Uus liiklusseadus võib nõuda mopeedide regristreerimist
Moderaator: Moded
minumeelest on see nõme
Nende lubadega on ka igavene jama et mõtlesin et teen need load ära ja helistasin arki ning tuli välja et mul peab olema enda mopeed millega eksamit teha./ark on rai*k nii vaene et ei jõua endale ühte rollerit ka osta ---> on ikka ühiskond

Nende lubadega on ka igavene jama et mõtlesin et teen need load ära ja helistasin arki ning tuli välja et mul peab olema enda mopeed millega eksamit teha./ark on rai*k nii vaene et ei jõua endale ühte rollerit ka osta ---> on ikka ühiskond

http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kui see saab nii olema, siis on oodata rollerite massilist müümist väga soodsalt arvatavasti. Pooled rollerid jäävad niimoodi seisma. Samas on see õige ka, et load peavad mingisugused olema, need võiksid suht kergesti kättesaadavad olla ja odavad, kuid numbrimärki jne ei tuleks, siis oleks väga hea.
no rolleril ju kehtivad mopeedi load, kui oled alla 16, kärdlas vähemalt pole mopeedi lubade tegemine kyll mingi eriline probleem. Lähed arstijuurte, tood tõendi(arst kinnitab et näed&kuuled) viid arki tõendi koos 2 bassipildiga, maxad 60, või ratalubadepuudmise eest ehk kirjaliku eksami pead sooritama uuesti, siis läheb kogulõbu symboolsed 90krooni maksma, lähed näitad arki platsil et sõita oskad ja kõik ok, eksami järelvaataja anab nõusoleku kui sõita oskad ja vigu ei tee, ja lähed koos vennaga arki ja saadki enda load käte, peale 15 min. ootamist. Vähemalt kärdlas käib see asi niimodi:)
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ja kui veel jalgratturiload eelnevalt olemas siis aint paltsil ringi sõita, kallakupealt(tõus) liikuma alustamist näidata ja mingi lihtne liiklussituatsioon(paltsil)teostada+80 krooni eesti raha.
Miks ei võiks registreeritud olla? Ohjaks natukenegi vargusi äkki. Minul
poleks selle vastu küll midagi.
Miks ei võiks registreeritud olla? Ohjaks natukenegi vargusi äkki. Minul
poleks selle vastu küll midagi.
Ei usu, et rollerid seisma jäävad või kellegil mõni sõit sõitmata jääb. Tuleb seadus, eks siis tehakse need load ka ära. Soomes ka kõikidel rolleritel numbrimärgid ja sõidavad ikka. See umbes sama asi, mis bensiini hinnaga, kui pidi hullult tõusma... Et ei tea, mis saab, pooled autod jäävad seisma jne...DerbiPR kirjutas:Kui see saab nii olema, siis on oodata rollerite massilist müümist väga soodsalt arvatavasti. Pooled rollerid jäävad niimoodi seisma. Samas on see õige ka, et load peavad mingisugused olema, need võiksid suht kergesti kättesaadavad olla ja odavad, kuid numbrimärki jne ei tuleks, siis oleks väga hea.
Ei tea kuidas seda asja tegema hakkatakse, kui hetkel enamus rolleritel doc. pole.
Hea külg see, et ehk on kasu sellel mu varastatud rolleri leidmisel.
Halb on sellepärast, et endal on plaanis osta kasutatud roller.
Eks siis arvatavasti ülevaatuses kontrollitakse järgi ega 45km/h ei lähe aga samas, kui nagu nii roller peab arvel olema ja makse maksad kas enam siis kehtib see asi, et ei või üle 45 minna.
Hea külg see, et ehk on kasu sellel mu varastatud rolleri leidmisel.
Halb on sellepärast, et endal on plaanis osta kasutatud roller.
Eks siis arvatavasti ülevaatuses kontrollitakse järgi ega 45km/h ei lähe aga samas, kui nagu nii roller peab arvel olema ja makse maksad kas enam siis kehtib see asi, et ei või üle 45 minna.
mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma
mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma sõidan nii kiiresti kui palju torust tuleb 

Re: mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma
nii on ka suurem oht vahele jäädarolero kirjutas:mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma sõidan nii kiiresti kui palju torust tuleb
Eelmine aasta kui sõbra apriliaga sõitsin ,siis kui aus olla ei näinud ma ka ühtegi autojuhti kes oleks sõitnud 45'ga ja kui seda oleks teinud mina ,siis ma kujutan ,ette ,et päris kindlasti oleks ma kellegile jalgu ka jäänud...
Aga mul oleks üks ettepanek... Las teevad seaduse ,et rolleritele ja moppidele nr külge ja et näiteks alla 18 ei või rolleriga ilma lubadetta sõita... Ja tõstku kiiruse piir 45'elt ntx 60'nele ,minu arvates oleks niimoodi vähem virisemist nii autojuhtide kui ka rolleristide poolelt <-- vähemalt aja möödudes ja asi oleks natukene rohkem organiseeritum...
EDIT: Ja see on ainult subjektiivne arvamus...
Aga mul oleks üks ettepanek... Las teevad seaduse ,et rolleritele ja moppidele nr külge ja et näiteks alla 18 ei või rolleriga ilma lubadetta sõita... Ja tõstku kiiruse piir 45'elt ntx 60'nele ,minu arvates oleks niimoodi vähem virisemist nii autojuhtide kui ka rolleristide poolelt <-- vähemalt aja möödudes ja asi oleks natukene rohkem organiseeritum...
EDIT: Ja see on ainult subjektiivne arvamus...
Viimati muutis BlueDog, 17 Apr 2005, 11:55, muudetud 1 kord kokku.
Mina ei lase häirida seda seadust lasen edasi nii nagu ikka linnas 50 ja asi ants
Ja kui tulebgi roller registreerida siis selle ajaga on juba 125 bike oopis rollu asemel 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
-
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kas hakkab jälle peale see hala? Leierdatud sellest küll siin. Loe see läbi: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... e&start=80rollumees12 kirjutas:krt, ma olen ka suht segaduses. räägitakse ikka, et see tuleb 1. juuni aga kui ARK-st küsisin, siis möni mees küll kehitas ölgu selle peale.![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.