Huumorit

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas kaval »

Kolm eesti rikkurit istuvad peale sauna pingil, libistavad õlut ja vaidlevad, mis on õnn.

Esimene
-Õnn on see, kui istud oma villa verandal, libistad kiirustamata viskit, vaatad merele ja imetled oma jahti sadamas.

Teine
Ei ei, õnn on see, kui istud parimas restoranis, libistad kõige kallimat Prantsuse konjakit, ühel põlvel istub kaunitar ja teisel põlvel veel kaunim kaunitar ning kodus ootab sind veel üks.

Kolmas
-No, kas see on siis mingi õnn. Õnn on see kui tõused hommikul oma villas üles, lähed basseini ujuma, kuid äkki märkad kuidas maja ette sõidab kaks bussi, kust ühest hüppavad välja K komando ja teisest maksuamet. Piiravad su sisse, murravad näoli murusse ja küsivad
-Kas see on Lehtmetsa 8?
-Aga mina vastan, ei, ei, see on Lehtmetsa 12

Jahimees seisab metsasihil ja ootab hunti , keda ajajad peavad talle ette ajama.
Äkki tormab tema poole hunt ja karjub inimkeeli
-Ära lase mind , ma olen nõiutud ja mind ajavad taga hundid , kes on inimesteks muudetud.
Jahimees laseb püssi alla ja lasi hundil edasi joosta, ta polnud kunagi kuulnud et hunt inimkeeli räägiks.
Hunt jooksis edasi ja mõtles

• Kurat , emal oli õigus, keeli on vaja õppida , muidu lastakse maha!
http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”