Yamaha SZR660

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
elar

Yamaha SZR660

Lugemata postitus Postitas elar »

Tere. Teen siis oma esimese teema siia foorumisse. Natukene aega tagasi jäi silma selline ratas nagu Yamaha SZR660.
Lugesin, et tegemist üsna viibreriva mootoriga, samas väga hea juhitavusega. Teksti omanikelt oli vähe, ei olnud vist just eriti popp mudel.
Äkki on siin foorumis mõne selle mudeliga sõitjat, kes räägib ratta head/vead välja.
Räägin siis endast ka. Otsin endale esimest ratas. Olen 188 cm pikk. Silma on jäänud see ratas : http://www.auto24.ee/used/946893
Olen mõelnud ka vähe kiirema ratta peale, zx6r kawasaki. Samas hirmutab mind selle ratta võmsus. Mulle tundub parem varjant hetkel sõita lahjema ja odavama rattaga, kuni saan tunnetuse kätte, siis valida juba uuem ja sobivaim mudel.
Äkki aitab keegi hea sõnaga.
Ette tänades, Elar.

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Yamaha SZR660

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

SZR on "baigimaailmas" väga ebastandardne. Enduroka ühepütane istutatud baigi raamile. Väändemomenti jagub, seega algajale lahjaks ei jää, pigem ütleks, et isegi lihtne sõita, sest ei pea hoidma teda pöördes ja toimib võrdselt 2 uhende ja 4 tuhande pöörde peal. Proovi järgi lihtsalt, kas sobib või mitte. Igasugused ZX-R, CBR-RR, GSX-R jne mudelid on hoopis teise isteasendi ja mootori karakteristikuga. Algaja ei tarbi neist pooltki ära.

Seega - proovi ja võrdle erinevaid. Samas - kontrolli ega see ühepütane kohviks pole lastud. Kui seda kasutatakse pidevalt piirajaeelses piirkonnas ja üritatakse temaga sõita nagu rida 4-ga, siis siht tõenäoline, et lähiajal vahetad rõngaid...

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

anrdres
Tsikkel: TDM 850/4TX

Lugemata postitus Postitas anrdres »

Tervitus. Szr 660 ei ole sugugi halb ratas lihtsalt , nagu ka eelpool öeldud on veidi ebatavaline oma mootori poolest. juhitavuse ja sõiduomaduste poolest minumeelest väga hea ratas, ja see kurdetud vibra ei häiri minumeelest üldse.
2 aastat tagasi ostsime minu naispoolele sama ratta, ja tema sõidab siiani sellega. Juhin tähelepanu sellele et mu naine on 165 cm pikk ja ratas on talle paras. mina aga oma 183 cm-se pikkusega olen veidi nagu "ahv käia seljas". Et kindlasti proovi teisigi rattaid. kui on huvi millegi vastu siis küsi julgelt. :bsmile:

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Kuna ta jagab põhja suures osas 125-sega (ja 250sega), siis olles kahte TZR võrri omanud, arvan ka et sulle natuke pisike see masin... Ma ise 186 pikk, võrri seljas kuigi mugav polnud, kes teab ehk on 660 parem kuidagi tehtud.

Teema algataja
elar

Lugemata postitus Postitas elar »

Tere. Aitäh vastuste eest. Jäigi yamaha välja. Valisin suurema ratta, suzuki gsxr 600.
Elar.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”