-
Emme anna padrunit! "Teil on õigus, liikluskindlustust mootorratastele sõlmime.
Vabandan, minu viga, ajasin segamini kaskokindlustusega."
...aga tehastes vist asi nii käibki. Olnud au nendega varem ka suhelda, võinoaga endal jalga otsast ära nühkida tundub üldiselt ahvatlevam tegevus.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
tormavtellis kirjutas:iizi netis samas pakutakse ning rsa on kõige odavam. whaat thee faa...
Huvitav mille alusel neid kindlustusmakseid üldse arvutatakse?
Hinnavahed peaaegu 2 kordsd mõnedel....
-
Ma isiklikult ausõna usun, et kui ma võtan selle kõige kallima, siis on kaks korda turvalisem sõita ning pmst laksu korral ostetakse mulle kaks tsiklit asemele ning naabri kassil sünnivad kolmikud.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
niipalju kui mina tean siis seoses üldise riiklikul tasemel LKF kadumisega teeb iga kindlustus ettevõte omad reeglid, kes siis arvestab vanust/asukohta/sõidukit jne jne
parim pakkumine mis mul on olnud kuvati hinnavahe kolmekordselt
vähemalt selline info on mul viimasest kindlustusmaakleritega suhtlemisest
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
indumen kirjutas:niipalju kui mina tean siis seoses üldise riiklikul tasemel LKF kadumisega teeb iga kindlustus ettevõte omad reeglid, kes siis arvestab vanust/asukohta/sõidukit jne jne
Sul on (tuline?) õigus, täpselt nii see on.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
ehk siis kui su naabril on kolm kassi ja need jooksuajal võivad ohtlikuid olukordi tekitada siis, ilmselt mõjutab ka see liikluskindlususe summat
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
tormavtellis kirjutas:Ma isiklikult ausõna usun, et kui ma võtan selle kõige kallima, siis on kaks korda turvalisem sõita ning pmst laksu korral ostetakse mulle kaks tsiklit asemele ning naabri kassil sünnivad kolmikud.
Looda sa, kassiraisal tuleb nagunii seitse emast poega...
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
kui valida kõige kallim kindlustus, siis kui ise vea teed ja kellegile sisse kärutad, siis saad öösel rahulikult magada, kuna tead, et kannataja saab oma raha kätte kui sulle sisse kärutatakse ja kärutajal on odavaim kindlustus, siis võivad p*** hakata maksmisega. Igaühe vaba voli, kas olla kodanike suhtes hooliv ja maksta suurt maksu või olla omaasu peal väljas ja loota, et keegi jorss sulle sisse ei sõida
-
- Kontakt:
Soome ja eesti majandusminister. Soomlane ütleb: näed meil rahvas teenib keskmiselt 3000 euri kuus sealt makstakse maksud, söök, jook, riided ja kuhu nad üle jäänud raha panevad pole minu asi.
Eesti majandusminister vastab, et meil ka inimesed teenivad keskmiselt 300 euri kuus ,sealt makstakse ka söök, jook, maksud ja alimendid ja kust nad ülejäänud raha saavad pole ka minu asi.
Naeruväärne vöi häbiväärne
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Pomeriim:
Teab nüüd Toilas iga krants
pappi pritsib Pomerants.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Ajad muutuvad:
Pargipingil istub noor naine. Kaks last mängivad ta ligidal. Tuleb üks
eideke naise juurde juttu ajama.
- On need teie lapsed?
- Jah, on küll.
- Mis selle tüdruku nimi võiks olla?
- Maarika.
- Ah Maarika. Ilus nimi. Vanasti olid kõik ikka Juulad ja Leenud, nüüd on
Maarikad. Ei tea, mis poisi nimi võiks olla? - Paavo.
- Ah Paavo. Vanasti olid jälle kõik Jussid ja Joosepid. Ja kes nende isa
ka on? - Neil ei olegi isa, ma olen vallasema.
- Ah vallasema, vaata kui ilusasti kõlab! Vanasti öeldi ikka lits kahe
lapsega, nüüd on vallasemad…
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Muig... etv2 preagu - mängib suur riiklik smf.orkester ja laulab G.Ots... seianpeal sUUr kiri - "KAALUL ON ROHKEM KUI ELU"
Vat kus Kloss oli ikka mees...
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Vaadake, et siis täna öösel kellasid taha ei keera! Edasi... ikka edasi...mitte sammukestki tagasi( kellad- täna öösel).
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:Vaadake, et siis täna öösel kellasid taha ei keera! Edasi... ikka edasi...mitte sammukestki tagasi( kellad- täna öösel).
Kellasid keeratakse iga päev taha, aga täna keerame seinakellasi ka tagasi
max07 kirjutas:Mis kell on?
Tegelikult võib iga perioodilist protsessi realiseerivat mehhanismi kellaks nimetada.
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Noormees ostab apteegist kondoomi: "Palun mulle üks kondoom, ma külastan täna oma pruuti. Aga tal on ka kena õde, ja emal pole samuti viga, andke parem kolm tükki!" Õhtul läheb ta pruudi juurde ja kutsutakse koos perega õhtusöögilauda. Noormees ei söö ega joo, on näost punane nagu peet ja vaikib kogu aeg.. "Mis sul viga on? Kas toit ei maitse?" küsib pruut pärast sööki. "Toidul pole viga midagi, aga ma poleks iial uskunud, et sinu isa töötab apteegis müüjana!
chadmuska kirjutas:Noormees ostab apteegist kondoomi: "Palun mulle üks kondoom, ma külastan täna oma pruuti. Aga tal on ka kena õde, ja emal pole samuti viga, andke parem kolm tükki!" Õhtul läheb ta pruudi juurde ja kutsutakse koos perega õhtusöögilauda. Noormees ei söö ega joo, on näost punane nagu peet ja vaikib kogu aeg.. "Mis sul viga on? Kas toit ei maitse?" küsib pruut pärast sööki. "Toidul pole viga midagi, aga ma poleks iial uskunud, et sinu isa töötab apteegis müüjana!
Ju see sealt tulnud on:
Edastada teade naistele: ärge unustage 31.03 öösel vastu 1st apr. keerata oma vannitoa kaalud 5-15 kg TAGASI. Toimub üleminek suvekaalule!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.