Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
kodus vedelemas terve hunnik saaremaa lubjapastat.
mis sellega teha annab ? kas korteri seinu seest kannatab teha, nii et enam vähem välja nägemine ka oleks ?
Mul kawal on ees nö ujuv piduriketas ja seal on need puksid või asjad läbi, kas neid pukse vahetada ka saab, avad vms on kulunud? ketas ise on korras olevat.
Täna, süües arbuusi, tekkis mul küsimus et miks ei transpordita arbuusi ja ntx kurki soojalt maalt eestisse ilma veeta (kuivalt)? Miks ei ole keegi veel välja mõelud tehnoloogiat, mille abil oleks võimalik arbuusist vesi välja lasta, see siis kuivalt eestisse vedada ja siin võiks siis iga mees ise kraanist nii palju vett sisse lasta kui vaja. Kuivad supid, pudrud ja muu taoline on ju poes ometi täiesti olemas. Miks siis mitte arbuus? Vett meil ju ometi on ja hind on ka mõistlik. Milleks seda nii kaugelt ja kalli raha eest siia vedada?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Pan kirjutas:Täna, süües arbuusi, tekkis mul küsimus et miks ei transpordita arbuusi ja ntx kurki soojalt maalt eestisse ilma veeta (kuivalt)? Miks ei ole keegi veel välja mõelud tehnoloogiat, mille abil oleks võimalik arbuusist vesi välja lasta, see siis kuivalt eestisse vedada ja siin võiks siis iga mees ise kraanist nii palju vett sisse lasta kui vaja. Kuivad supid, pudrud ja muu taoline on ju poes ometi täiesti olemas. Miks siis mitte arbuus? Vett meil ju ometi on ja hind on ka mõistlik. Milleks seda nii kaugelt ja kalli raha eest siia vedada?
IRW, huvitav kui kanget kraami tõmbama peab, et sellised mõtted tekiks
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
madjs kirjutas:Pan kirjutas:Täna, süües arbuusi, tekkis mul küsimus et miks ei transpordita arbuusi ja ntx kurki soojalt maalt eestisse ilma veeta (kuivalt)? Miks ei ole keegi veel välja mõelud tehnoloogiat, mille abil oleks võimalik arbuusist vesi välja lasta, see siis kuivalt eestisse vedada ja siin võiks siis iga mees ise kraanist nii palju vett sisse lasta kui vaja. Kuivad supid, pudrud ja muu taoline on ju poes ometi täiesti olemas. Miks siis mitte arbuus? Vett meil ju ometi on ja hind on ka mõistlik. Milleks seda nii kaugelt ja kalli raha eest siia vedada?
![]()
![]()
njah ma pakun välja et arbuusi süstiti liiter piiritust.. söödi ära ja tekkis mõtte, et jäi ikka lahjaks.. et kui tuleks kuiv arbuus saaks lahjendamata piiritusega miksida
madjs kirjutas:Pan kirjutas:Täna, süües arbuusi, tekkis mul küsimus et miks ei transpordita arbuusi ja ntx kurki soojalt maalt eestisse ilma veeta (kuivalt)? Miks ei ole keegi veel välja mõelud tehnoloogiat, mille abil oleks võimalik arbuusist vesi välja lasta, see siis kuivalt eestisse vedada ja siin võiks siis iga mees ise kraanist nii palju vett sisse lasta kui vaja. Kuivad supid, pudrud ja muu taoline on ju poes ometi täiesti olemas. Miks siis mitte arbuus? Vett meil ju ometi on ja hind on ka mõistlik. Milleks seda nii kaugelt ja kalli raha eest siia vedada?
![]()
![]()
Khmmm... Kas see on nüüd siis uus küsimus? Meenub et lapsepõlves õpetati mulle, et küsimusele küsimusega vastata on ebaviisakas. Niisiis - paluks ikka asjakohaseid vastuseid. Selliseid mis puudutavad arbuusi ja vett.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Pan kirjutas:madjs kirjutas:Pan kirjutas:Täna, süües arbuusi, tekkis mul küsimus et miks ei transpordita arbuusi ja ntx kurki soojalt maalt eestisse ilma veeta (kuivalt)? Miks ei ole keegi veel välja mõelud tehnoloogiat, mille abil oleks võimalik arbuusist vesi välja lasta, see siis kuivalt eestisse vedada ja siin võiks siis iga mees ise kraanist nii palju vett sisse lasta kui vaja. Kuivad supid, pudrud ja muu taoline on ju poes ometi täiesti olemas. Miks siis mitte arbuus? Vett meil ju ometi on ja hind on ka mõistlik. Milleks seda nii kaugelt ja kalli raha eest siia vedada?
![]()
![]()
Khmmm... Kas see on nüüd siis uus küsimus? Meenub et lapsepõlves õpetati mulle, et küsimusele küsimusega vastata on ebaviisakas. Niisiis - paluks ikka asjakohaseid vastuseid. Selliseid mis puudutavad arbuusi ja vett.
Krt. teab on kohti kus polegi vett mida sinna sisse lasta siis ju hea kui arbuusist seda imeda saab. Aga sa võid sinna viina sisse valada siis pole enam vesine
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Ercki kirjutas:Krt. teab on kohti kus polegi vett mida sinna sisse lasta siis ju hea kui arbuusist seda imeda saab. Aga sa võid sinna viina sisse valada siis pole enam vesine
villy kirjutas:njah ma pakun välja et arbuusi süstiti liiter piiritust.. söödi ära ja tekkis mõtte, et jäi ikka lahjaks.. et kui tuleks kuiv arbuus saaks lahjendamata piiritusega miksida
Kohe näha et laupäeva õhtu ja tegelastel pole kottigi teha.
Minu poolt ka üks rumal küsimus: mispärast peab muidu toreda ja lihtsa tegevuse nagu viinajoomise eelpooltoodud näidete varal nii ajuvabalt keeruliseks ajama?

Pan kirjutas:Täna, süües arbuusi, tekkis mul küsimus et miks ei transpordita arbuusi ja ntx kurki soojalt maalt eestisse ilma veeta (kuivalt)?
Mul on ammu olnud äriplaan, et peaks hakkama tootma dehüdreeritud vett. Lihtsalt selline pulber, lisad vett ja plaksti! - värske vesi olemas.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
reimps kirjutas:.... dehüdreeritud vett...
katlakivi?

-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Veega on mul kah jama - igasugu katlakivid ja asjad kasvavad veekeetja seinale , nagu oleks pärmist ....
Ja vesi on nii kare , et kraabib tassi ära ... Mida teha ???
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Gornholio kirjutas:Veega on mul kah jama - igasugu katlakivid ja asjad kasvavad veekeetja seinale , nagu oleks pärmist ....
Ja vesi on nii kare , et kraabib tassi ära ... Mida teha ???
midagi olen kuulnud, et kui äädikaga läbi keeta, pidi aitama ?!?
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Nuki kirjutas:Gornholio kirjutas:Veega on mul kah jama - igasugu katlakivid ja asjad kasvavad veekeetja seinale , nagu oleks pärmist ....
Ja vesi on nii kare , et kraabib tassi ära ... Mida teha ???midagi olen kuulnud, et kui äädikaga läbi keeta, pidi aitama ?!?
Pigem oli küsimus ajaviiteks esitatud aga õnneks aitavad igasugused filtrid ja seadildised ...
-
Usun
Aga endal selline küsimus, et kus kohast saaksin kontrollida vin koodi järgi, kas tsikkel on varastatud? Nimelt võimalus saksast saada ktm ilma dokkideta, aga ei hakka enne järgi sõitma, kui kindel. Kui kirjas pole kuskil, siis tooks ära. Kuidas eestis asja edasi ajada siis? Peaksin sebima uue raami või saab kuidagi uuesti arvele võtta? Olen vaadanud netist raame, aga ei midagi ei kuskil.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Nuki kirjutas:Usun
![]()
Aga endal selline küsimus, et kus kohast saaksin kontrollida vin koodi järgi, kas tsikkel on varastatud? Nimelt võimalus saksast saada ktm ilma dokkideta, aga ei hakka enne järgi sõitma, kui kindel. Kui kirjas pole kuskil, siis tooks ära. Kuidas eestis asja edasi ajada siis? Peaksin sebima uue raami või saab kuidagi uuesti arvele võtta? Olen vaadanud netist raame, aga ei midagi ei kuskil.
Autoregister saab VIN järgi üle Euroopa otsida, kui minu masinat arvele võeti, siis vana lõi VIN'i sisse ja sai üle Euroopa kõikidest riikidest korraga päringule vastuse - ainult Saksa registris leidus minu masina kohta kannne. Mis seal kirjas oli, ei jõudnud ausalt öeldes vastata. Äkki saab sealtkaudu midagi?
MX1 kirjutas:Mul kawal on ees nö ujuv piduriketas ja seal on need puksid või asjad läbi, kas neid pukse vahetada ka saab või avad vms on kulunud? ketas ise on korras olevat.
-
Ivoonu kirjutas:Kuidas tekivad ilma dokumentideta rattad, mis ei ole rotti pandud?
ega eriti vast ei tekigi, aga väga vähe tõenäoline võimalus ( ja ka väheusutav ), et nt paberid hävisid, omanik suri ja see rändas edasi kolmandale isikule vms. Enivei, lihtsalt tahakski kontorollida, et kas on kuskilt varastatud või mitte. sellessuhtes, et kui märget pole, siis ei tohiks ka olla probleemi uuesti arvele võtmisega või kuidas? ise pole selle uuesti arvele võtmise ja muuga väga kursis.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Ratas ostetakse uuena ja ei võetagi arvele.
lähevad rajale või mis veel.
Mõnes riigis ei saagi teatud tüüpi rattaid arvele võtta ja avalikus liikluses osaleda .
Teistes riikides on võimalik samade ratta markide puhul. jne.
Mis materjal see on krossika istme katetel? Ja kus seda saada võiks?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Krossika "istme katte" saad margiesindusest v motopoest. Kui nad juhmi näoga vaatama jäävad siis küsi (margi ja mudeli järgi) sadula nahka . Ostad ära ja saadki endale materjali lõigata selle küljest
.
Kuidas (teoorias) saavutatakse erineva võimsusega hõõglambi pirnid? Kas 100W pirnil on 2x pikem hõõgniit kui 50W pirnil või on keerulisem? Hoopis hõõgniidi pindala loeb?
Kas kunagine tudengite 2 žiletist koosnev veekeetja oli tehtud nii, et žiletid tekitasid sisuliselt lühise või jäeti nende vahele väike vahe ja vesi juhtis nende vahel elektrit?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
zhiletiga veekeetja tekitati nii, et jäeti väike vahe (tavaliselt pandi kaks tikku vahele) päris lühis kõrvetaks korgid ja juhtmed .
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Cado kirjutas:Ratas ostetakse uuena ja ei võetagi arvele.
lähevad rajale või mis veel.
Mõnes riigis ei saagi teatud tüüpi rattaid arvele võtta ja avalikus liikluses osaleda .
Teistes riikides on võimalik samade ratta markide puhul. jne.
Näiteks Guzzi MG-01 on puhas track-pill. Tõsi, goooogeldades on näha üksikuid reg numbriga ja tuledega tänavale kohandatud isendeid, ehkki algul oli jutt, et sellist asja kindlalt ei tule.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Kui palju ma oma täisvarustuses XT eest kysida vöiks, kui ma myya tahaks?
http://album.piipz.com/displayimage.php?album=11&pos=9
2007 aasta ja 35 000 läbisöitu, millest 35 000 olen köik ise söitnud.
Perre tuleb lisa, sygis läheneb ja on vaja maja remontimiseks raha juurde saada.
Päris tösiselt, proovime siin sellega mitte nalja teha.
Kysimus polegi otseselt rumal, kuid ei hakanud nagu uut kategooriat ka tegema.
See iseeenesest ei tähenda, et ma mototeemast vöörduksin vöi enam järve äärde chillima ei läheks
Järgmine aasta vaatan midagi asemele, kui tööasjad korda saan
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
MX1 kirjutas:Mis materjal see on krossika istme katetel? Ja kus seda saada võiks?
Arendaks seda teemat - kui rattal muidu istmekate jummala kompu aga võiks vähem libe olla, kas on mingit valmis asja olemas selle vea kõrvaldamiseks? Näiteks mingi õhuke kleebitav lapakas soovitud kohale.
Vapsik kirjutas:MX1 kirjutas:Mis materjal see on krossika istme katetel? Ja kus seda saada võiks?
Arendaks seda teemat - kui rattal muidu istmekate jummala kompu aga võiks vähem libe olla, kas on mingit valmis asja olemas selle vea kõrvaldamiseks? Näiteks mingi õhuke kleebitav lapakas soovitud kohale.
Otsi guuglist sellist asja nagu grip tape. Paljud relvaomanikud kasutavad seda näiteks pideme haarde parandamisel. Kas see ka sadula otsa passib - ei oska kommenteerida.
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
siil_udus kirjutas:Vapsik kirjutas:MX1 kirjutas:Mis materjal see on krossika istme katetel? Ja kus seda saada võiks?
Otsi guuglist sellist asja nagu grip tape. Paljud relvaomanikud kasutavad seda näiteks pideme haarde parandamisel. Kas see ka sadula otsa passib - ei oska kommenteerida.
Krt, isegi kui otsingule õelda et "skateboarde" ei soovi näha, ei tule ikka midagi eriti tarka. Ise mõtlesin mingit kummist sadulamaterjali vb lihtsalt. Kui valmistükina seikest pole keegi taibanud pakkuda, eks siis peab lõikama ja liimima.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
See žilettidest veekeetja, jah... Arvestage seal juures, et mida kuumem vesi, seda suuremaks kasvab selle riistapuu võimsus. Ja mida soolasem, seda suurem on võimsus - näputäie soola lisamisega saad juba tuled kustu. Põhjusmõtteliselt võid sama põhimõttega riista teha ka kahest suurest naelast, kahest lusikast, metallplaadist, millest iganes. Anum olgu isoleeritud. Ja töötava traktoriga purki ära enam vett juurde vala - saad vastu näppe.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Piipz kirjutas:Kui palju ma oma täisvarustuses XT eest kysida vöiks, kui ma myya tahaks?
http://album.piipz.com/displayimage.php?album=11&pos=9
2007 aasta ja 35 000 läbisöitu, millest 35 000 olen köik ise söitnud.
3500€ kanti
Let the good times roll.
-
siil_udus kirjutas:Vapsik kirjutas:MX1 kirjutas:Mis materjal see on krossika istme katetel? Ja kus seda saada võiks?
soomes pea igas spordipoes saada, aga ka just grip tape'i, st et on kuskil 1,5-2 cm lai teibirull, mis nagu kuidagi kohe ilus ei jää sadula peale. nagu sellist suurt lapakat pole kuskil silmanud.