Probleeme PayPaliga?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
tambet12

Probleeme PayPaliga?

Lugemata postitus Postitas tambet12 »

Terv,

Kas kellelgi on ette tulnud sellist probleemi PayPaliga, et nad on lubanud raha tagasi maksta ning andnud korralduse saata toode tagasi. Kui aga on see teatud ooteaeg möödas, siis vastavad vastupidiselt, et raha tagasi ei saa? :?

Lahendusi?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Probleeme PayPaliga?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Mina olen aastate jooksul 4-5x raha tagasi nõudnud. Seal on kindel protseduur selleks. Oluline on silmas pidada, et PayPaly raha-tagasi garantii laieneb üldiselt eBay's konkreetsetele toodetele, mis sellekohast tunnust kannavad. Kui sa oled saanub positiivse vastuse, siis on oluline, et asjad sünniksid siis kiirelt. Ehk kui sa pead kauba tagastama, siis kiirelt ja korrektselt.

Kas sa algatasid dispuudi PayPalis? eBays?
Ja kui jah, siis ma eeldan, et said vastuseks positiivse otsuse.
Või on sul mingi muu case?
Äkki sa kirjeldad oma probleemi lähemalt.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
tambet12

Kõik tehtud...tegin claimi. PayPal ütles, et maksab tagasi kogu summa, pane pakk teele. Panin järgmine päev paki tagasi teele ja panin sinna PayPali oma trackimis andmed. Siis edasi oli kirjas mingi 2 nädalat aega ja sisi PayPal vastab. Täna sai kaks ndäalat mööda, nad kirjutasid, et raha tagasi ei saa, kuna tracking nr ei tööta ja nad ei tea, kas pakk on jõudnud tagasi. Homme helsitan neile...

Ikka päris mööda seis, kirjutavad et saada tagasi ja siis ei maksa raha tagasi ka:D

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

tambet12 kirjutas:

Täna sai kaks ndäalat mööda, nad kirjutasid, et raha tagasi ei saa, kuna tracking nr ei tööta ja nad ei tea, kas pakk on jõudnud tagasi. Homme helsitan neile...
Ikka päris mööda seis, kirjutavad et saada tagasi ja siis ei maksa raha tagasi ka:D

Siin küll kahjuks nõuga abiks olla ei oska. Endal on kõik alati enam-vähem probleemitult sujunud.
Aga kas see tracking no kusagil näitab midagi? Või on lihtsalt number, mis tühjagi ei kuva?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
tambet12

Eesti posti lehel näitab jah midagi, aga mitte lõpuni. Eesti piirini

Kasutaja avatar

Inartšik
Tsikkel: Yamaha XJ6

Lugemata postitus Postitas Inartšik »

Arvan, et Paypal peab saama paki saajalt kinnituse, et pakk käes ja tagastati ikka sama kaup.
Mul 1x oli, et ma ei saanud kaupa, vormistasin claimi aga Paypalile ei piisanud minu ütelus, et ma ei saanud. Raha tagasimaksmiseks oli tal vaja saada müüjalt kinnitus, et kaupa ei saadetud. Kohe, kui pood teatas, et mulle kaupa ei saadetud, sain raha tagasi.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Inartšik kirjutas:

Arvan, et Paypal peab saama paki saajalt kinnituse, et pakk käes ja tagastati ikka sama kaup.
Mul 1x oli, et ma ei saanud kaupa, vormistasin claimi aga Paypalile ei piisanud minu ütelus, et ma ei saanud. Raha tagasimaksmiseks oli tal vaja saada müüjalt kinnitus, et kaupa ei saadetud. Kohe, kui pood teatas, et mulle kaupa ei saadetud, sain raha tagasi.

Aga mis müüja ütleb? Tema peaks ju teadma kas kaup kohal või mitte.
Kui see jälgimisega välja läks, siis sõltuvalt Eesti Posti koostööpartnerist peaks ikka ka rahvusvahelistes trackingutes ka näha olema.
Tihipeale on rahvusvaheliseed tracking numbrid pisut teised, kui EP omad.
Kas EP on teemat kuidagi kommenteerinud?

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

pole küll paypali probleem, aga ei saanud enam läbi paypali maksta pika jebimise peale selgus, et swed on oma krediitkaartidele mingi lisa turvalahenduse leiutanud ja kõik kaardid ilma spets.regamiseta swedi koduleheküljel ei toimi.nüüd regasin ära aga ikka ei tööta ons kellegil sama jama olnud.

Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

mega1 kirjutas:

pole küll paypali probleem, aga ei saanud enam läbi paypali maksta pika jebimise peale selgus, et swed on oma krediitkaartidele mingi lisa turvalahenduse leiutanud ja kõik kaardid ilma spets.regamiseta swedi koduleheküljel ei toimi.nüüd regasin ära aga ikka ei tööta ons kellegil sama jama olnud.

Pühapäeval vaevalt swedbank lahti on. Keegi peab ju su taotluse kinnitama ka?

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

mart211 kirjutas:
mega1 kirjutas:

Pühapäeval vaevalt swedbank lahti on. Keegi peab ju su taotluse kinnitama ka?

Regasin küll tööpäeval aga hakkas kohe ka tööle.

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

andryy kirjutas:

Täpselt sama. Regasin tööpäeval ja 20 sek hiljem asi toimis. Keegi seal käsitis küll midagi ei kinnita.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

mega1 kirjutas:

Teine asi on see, et sul on alguses tehingulimiit, millest üle sa PP's makstes minna ei saa ilma, et oleks teinud täiendava PP poolse kinnituse.
Kas see on tehtud?

Viimati muutis Macintosh, 30 Okt 2011, 20:58, muudetud 1 kord kokku.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

macintosh kirjutas:
andryy kirjutas:

Täpselt sama. Regasin tööpäeval ja 20 sek hiljem asi toimis. Keegi seal käsitis küll midagi ei kinnita.

Kiired töötajad :mrgreen:
Paljud pangatehingud ja teenused ei tööta nädalavahetusteti, mina ootaks esmaspäeva ära ja vaataks siis uuesti. Lihtsalt minu arvamus.

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

kasutasin turvasõnas täpitähti sellepärast ei toiminud.

Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”