LUKUS → Re: Abi BIKE ostul???
Re: Abi BIKE ostul???
rolller kirjutas:250 ninjaga paksus liivas ja soos? ja veel ilma raskusteta?
Seda takaks oma silmaga näha. Tolm asfaldil ei ole paks liiv ja majatagune muruplats pole soo.
Mis sa naerad ja imestad, sind ju polnud kohal.
Ei olnud tegemist ei asfalditolmuga ega ka majataguse muruplatsiga. Eelmine hooaeg käisime ntx Kiltsi raketibaasi otsimas, alguses püüdsime ikka otse minna - kruus, soo. Soo pealt keerasime tagasi, kuna muru või mingid kõrsikud mis seal kasvasid olid liiga pikad ja tihedad, ei jaksanud enam teed endale lükata... oeh, see tagasi keeramine oli ka veel omaette ooper. Siis läksime läbi metsa, seal puid, kive, kraavid... ntx üks kraav oli küllaltki sügav ja seal oli paksult sellist peenikest liiva-mulla segu, elukaaslane läks ees ja jäi mind ootama, sain hakkama, kuigi olin ülikindel, et käin külili. Ta korraldab mulle iga hooaja alguses selliseid mitte kõige mugavamaid sõite... uhh, aga hea meel on kui hakkama saan
Ma ei ülista oma psikest Ninjat, lihtsalt arvan, et mulle kui täiesti rohelisele sõitjale ja mitte kõige enesekindlamale inimesele oli ta suurepärane valik esimeseks rattaks
niiet härra roller, palun katsuge oma teadmatus ja rumalus enda teada hoida
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.