Kri§to "Metslane" → Re: Kri§to Sv650 S, 2001 a.
Re: Kri§to Sv650 S, 2001 a.
Niih valgustuse jama lahendet- kuid mõningaid nipukaid jagaks ka teiega.
Kõigepealt loe mis sa loed, aga SV foorumi jutt et spido ja tahho taustvalgustus on T5 pirn ja teised idioodipirnid T10 ei pea paika. T10 on liiga suur, ehk ilmselt on tegemist T 6,5 pirniga?? Ei ole nüüd küll täheldanud, et sedalaadi T6,5 pirne 1,7w ja 3w ringi liigub...
Seega on mul üle mingi pinu T10 pirne, kes soovib võtku ühendust ja korjaku ära (4x T10, 2W ja 1x T10, 3w)
Edasi taustavalgustuse juurde.
Proovisin nagu jutuks oli punast, rohelist ja sinist valgust
Endale sümpatiseeris kõige rohkem roheline. Teistega oli nagu normist et sinine tundus, ei valgustanud piisavalt ja punane tundus nagu liiga tume olevat, aga võibolla see ka minu peas kinni.
Seega on mul 3x T5, 1,2W punast ja 3x T5, 1,2W sinist lambikest alles. Kes ees see mees- võta yhendust ja korja ära.
Kolmandaks- kui lappate gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] lahti siis tehke seda steriilses keskkonnas- suutsin ühe gondli [Motobot: õige on "gondli"] koonuspoldi kuskile ära kaotada Ehk on chaansi et vedeleb kuskil suvilas murul aga vaevalt
Ja enne kui lõhute ära vanad kummimutrid (tõmbemutrid) uurige, kas asendust ka on:D Sõitsin täna Biker24, Intermoto ja Streetmoto läbi aga võta näpust Pidin tuuleklaasi vanade ribadega kinni tõmbama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.