Kustutada
Moderaator: Moded
Re: Suzuki GSX 750 F reg.nr 42NN
w12bmw kirjutas:Tervitus, mittu aastat tagasi sai (Suzuki GSX 750 F reg.nr 42NN )rattas ära müüdud, aga uus omanik ei ole ikka veel registris käinud, palun tal minuga ühendust võtta
Jõudu sulle otsingutel Ma saan 4a. tagasi liisingusse tagasiantud auto kohta siiani Lõuna Politseiprefektuurist kõnesid a'la "miks te Võrus aedas sisse sõitsite ja ära jooksite" ja "miks pärast teelt väljasõitu üle katuse käimise järel ära jooksite". Uus kasutaja võttis lepingu üle ja liising jättis kasutajavahetuse ARK-is vormistamata.
Käi Maanteeametis ja teata omanikuvahetusest või lase sõiduk ajutiselt registrist kustutada. Endal oli autoga sama jama, et uus omanik ei vormistanud ümber.
Selle ajutiselt maha votmisega on see probleem...et kui see uus omanik mingi käki kokku keerab,siis esmana tullakse ikkagi sinu ukse taha...mul hetkel sama jama...5 a tagasi myydud ratas endiselt minu nimel...ja kui plitsei teepeal andmeid kontrollib siis tema ei näe seda et ajutiselt arvelt maas
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ei hakka uut teemat tegema,aga hetk tagasi vaatasin ka e-arkist
mees kes ostis suvel ninja numbrimärgiga 04 yb, palun tegele asjaga või kustutan registrist
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.