Huumorit

Kasutaja avatar

etukas
Tsikkel: Suzuki GSF600S

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas etukas »

Saab reamees linnaloale ja väeossa saabudes seersant ligi astub ja teatab, et nüüd kirjand selle kohta mida 24 h tegid. Reamees kirjutab ühe lause, nikkusin ja lakkusin. Seersant loeb ja ütleb, et nii ikka ei saa, et see läheb majorile lugemiseks ja teeme nii, et nikkumise asemel kirjuta, et käisid kalal ja joomise asemel, et lugesid raamatuid.Ok siis, kirjand nägi välja nii: sain linnaloa ja kui olin 5 min jõudnud kodus viibida, helises uksekell, uksetaga oli paljulugenud näoga sõber kott raamatuid kaasas, lugesime need kahekesi läbi ja läksime poodi uute järgi. Vanade raamatute kaaned viisime ka tagasi. Ostsime kaks raskemat kirjandust ja otsustasime, et peaks vähe kala püüdma. Saimegi varsti ühe räime, oi me rookisime teda, mina eest ja sõber tagant. Pärast kalapüüki lugesime veel paar raamatut. Mina nüüd kasarmus tagasi, aga sõber sai kalapüügist mingi rikke spinningule ja remondib nüüd seda kodus, aga eilsest lugemisest on tunne selline sees, et ühe pisikese luuletuse võiks täna veel lugeda, siis oleks kõik ok. :D

Learn to ride or die trying

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”