Sooviks nõu ratta valikul
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Sooviks nõu ratta valikul
Antu14 kirjutas:pyta kirjutas:seda mõtlesin ise ka,et oo lähen naisega sõitma jne..
korrast piisas,ei tahtnud tema(kartis,ei osanud olla,ebamugav jne) ja ei tahtnud minagi(ei kannata lihtsalt niimoodi sõita,nagu temakese arvates sõitma peaks)
ja noo üksi saad ikka korralikult funnida
+1 naise koha pealt
Mõistlik
-
Teema algataja
Honda VFR-i peale pole mõelnud? Gondlites matkabike võimsa V4 mootoriga. Erinevalt nakeditest pakuvad selle ratta gondlid päris head kaitset tuule eest ja sadul on ka kaasreisijale mugav, vähemalt minu naine pole küll kunagi hädaldanud.
Mul endal 99 aasta oma ja pritsungiga, asub Rakveres ja kui käima saan (peab talveunest ülesse ajama), siis võin ka huvi korral proovida anda.
Aa ma võin Sulle oma SV-d proovida anda. Muidugi kehtib kontseptsioon - you break it, you buy it!
Andi kirjutas:Honda VFR-i peale pole mõelnud? Gondlites matkabike võimsa V4 mootoriga. Erinevalt nakeditest pakuvad selle ratta gondlid päris head kaitset tuule eest /---/.
Huvitav, kas ses osas võib olla varasema VFRi ja hilisema (2001+) vahel mingeid erinevusi. Ma olen sõitnud vaid uuemaga ja tuurimise jaoks tahaks küll kõrgemat klaasi. Ka MCN ütleb oma arvustuses selle kohta, et "the stock screen is a bit low". Muide, "vana" 800 sai üldreitingus viis ja "uus" 800 neli tärni viiest...
***Mis puutub pyta repliiki, et esimese ratta võtad emotsiooni pealt, siis kindlasti on ses oma tõde. Peamiselt tuleb see elutervest läbematusest - saaks juba oma rattaga teele! Ja see on ka paratamatu, sest kui oled pikemalt sõitnud, siis tead, kuidas üht või teist proovisõidul tekkivat tunnet tõlgendada. Samas ma ise panin taasalustajana pigem pange hoopis varustusega. Mitte et poleks saanud asjalik ja mugav, aga on teatud funktsioone, millesse investeerimise kasutegurit ei osanud esimese hooga hinnata.
-
Teema algataja
Yerba kirjutas:Aa ma võin Sulle oma SV-d proovida anda. Muidugi kehtib kontseptsioon - you break it, you buy it!
See kehtib alati
Küsiks kohe ära kas sul on tõstetud lenks või originaal ja madal? Kas sul on naked või kondlis [Motobot: õige on "gondlis"]?
SV mulle meeldib, aga see madal lenks ei sobi kohe üldse
Tänud pakumast Andi, mõtlen sellele. Jäta mulle oma nr, kui rakverre tulen ja aega on siis helistan.
Täna oli Motard lahti ja käisin seal oma praegust lemmikut z750s-i vaatamas. Paagis oli väike mõlk, tundus ka ühest kohast pahteldatud ja leidsin 2 mõra kondli* [Motobot: õige on "gondli*"], samuti olid tagaistuja kinnihoidmiskohad ära võetud. Arvan, et kukkumisel katki läinud ja aukudesse pandud "tuuning" võrk. Ehk kukkunud tsikkel, aga ma arvan, et enamus siklid on vähemalt korra kukkunud?
Mida ja kuidas peaks kukkunud tsikli juures jälgima?
nemcik: jaga kogemusi, mul on alles varustuse ostmine ees
Privasse tuli ka üks pakkumine 2007 aasta hõbedasele Kawa Z750S-ile ja väikese läbisõiduga. Seda tahaksin küll näha
Täiesti naked SV on. Lenks on tõstetud ( piltide pealt ka peaks näha olema), muidu ei saaks olla see hea vanainimese sirgeselja tsikkel
Aga kukkunud tsikli puhul - jälgi et amordid oleks sirged ning lenks otse peal. Et kui sõita nö sirgelt, siis tsikkel võpsikusse ei jookseks. tsikleid ostes eraisikute käest - 4st siklist 1 oli korraliku jooksu ja amortidega. Ülejäänud kiskusid kõik võpsikusse, kuna armordid kõverad. Ning - et raam oleks sirge - siklit tagant vaadates peavad rattad jooksma siiski otse ja üksteisega paralleelselt kenasti. Mitte kuidagi imelike nurkade all teineteise suhtes.
Muidu aga - kergelt kukkumine raami ega amorte ei sega. See peab ikka tõsisem pauk või siis siklisalto olema, et need asjad kõveraks kisuks.
Gondlid-paak - need lapitakse väga viisakalt ära, nii et ei saa arugi, et mingi mure on olnud asjaga. Mootor ka üldjuhul kannatada ei saa kerge kukkumisega. Kui aga kõvem matakas, siis küll - mõrased ja muidu katkiste kaante-plokkide-karteritega. Siis on üldiselt õli ka jalga lasknud ja sellist masinat proovisõiduta keegi ostma reeglina ka ei hakka. Eriti esimeseks sikliks.
Ceed kirjutas:Yerba kirjutas:Aa ma võin Sulle oma SV-d proovida anda. Muidugi kehtib kontseptsioon - you break it, you buy it!
See kehtib alati
Küsiks kohe ära kas sul on tõstetud lenks või originaal ja madal? Kas sul on naked või kondlis [Motobot: õige on "gondlis"]?
SV mulle meeldib, aga see madal lenks ei sobi kohe üldseTänud pakumast Andi, mõtlen sellele. Jäta mulle oma nr, kui rakverre tulen ja aega on siis helistan.
Täna oli Motard lahti ja käisin seal oma praegust lemmikut z750s-i vaatamas. Paagis oli väike mõlk, tundus ka ühest kohast pahteldatud ja leidsin 2 mõra kondli* [Motobot: õige on "gondli*"], samuti olid tagaistuja kinnihoidmiskohad ära võetud. Arvan, et kukkumisel katki läinud ja aukudesse pandud "tuuning" võrk. Ehk kukkunud tsikkel, aga ma arvan, et enamus siklid on vähemalt korra kukkunud?
nemcik: jaga kogemusi, mul on alles varustuse ostmine ees
Privasse tuli ka üks pakkumine 2007 aasta hõbedasele Kawa Z750S-ile ja väikese läbisõiduga. Seda tahaksin küll näha
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Ceed kirjutas:Ehk kukkunud tsikkel, aga ma arvan, et enamus siklid on vähemalt korra kukkunud?
Ütles keegi mulle kord, et kõik tsiklid, millel on vanust enam, kui viis aastat on vähemalt korra kukkunud.
Mõlemad tsiklid, mis mul garaazis on seda ka teinud.
Vaatama peaksid ilmselt ikka samu asju, mis kasutatud tsikli puhul tavaliselt.
Vt. siit lähemalt
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... 3&p=500601
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Bike+ ... osa+1.aspx
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Bike+ ... osa+2.aspx
Küsiks selle konkreetse ratta kohta:
http://bike.motors24.ee/vehicles/349482 ... &sort=paid
Ega pole keegi siit foorumist juhuslikult omanik või teab keegi sellest rattast pajatada?
Samas, kui keegi mõlgutab mõtteid oma vanast TDM-ist vabaneda, siis võib mulle pakkuda.
Soov just TDM-i järele aga müügis on neid hetkel väga vähe.
-
Teema algataja
Motoexotical käidud ja sain puhh-i käest kogu varustuse ka kätte
Kiiver: NZI VITESSE II
Jope: Clover F-03
Kindad: Clover RSC
Püksid: Mustad Cloverid
Nüüd vaja veel ratas leida, kas kellegil foorumist korralikku Z750 pole pakkuda. Alates 2005 aasta?
Kuidas sa varustustst enne ratast ostad ? Varustus võiks ju ikka kokku minna ratta värvidega.
mrek000 kirjutas:Kuidas sa varustustst enne ratast ostad ? Varustus võiks ju ikka kokku minna ratta värvidega.
selle kohta ütles üks tark mees nii:
"enne osta korralik varustus, kui raha üle jääb otsi ratas ka"
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
rinx85 kirjutas:mrek000 kirjutas:Kuidas sa varustustst enne ratast ostad ? Varustus võiks ju ikka kokku minna ratta värvidega.
selle kohta ütles üks tark mees nii:
"enne osta korralik varustus, kui raha üle jääb otsi ratas ka"
Väga lihtne, lähed poodi valid sobivad varustuse välja, saad teada, milline on hind, paned seejärel vajaliku hulga raha kõrvale ja lähed ostad tsikli.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ja jah, vahepeal teeb inflatsioon koostöös kaupmeestega hinnakorrektuure ja tutkit brat!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.