Huumorit
-
zx12r
Re: Huumorit
Mai tea kui väga see huumori alla läheb, aga no mul oli tükk aega nägu naerul peale seda juhtumit.
Olukord Pirita teel Tallinnas, suunaga Pirita poole. 50 km/h ala, suht tihe liiklus, kõik liiklevad nii 55-60 km/h vahel. Mina nendega ühes tempos. Peeglist vaatan - üks dziip tõmbleb mõned kümned meetrid tagapool. Ühest paremalt mööda, teisest vasakult, heegeldab nii kuis jõuab - temale ei sobi see ühtlane (natuke kiirustki ületav) liiklusvool. Ma liiklesin paremas reas, sõitis minust mööda, reastus mu ette ja litsus gaasipedaalile, et jõuaks vasakul sõitjast ka veel mööda. Sai sellest mööda, siis uuesti paremale ja jälle gaasilapatsile kahe jalaga peale.
Juba mõni sekund vaatasin kuidas umbes saja meetri kaugusel sinivalged fööniga liiklust silmitsevad. Dziibivennale näidati peatumismärguannet, mu silmamõõdu järgi saadi vähemalt +25 radarisse. Pidin rida vahetama, kuna ta mu ees peatumiseks pidurdas. Vaatasin ka džiibi poole - kutt oli roolis ikka üsna närviline. Nägu naerul mõtlesin, et huvitav mis ta oma vihas teeb, kui kõik need (mitukümmend?) autot, kellest ta Pirita teel mööda heegeldas, temast mööda kulgevad ja kahjurõõmsalt vaatavad..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.