KX 250 kuumana ei käivitu
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
KX 250 kuumana ei käivitu
Tere!
Kawasaki kx 250 4t ei lähe kuumast peast käima, tambi palju tambid. Samas külmana läheb 2-3 löögiga käima. Kas keegi oskab soovitada mida uurida?
Re: KX 250 kuumana ei käivitu
Endal ka kxf 250 4t ja külmana läheb palju paremini käima, 1-2 löögiga, kuumana vahel peab tampima 3-10 lööki.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kas kasutad kuumalt käivitades kuumkäivitust? kas külmalt käivitades tahab toorest saada?
tasuks kontrollida klapivahed ja karpasettingud (kui palju segukruvi on väljas).
-
Teema algataja
mx77 kirjutas:kas kasutad kuumalt käivitades kuumkäivitust? kas külmalt käivitades tahab toorest saada?
tasuks kontrollida klapivahed ja karpasettingud (kui palju segukruvi on väljas).
Jah, kasutan kuumkäivitust. Jah külmalt tahab toorest. Eile läks vast kuumalt ca. 40 lööki siis loobusin Vaatan settingud üle
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Miks peab kuumalt käivitades kuumkäivitust kasutama? Mul küll 450 crf, aga läheb ka kuumalt ühe matsuga käima. Seda nn. kuumkäivitust kasutan ainult siis kui olen maoli pand ja pill ennast täiega täis tõmmand. Ma arvan, et kui klapivahed paigas, pole käivitamisprobleemi, ei külmalt ega kuumalt.
A tegelt ma tean mida sa tunned, olen ise ka pilli 4 km kauguselt koju lükand, sest lihtsalt ei läinud käima ! Põhjus oli lihtsalt paigast ära klapivahed
!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
hotshot kirjutas:Miks peab kuumalt käivitades kuumkäivitust kasutama? Mul küll 450 crf, aga läheb ka kuumalt ühe matsuga käima. Seda nn. kuumkäivitust kasutan ainult siis kui olen maoli pand ja pill ennast täiega täis tõmmand. Ma arvan, et kui klapivahed paigas, pole käivitamisprobleemi, ei külmalt ega kuumalt.
A tegelt ma tean mida sa tunned, olen ise ka pilli 4 km kauguselt koju lükand, sest lihtsalt ei läinud käima
! Põhjus oli lihtsalt paigast ära klapivahed
!
Pillid on firmati erinevad, mõned tahavad kuumkäivitust (selleks tal selline nimi ongi) rohkem mõni vähem. Ühe margi järgi ei saa teise üle otsustda.
ja muidugi, selleks et kuumäivitust üldse vaja näppida oleks, tuleb mootor kõigepealt soojaks sõita
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.