Uus liiklusseadus võib nõuda mopeedide regristreerimist

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
attrs
Tsikkel: 790 adv
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Uus liiklusseadus võib nõuda mopeedide regristreerimist

Lugemata postitus Postitas attrs »

Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

...Kurat küll hakka nüüd veel registreerimisega jamama. :)
Aprilia RST 1000 Futura

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Oeh.. Kui peab hakkama rollerile juhilubasid tegema ja arvele võtma, siis pole mõtet ennam rollerit ostagi.. Parem juba 125 ccm mootorratas juba. Aga mul sellega probleeme ei tule, niikui nii viimast suve rolleril.
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

ma olen ka juba ammu m6elnud, et need on ju samamoodi liiklusvahendid ja kui soidad inimsele otsa, saab samamoodi viga nagu atogagi. Aga ei usu väga, et see seadus viiakse täide .. 8)
pole paremat kui yamaha

BlueDog

Lugemata postitus Postitas BlueDog »

Lihtne ja loogiline... Mentidel tahetakse tööd lihtsamaks teha... END OF STORY...

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

minumeelest on see nõme
Nende lubadega on ka igavene jama et mõtlesin et teen need load ära ja helistasin arki ning tuli välja et mul peab olema enda mopeed millega eksamit teha./ark on rai*k nii vaene et ei jõua endale ühte rollerit ka osta ---> on ikka ühiskond :twisted: :evil: :twisted:
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Kui see saab nii olema, siis on oodata rollerite massilist müümist väga soodsalt arvatavasti. Pooled rollerid jäävad niimoodi seisma. Samas on see õige ka, et load peavad mingisugused olema, need võiksid suht kergesti kättesaadavad olla ja odavad, kuid numbrimärki jne ei tuleks, siis oleks väga hea.

m2rtu

Lugemata postitus Postitas m2rtu »

no rolleril ju kehtivad mopeedi load, kui oled alla 16, kärdlas vähemalt pole mopeedi lubade tegemine kyll mingi eriline probleem. Lähed arstijuurte, tood tõendi(arst kinnitab et näed&kuuled) viid arki tõendi koos 2 bassipildiga, maxad 60, või ratalubadepuudmise eest ehk kirjaliku eksami pead sooritama uuesti, siis läheb kogulõbu symboolsed 90krooni maksma, lähed näitad arki platsil et sõita oskad ja kõik ok, eksami järelvaataja anab nõusoleku kui sõita oskad ja vigu ei tee, ja lähed koos vennaga arki ja saadki enda load käte, peale 15 min. ootamist. Vähemalt kärdlas käib see asi niimodi:)
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Ja kui veel jalgratturiload eelnevalt olemas siis aint paltsil ringi sõita, kallakupealt(tõus) liikuma alustamist näidata ja mingi lihtne liiklussituatsioon(paltsil)teostada+80 krooni eesti raha.
Miks ei võiks registreeritud olla? Ohjaks natukenegi vargusi äkki. Minul
poleks selle vastu küll midagi.

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Ma juba ammu ootasin millal tuleb siuke seadus ,et peab hakkama regama neid pisikesi plastik junne millega juniorid kihutavad =P

Ja sinu elu raskemaks =)
BlueDog kirjutas:
Lihtne ja loogiline... Mentidel tahetakse tööd lihtsamaks teha... END OF STORY...

BlueDog

Kah õige jah...

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

DerbiPR kirjutas:
Kui see saab nii olema, siis on oodata rollerite massilist müümist väga soodsalt arvatavasti. Pooled rollerid jäävad niimoodi seisma. Samas on see õige ka, et load peavad mingisugused olema, need võiksid suht kergesti kättesaadavad olla ja odavad, kuid numbrimärki jne ei tuleks, siis oleks väga hea.
Ei usu, et rollerid seisma jäävad või kellegil mõni sõit sõitmata jääb. Tuleb seadus, eks siis tehakse need load ka ära. Soomes ka kõikidel rolleritel numbrimärgid ja sõidavad ikka. See umbes sama asi, mis bensiini hinnaga, kui pidi hullult tõusma... Et ei tea, mis saab, pooled autod jäävad seisma jne...
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Ma arvan, et sellist asja ei tulegi :S

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Aga mina loodan ,et tuleb...... :twisted:
Hyper kirjutas:
Ma arvan, et sellist asja ei tulegi :S
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Ei tea kuidas seda asja tegema hakkatakse, kui hetkel enamus rolleritel doc. pole.

Hea külg see, et ehk on kasu sellel mu varastatud rolleri leidmisel.
Halb on sellepärast, et endal on plaanis osta kasutatud roller.
Eks siis arvatavasti ülevaatuses kontrollitakse järgi ega 45km/h ei lähe aga samas, kui nagu nii roller peab arvel olema ja makse maksad kas enam siis kehtib see asi, et ei või üle 45 minna.

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

link on surnud, kui keegi nüüd ei kopeeri seda sisu siia teemasse siis lääb teema lukku- või siis kõik lingiga seonduv kustutamisele
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu

rolero

mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma

Lugemata postitus Postitas rolero »

mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma sõidan nii kiiresti kui palju torust tuleb :)

BlueDog

Ja nii palju kui mina olen näinud ,teevad seda kõik rolleristid...
98.9% rolleritest on piirajad maas ja sägad lasevad pohhuilt 70 - 80'nega linnavahel...

pokemon

Re: mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma

Lugemata postitus Postitas pokemon »

rolero kirjutas:
mis te sõidategi 45km/h ringi koguaeg see on küll lollus ma sõidan nii kiiresti kui palju torust tuleb :)
nii on ka suurem oht vahele jääda
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Tegelikult ma sõidan 50-ga, kui kui on hea sirge, ühesuunaline tänav siis lasen natuke rohkemaga :)

rolero

Lugemata postitus Postitas rolero »

Sellist rollerit polegi mis 45 km/h on tehase kiirus!! Miks siis tehakse 80km/h kui sellega sõita ei tohi? Maanteepeal ikka 45 ei sõideta sellega jääd ikka igale asjale jagu isegi traktroile

BlueDog

Eelmine aasta kui sõbra apriliaga sõitsin ,siis kui aus olla ei näinud ma ka ühtegi autojuhti kes oleks sõitnud 45'ga ja kui seda oleks teinud mina ,siis ma kujutan ,ette ,et päris kindlasti oleks ma kellegile jalgu ka jäänud...

Aga mul oleks üks ettepanek... Las teevad seaduse ,et rolleritele ja moppidele nr külge ja et näiteks alla 18 ei või rolleriga ilma lubadetta sõita... Ja tõstku kiiruse piir 45'elt ntx 60'nele ,minu arvates oleks niimoodi vähem virisemist nii autojuhtide kui ka rolleristide poolelt <-- vähemalt aja möödudes ja asi oleks natukene rohkem organiseeritum...

EDIT: Ja see on ainult subjektiivne arvamus...
Viimati muutis BlueDog, 17 Apr 2005, 11:55, muudetud 1 kord kokku.

pokemon

Lugemata postitus Postitas pokemon »

vaevalt kyll traktorile jalgu jääd siis peab kyll poole gaasiga sõitma. Enamus traktorid liiguvad 30.

Püsigem teemas
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

Mina ei lase häirida seda seadust lasen edasi nii nagu ikka linnas 50 ja asi ants 8) Ja kui tulebgi roller registreerida siis selle ajaga on juba 125 bike oopis rollu asemel :roll:

Ylss

Lugemata postitus Postitas Ylss »

Väga hea oleks kui saaks lõpuks mopeedi registreerida! Siis oleks ju võimalik sellele ka kindlustus teha. Siis saaks sõita Soome ning "millisele" autole oma süütõttu otsa sõites ei oleks elu pees.
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lihtsalt lugemiseks...

Lugemata postitus Postitas Mix »

jurikarl

Lugemata postitus Postitas jurikarl »

Kas see registreerimise värk tuleb siis või ei?? Kuulsin et 1. juuni pidi seadus jõustuma vms. kas keegi oskaks täpsemini öelda. Endale meeldib registreerimise värk sest siis ei varastata nii lihtsalt ja on turvalisem ja saab rollerite liiklusrikumisi paremini kirja panna.

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

ma ei leidnud seda õiget kohta ülesse, et mida ja kust ma pean seda otsima sealt postimehe artiklit..

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

krt, ma olen ka suht segaduses. räägitakse ikka, et see tuleb 1. juuni aga kui ARK-st küsisin, siis möni mees küll kehitas ölgu selle peale. :? :roll:
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

rollumees12 kirjutas:
krt, ma olen ka suht segaduses. räägitakse ikka, et see tuleb 1. juuni aga kui ARK-st küsisin, siis möni mees küll kehitas ölgu selle peale. :? :roll:
Kas hakkab jälle peale see hala? Leierdatud sellest küll siin. Loe see läbi: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... e&start=80
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”