Marauder, Magna, Vulcan või Virago
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Marauder, Magna, Vulcan või Virago
Neeh, Rolex, kõigepealt siirad (ja tõepoolest siirad) tänud, et viitsisid arvustada.
Aga....aga mulle just jubedalt meeldib, et ees on kolm tuld. Sellised on mulle varemgi tänaval silma hakanud. Vahepeal isegi mõtlesin, et äkki saaks oma 600le Shadowile need külge toppida. Sumps kahel pool, jah muidugi, Magna kahel pool säravad sumpsid on tõesti muljet avaldavad. Samas Intruderi peenikesed torud, mitte nii väga . Pealegi, noh mu kuuesajasel olid kah sumpsid ainult ühel pool ja mind nagu ei häirinud. Kuigi jah, need ei olnud nii suured ja karjuvad, kui sellel kõnealusel rattal.
Ja see, et pole kodarad vaid valuveljed. Vot see mulle meeldib kohe väga, väga-väga. Valukad saab lihtsa vaevaga korralikult läikima lüüa. aga oma shadowi kodaraid...njah need jäidki lõpeks selliseks tumedaks ja tuhmiks.
Paunad - vot mulle tõesti meeldib, et need on sellised pisikesed. Enda rattal oli mul üldse kaks pisikest metellist padrunikasti. Ja need nägid mu arust jube ülbed välja. A selle ratta külge neid vist panna ei kõlba.
Ehk siis....tundub, et mulle meeldivad just kõik need aspektid, mis sulle ei meeldi. Maitsed on erinevad Ainus, mis mulle selle ratta juures kohe üldse ei sobi, on need pagana tuustid käepidemete ja heeblite otsas. Neile löön ma kohe käärid sisse.
Aga jah, asjalood on nüüd sedasi, et homme hommikul viiakse ratas juba mu sõbra juurde, kes siis selle mulle õhtul Pärnusse toob. Nii, et ümber mõelda on juba suht hilja. Ja siiani nagu pole ühtki sellist argumenti kah tulnud, mis mind oma otsust kahetsema paneks.
EDIT: Aa, ja mõnus lai esirehv kah muidugi. See on äge. Ja sirge lenks. No ma ei tea, ma tunnen, et ma leidsin ratta, mille tõttu mul pole enam kahju, et ma Magnast ilma jäin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.