meeste ja naiste isteasend
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 105
- Tsikkel: yamaha xjr 1200
meeste ja naiste isteasend
kas ma olen õigesti märgand, et naised istuvad selg nõgusalt ja mehed selg kumeralt? kas see võib olla seotud kubemepiirkonnaga? kuna tartust tallinna on pikk tee ja on aega mõelda igast asju siis tekkis selline idee. et mehed istuvad selg kumeras, et vähendada survet munanditele aga naised istuvad nõgusa seljaga, et kliitor oleks tugevamini vastu värisevat sadulat surutud. et kokkuvõttes istuvad nii et oleks mõnusam
-
- Tsikkel: Harley-Davidson
- Tänanud: 48 korda
- Tänatud: 24 korda
- Kontakt:
Re: meeste ja naiste isteasend
Et see siis naistel nagu vähe kallimat sorti vibraator või mis mida saab avalikult kasutada kasvõi tervepäev kui ainult võhma oleks
Kahjuks pean teid kurvastama mehed, isegi minu 1 silindriline ratas, mis vibreerib ilmselt üle keskmise, ei meenuta kuskilt otsast vibraatorit .
Aga siinkohal tervitaks Moto Survivali koolitajaid ja eriti Motokaru, kellel tuli nõgusa seljaga sõitmise demonstreerimine eriti seksikalt välja . Lühidalt siis, põlved lukku, pilk ette, ülakeha vabaks s.t hoiad ennast kõhulihasega üleval ja ei ela lenksu otsas.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Tartu-Sindi-Tartu trassil oli ka aega pikemalt mõtteid mõlgutada ja tulemus meeste ja naiste isteasendi suhtes tuli järgmine:
-
- Tsikkel: Harley-Davidson
- Tänanud: 48 korda
- Tänatud: 24 korda
- Kontakt:
Kui nüüd illustratsiooni pöörata ,saaks sellise sirge seljaga iste asendi küll
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.