Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Re: Linke, pilte ja videosid
Nii tuleb hea uni - http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7123_n.jpg
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Rohuküla-Heltermaa liinile toodi raskete jääolude tõttu appi jäälõhkuja Tarmo

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-PitBull- kirjutas:Rohuküla-Heltermaa liinile toodi raskete jääolude tõttu appi jäälõhkuja Tarmo
see näeks välja siis midagi sellist
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Antik kirjutas:see näeks välja siis midagi sellist
Khm, Reet sõidab ikka Vormsi liinil...
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
bigdog kirjutas:Antik kirjutas:see näeks välja siis midagi sellist
Khm, Reet sõidab ikka Vormsi liinil...
Kuna jääolud on ikka väga rasked ja kuna Tarmo on oma kompaktsuse tõttu ülihea mobiliseeritavusega, siis suunati Vormsi liinile Reedale appi.
Viskaks siis sellise lingi siia hoiatuseks üles http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=574549 Töökaaslane käis vaatamas autot ja lasi ka läbisõitu kontrollida, tuli välja et viimane hooldus mis tehtud autol väljamaal olla juba 400000km ees olnud. Seega julge 260000 tagasi keritud.
vahher kirjutas:Viskaks siis sellise lingi siia hoiatuseks üles http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=574549 Töökaaslane käis vaatamas autot ja lasi ka läbisõitu kontrollida, tuli välja et viimane hooldus mis tehtud autol väljamaal olla juba 400000km ees olnud. Seega julge 260000 tagasi keritud.
Hea info seal...
AUTO HEAS KORRAS!!! COMFORT ISTMET!!! WEBASTO!!!! SIGNALISATSIOON, 2 AHJU. FREESTYLE, ORIGINAAL KROOM, MUGAVAD ISTMED!!!
Vändras sõitis kunagi yks gaz 63 ja sellel oli 1 ahi puudega kõetav ja viis masinat edasi aga seal kirjas 2 AHJU on see siis mingi uuemat sorti küttekeha?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Kui ainult läbisõidust lähtuda, siis võib siia vist terve auto24 sisu üles riputada.
mx77 kirjutas:Kui ainult läbisõidust lähtuda, siis võib siia vist terve auto24 sisu üles riputada.
Selles suhtes on sul kindlasti õigus, aga lihtsalt üks isenditest siis mille kohta info, et kui kellelegi silma jäänud et ruumikas jne auto
Ah mis te põete, pealtnägija uuringu põhjal on koguni 10% eestis müüdavatest autodest kerimata. teoreeetiline võimalus mitte petta saada on täiesti olemas
aga et mitte päris OT poleks, siis link koos jutu ja klipiga ka
http://uudised.err.ee/index.php?06233991
Ja pealegi, kui meil nii palju keritud autosid liikluses vurab, siis tegelikult ju paistab ressurssi olema neil ka 500 000 km läbisõidu juures. ei ole nad kõik ühti koguaeg remonditöökoja uksetaga, kui masinat korrapäraselt hooldada.
-
- Tsikkel: mulle meeldivad motikad
- Kontakt:
Savi ju, see on köigest auto ja nagunii ostetakse paari aasta pärast "uus".
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Kusjuures sitaks keritaks tsiklite odokaid ja siin eestis ka. Minu eelmine motikas läks minu juurest ära 60 000 sõitnuna ja ilmus auto24 17 000 sõitnuna müüki. Ratas oli muidugi vinks-vonks korras ja ma arvan, et uus omanik ei saagi teada, et läbisõit 3x suurem tegelikult on ...
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Härg kirjutas:Kusjuures sitaks keritaks tsiklite odokaid ja siin eestis ka. Minu eelmine motikas läks minu juurest ära 60 000 sõitnuna ja ilmus auto24 17 000 sõitnuna müüki. Ratas oli muidugi vinks-vonks korras ja ma arvan, et uus omanik ei saagi teada, et läbisõit 3x suurem tegelikult on ...
Eestlane ostab ju läbisõitu... Mul ühel rattal oli spido tigu otsa saanud 74k peal ja arvestades ratta vanust (25 aastat), paigaldatud aftermarket gondlit ja jalatappide kulumist, siis võis see läbisõit olla vabalt ka 274k. Tegemist siis matkakaks kohendatud Yamu XJ750RJ - tiga.
Kahksa aastat vanalt autolt oodata läbisõitu 147k peab ikka väga sinisilmne olema.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
davidsoniharald kirjutas:Kahksa aastat vanalt autolt oodata läbisõitu 147k peab ikka väga sinisilmne olema.
Töökaaslane müüb autot: http://www.auto24.ee/used/985719 tõenäoliselt 99% arvab, et vähemalt 1 on eest maha keritud
Oma ratas (91 a. väljalase) tuli Saksast aastal 2006 (külje maha pannud rattana) ja näidikul oli ees miski 31 000 km. Kaasas olid sama ratta vin koodiga paberid (kevadine õli- ja miski trossivahetus ning TÜV) mille peal ka suht sama number (mingi tuhatkond km väiksem). Võta siis nüüd kinni.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
http://www.allaboutbikes.com/motorcyle- ... egal_News=
Kuberner-tädi on pmst kiivrite kandmise kohustuse vastu. "Inimestele tuleb selgeks teha asi nii, et nad ise tahavad kiivrit kanda, mitte nii, et nad peavad seda tegema" "Panime turvavöökohustuse, mitu inimest on tulnud ütlema, et see päästis tema elu". Kuigi see on teisel pool maakera, ärritab see mind piisavalt
Kuidas esiteks saab inimene, kes pole surma saanud, sellest kellelegi öelda? "Tere mul oli turvavöö peal ja kui poleks olnud, siis oleks +1 surnut olnud teie statistikas.
Ning kuidas sa paned idioodi vabatahtlikult kiivrit kandma, lased tal ühe korra surnuks kukkuda?
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Piipz kirjutas:http://www.allaboutbikes.com/motorcyle- ... egal_News=
Kuberner-tädi on pmst kiivrite kandmise kohustuse vastu. "Inimestele tuleb selgeks teha asi nii, et nad ise tahavad kiivrit kanda, mitte nii, et nad peavad seda tegema" "Panime turvavöökohustuse, mitu inimest on tulnud ütlema, et see päästis tema elu". Kuigi see on teisel pool maakera, ärritab see mind piisavalt![]()
Kuidas esiteks saab inimene, kes pole surma saanud, sellest kellelegi öelda? "Tere mul oli turvavöö peal ja kui poleks olnud, siis oleks +1 surnut olnud teie statistikas.Ning kuidas sa paned idioodi vabatahtlikult kiivrit kandma, lased tal ühe korra surnuks kukkuda?
Poliitikute väljaütlemised, eriti, kui need tunduvad natuke imelikud, tulenevad enamasti soovist mingile huvigrupile meeldida. Valimised tulemas jne.
Samuti need, kes nõuavad kiivri kandmist tegutsevad pigem mõne huvigrupi lobi tulemusena, kui siirast soovist hukkunute arvu vähendada. Alustavad nad kiivritest, lõpetavad aga sellega, et tsiklil peavad abirattad olema
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Ning kuidas sa paned idioodi vabatahtlikult kiivrit kandma, lased tal ühe korra surnuks kukkuda?
Panna ta allkirjastama paberi, kus ta loobub igasugusest arstiabist ning invaliidsuspensionist juhul, kui vigastus on tekkinud tsikliõnnetuses, milles osaledes ta ei kandnud kiivrit? Erhhmmm, njah, vaevalt, et see idioodi enesekindlust kõigutaks.
davidsoniharald kirjutas:Härg kirjutas:Kahksa aastat vanalt autolt oodata läbisõitu 147k peab ikka väga sinisilmne olema.
Nii ja naa. Isiklik sõiduauto 2006a masin hetkel 91k eest (ei, ei ole keritud ). Arvestades, et kasutan autot enamjaolt linnavahel sõitudeks tööle-tagasi ning suvel põristan kaherattalisega, siis ei näe kuidagi, et kahe aasta pärast oleks 150k kellal. Pigem 125k max.
Bjorn
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Meil on ka peres 2004 a Volvo, millel 110 000´km kellal. Ostetud tutikast peast. Niiet leidub neid väikese läbisõiduga masinaid ka veidi.
mul 2006 fordik millel kellal 84 tuhhi nii et jah.. pole kõike kerida vajagi, lihtsalt leida korraliku ajalooga masin ja puusse ei pane
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Kri§to kirjutas:mul 2006 fordik millel kellal 84 tuhhi nii et jah.. pole kõike kerida vajagi, lihtsalt leida korraliku ajalooga masin ja puusse ei pane
Jep. Mul uuena ostetud Corolla, mille näidik 75K ja aastaks 2005.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
t*** mul oli kah ... audi 100 aastast 85 ja odo näitas 349tuh. Siis vahetasin kellade ploki ära ja uus näit oli 460tuh. 500 tuh pealt oleks pidanud vist mootorit remontima hakkama, aga õnneks sain sitast ennem lahti...
- juhuks kui kedagi peaks huvitma... see vist mingi uuem mood, vahepeal pildistasid kõik termomeetrit võidu ja nüüd jahutakse kellade näitudest... vist oli isegi kusagil selline teema
No nihhuijaa, mul oli 93a Golf 3 ja kui maha müüsin oli 32 000 km ees ja seda kerimata ja spidokat ka ära ei vahetanud Osadel Golfidel äheb millegi pärast peale 300 000 km odomeeter uuele ringile ja lugemine algab jälle nullist

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.