E-MEISTER OÜ tarnimine
Moderaator: Moded
E-MEISTER OÜ tarnimine
vahva, et tellisin saapad sept lõpus ja raha siis lõpuks sain tagasi alles pooles veebruaris! hetkel kui tellisin, olid saapad soodukaga, aga kahjuks unustati minu tellimus esitamata! helistamise peale teatati, et alati on probleemid tarnega, kuid 2 kuud möödas, siis juba esitasin pärimuse kirjalikult! tol hetkel teatati, et kahjuks nende vea tõttu ununes tellimata ja tehakse kõik neist olenev!!! minu arvamus, et pole norm äri kui ei saa oma vea eest tasuda!!! saapad siiamaani louis.de müüa, seda küll 30 euri kallimad!! loodan, et ei pea enam kunagi tegelema selle firmaga! haige oleks hakata võsapetsiga ringi tuulama! mida arvab hr Mati ise selle peale, et võtta võõras raha nii pooleks aastaks enda kätte ja siis anda tagasi, nagu miskit poleks olnud! kujuta ette, et võtad iga eesti elaniku käest 64 euri viieks kuuks oma kätte?!?! nagu juba galojan jõudu äris ja loodan, et teised ei pea sellist jama kannatama
lugupidamisega kalev
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Re: kauba kättesaamine
Sa Kalev räägid mingist ettevõttest konkreetselt või oled lihtsalt liialt köhasiirupit limpsinud ?
Onu Mati käest tellisid või ?
-
Justkui vihjaks mu naabrimuti koerale .
mis te klounid ilgute, teate ehk isegi et ajsa ajab selline mees, nagu Mati Põlluste ja firma nimi on E-MEISTER OÜ!!
aga noh, niikaua kui ise pole seda tundnud võib ilkuda küll!!
Gornholio kirjutas:Justkui vihjaks mu naabrimuti koerale .
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: E-MEISTER OÜ tarnimine
klaaabu kirjutas:vahva, et tellisin saapad sept lõpus ja raha siis lõpuks sain tagasi alles pooles veebruaris! hetkel kui tellisin, olid saapad soodukaga, aga kahjuks unustati minu tellimus esitamata! helistamise peale teatati, et alati on probleemid tarnega...
Omad vitsad peksavad, Kalev, oleks pidanud natuke foorumis ringi vaatama ja aru saama, et Biker24 kaudu Louis.de kauba tellimine on pisut ebamäärane tegevus ning pole teada, kas kaup saabub või mitte. Lõpphinnas tuleb nii või teisiti hinnavahe iseseisva tellimusega võrreldes vaid 5€ (otse tellides tarne maksumus € 9.95). Seega sa otsusatsid 5€ kokku hoida, et siis kaotada 30€.
klaaabu kirjutas:vahva, et tellisin saapad sept lõpus ja raha siis lõpuks sain tagasi alles pooles veebruaris! hetkel kui tellisin, olid saapad soodukaga, aga kahjuks unustati minu tellimus esitamata! helistamise peale teatati, et alati on probleemid tarnega, kuid 2 kuud möödas, siis juba esitasin pärimuse kirjalikult! tol hetkel teatati, et kahjuks nende vea tõttu ununes tellimata ja tehakse kõik neist olenev!!! minu arvamus, et pole norm äri kui ei saa oma vea eest tasuda!!! saapad siiamaani louis.de müüa, seda küll 30 euri kallimad!! loodan, et ei pea enam kunagi tegelema selle firmaga! haige oleks hakata võsapetsiga ringi tuulama! mida arvab hr Mati ise selle peale, et võtta võõras raha nii pooleks aastaks enda kätte ja siis anda tagasi, nagu miskit poleks olnud! kujuta ette, et võtad iga eesti elaniku käest 64 euri viieks kuuks oma kätte?!?! nagu juba galojan
jõudu äris ja loodan, et teised ei pea sellist jama kannatama
lugupidamisega kalev
Louis.de ongi selline, et paneb oma kodulehele terve maailma tooted üles ja siis tellige ja oodake kuni jaapanis/hiinas või saaremaal sul see asi valmis tehakse. Minul on küll selline mulje jäänud. Aga kui sina korra telefonitsi mainid, et halb on ning siis 5 kuu pärast uuesti kirjutad, siis selles võid küll ennast süüdistada. Kui raha nii hädasti vaja, siis helistanud iga päev. Kahtlen, et peale teist kõnet keegi sulle raha poleks tagastanud.
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Mina ka möödunud aastal jagasin selle Mati Põllustega. Tellisin tema kaudu tsiklile juppe. Kogu aeg ainult lubas, et järgmine nädal. Lõpuks, kui kaks kuud oli möödunud, saatsin kurja kirja. Järgmine hommik helistati ja paluti öelda kuhu kaup saata. Kuna olin ise sel päeval Tallinnas, siis läksin ise järgi. Mina ka rohkem sellest firmast pole tellinud, ega telli ka.
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
-
klaaabu kirjutas:mis te klounid ilgute, teate ehk isegi et ajsa ajab selline mees, nagu Mati Põlluste ja firma nimi on E-MEISTER OÜ!!
aga noh, niikaua kui ise pole seda tundnud võib ilkuda küll!!Gornholio kirjutas:Justkui vihjaks mu naabrimuti koerale .
Hetkel oled sina ainukene kloun kes on "tünga " on saanud . Raha said tagasi ? Said .
Võta seda siis kui õppetükki ja lühiajalist ilma intressita laenu mis sa onu Matile andsid .
Minu bussil on "trammilt" ostetud rehvid praegu all,ei ole ühtegi tagant otsa sõitu veel teinud.Pikki vahet ei armasta hoida ja lapatsit vajutan ka,nii et tukkujaid tln. vahel kirun endamisi.OLEN OSTUGA VÄGAGI RAHUL.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.