STREETMOTO orienteerumissari 2011
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS
Re: STREETMOTO orienteerumissari 2011
Einoh egas pole keelatud sinna finishikohta varem laekuda. Perenaine ootab suurima heameelega motomehi kohale Kanarbiku turismitallu http://www.hot.ee/a/aretalu/ .
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Ujumisvarustus on soovituslik kaasa võtta
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
-
- Kontakt:
Päevast,
Esiteks, suured tänud osavõtjatele.
Teiseks, kui keegi tunneb puudust bussi unustatud mootorrattakohvrist, siis andke palun teada.
Terv,
Paarn
-
- Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS
Villamoto ja teised abikäed saavad suured tänud!
Motoorienteerujad Tarvajahile
-
Jänx kirjutas:Villamoto ja teised abikäed saavad suured tänud!
Motoorienteerujad Tarvajahile
ENDUUUROOOO......
TÄIIIEGA hea nädalavahetus ! otsime edasi ! (templeid loomulikult) .
tänud riugaste , roigaste ja kivide eest
, mis olid teepeale pandud !
Sain ka kruusas käe valgeks. Üritasin ka ühel lõigul Juhol sabas püsida kuid järk järgult jäi minu ees kruusa tolmu vähemaks kuni lõpuks ta läinud oligi. Aga nagu hiljem selgus olengi ma temast aeglasem
Tänud Villamotole raja eest, kus ikka ühe käna ka sain
olin seda ammu oodanud
Tarvajahil näeme raisk!
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
Villamotole suur tänu meeldiva nädalavahetuse eest
Lisakatse oli logistav... hiljem punkte otsides mõtlesin, et mis te küll järgmise aasta lisakatse riukaks teete? Ja kui see Tamula järve punkt tuli, siis ajas ikka muigama küll, sest ilmselt on see mingi veetakistus Punktid olid toredates kohtades ja vaid kahele punktile (mõlemad võrus) ei suutnud ma tsikliga kõrvale sõita. Kruusateed on teil seal väga hästi hooldatud ja ühtlased ning turgutavat pikka libisemist sai laupäeval mõnuga!
Edu teile!!!

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Hoppapparei!
Kah tagasi "Mägieestist" kõikide võimaluste linnas. Oli au veeta Teiega kvaliteetaega
Kraaps maani Villamoto rahva ees, kes kinkisid kõigile sisuka nädalavahetuse
Õnnitlused pjedestalitallajatele
Juho, Jänx, Randel- te olete vanad, koledad ja paksud, te ei sobi sinna pjedestalile, minge pensionile, tehke karsklusklubi "Hõbelõng","Hõbekett", "Hõbekardaan" vms
Jänxiga muidugi pikem jutt veel ajada, sellest hommikusest äratuskatsest ja võitlusest on mul sinikad, aga küll me need jutud ka räägitud saame
Pilte sai kokku 700+. Ei hakka mina neid siia interneeduse avarustesse riputama, ega upitama. Kellel suurem huvi, leiab tee minuni ja saab plaadi
Käivitasin projekti "Leia kruusaratas"!
Lõbusate taaskohtumisteni!
Tark ei torma!!!
-
- Tsikkel: DR800 / SE300R
Suurimad tänud Villamotole - meeldejäävalt libisevad 3-D kruusateed ja oivalised lisakatsed! Ja mis võiks olla veel parem kui õhtune saun peale sellist motopäeva!
Special thanks -
-korraldajatele, kes mind rajal kütusehädast päästmas käisid
-Agorile, kes mind pühapäeval Transalpiga Rõugest Võrru pukseeris
Tegelik viga sai ka tuvastatud - kraani ja filtri vahelisse kütusevoolikusse oli tekkinud ummistus.
ja veel kord
Kui vea olin tuvastanud, siis selle kõrvaldamine võttis Võru Statoilis aega ca 15 minutit. Veel üks kord
Edasine kodutee laabus viperusteta.
Mees, kes oli kõige kauem rajal
Suured tänud korraldajatele ja osavõtjatele meeleoluka nädalavahetuse eest
suur tänu isakesele kes mind keset metsa ja liiva aitas
Nõel ma ei ole unustanud
-
- Kontakt:
Pagasi vedamise bussist tulid väja veel ühed tumedad Colombia tossud.
Kes tunneb puudust siis helistab 5178618
-
- Tsikkel: M900 & LC8 Adventure
- Tänatud: 10 korda
Tänud Villamoto meeskonnale (naiskonnale) ka minu poolt! Oli vahva sõit! Rääkimata mõnusast after-motost
Villamotole ka minupoolt tänud kena ilma ja hea raja eest!
Lõunas on lahe, see on ka selge kui päev.
KTM EXC 530 R '08
JAWA 350-638 '84
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Äge oli jällegi!Tehke seda veel!
Muidu on teil igavesti lahedad teed aga asfaldile peaks küll Pärnu teemeistrid peale laskma, siis oleks ka asfaldil husaga lahe
K.Molu
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Juho, Jänx, Randel- te olete vanad, koledad ja paksud, te ei sobi sinna pjedestalile, minge pensionile
Kuldsed sõnad.
Aga muidu oli igati vaffa. Rahvas ärge selle vee pärast pikka viha pidage. Võite rahulikult kunagi tagasi teha.
Juho- Sinu joogi soovitus-ÜLI, MEGA, SUPER. Pole lihtsalt sõnu. Keele viib alla. Unustatud igasugu rumkoolad,dzinntoonikud jne. Puhas rumm- asi peitub aint sakummis.
-
- Kontakt:
Andestust tulemustega viivitamise pärast, aga meil on siin üks protest arutada.
Nii, et kohtunikekomisjon peab täna üheskoos jälle mõned "raamatud läbi lugema" ja siis pärast otsust on tulemused saadaval.
Tervitustega,
MK VILLAMOTO
-
- Kontakt:
Tänase seisuga on tulemused kinnitatud:
Peagi lisatakse punktid ka karikasarja koondtabelisse.
Võistluse jooksul kaduma läinud punktid(32 ja 33) otustas kohtunike kogu tühistada.
Tervitustega,
MK VILLAMOTO
paarn kirjutas:Võistluse jooksul kaduma läinud punktid(32 ja 33) otustas kohtunike kogu tühistada.
Mis tulevik kadunud punktide osas toob? Suhteliselt ebaõiglane nende suhtes kes aega raiskasid ja seal punktides käisid. Meie käisime 32-s umbes kella 15.45 ajal ja siis oli seal templi-lego olemas ja suutsime sellest ka jäljendi võtta. Osad võib-olla ei leidnud punkti üles sest see ei olnud mitte HEJ juures aga selle taga tagumise lagendiku peal? Tean et ka Ercki leidis selle 32 + käis ka 33-s. Ehk tema sai lausa 2 punktiga tünga.
Kadunud või katkise templiga punkti pildistamine mobiiliga võiks ju olla toimiv odav lahendus?
-
- Kontakt:
antia kirjutas:Mis tulevik kadunud punktide osas toob? Suhteliselt ebaõiglane nende suhtes kes aega raiskasid ja seal punktides käisid. Meie käisime 32-s umbes kella 15.45 ajal ja siis oli seal templi-lego olemas ja suutsime sellest ka jäljendi võtta. Osad võib-olla ei leidnud punkti üles sest see ei olnud mitte HEJ juures aga selle taga tagumise lagendiku peal? Tean et ka Ercki leidis selle 32 + käis ka 33-s. Ehk tema sai lausa 2 punktiga tünga.
Kadunud või katkise templiga punkti pildistamine mobiiliga võiks ju olla toimiv odav lahendus?
Head otsust polegi võimalik teha. Meie etapil oli ka mitmed templid kadunud, ja lugesime ära kõik, kes ütlesid, et jah ma käisin seal punktis. Paraku leidub nende ütlejate hulgas ikka nipimehi, kes "omale" teevad, see on jällegi teiste suhtes alatu. Asi jääb lõpuks ikkagi kohtunike otsustada ja kohtunikega teadupärast ei vaielda.
Minu arust on pildistamise variant ju suhteliselt ok - põhiline et see on odav ja käepärane lahendus.
Aga kui asi ikka päris karmiks läheb (ntx mehed oma templitega rajal) siis on ainuke pädev lahendus päris orienteerumisest pärist SI-jaamad & pulgad + teibituna randme külge (nagu teeb seda xdream.ee oma multispordi võistlustel). Siis kaob ka ära see probleem et keegi teise eest punkte käib võtmas. + kontunikel pärast oluliselt lihtsam tulemust kokku liita. Kas si-jaamade rent ja võimalikud kaod ka eelarvesse mahuvad, ei oska ma arvata.
Ma arvan et kohtunikega võib reeglite piires vaielda küll. Praegu ma ei vaidle kohtunikega aga kui mitu sõitu järjest sarnane "tüng" saada, siis võib mõnus fiiling hakata ära kaduma... Lisaks käib sõit ju ikka kulkude peale ka ?
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Pildistamine oleks toimiv ja odav variant tõesti ja neid kadund punkte niipalju ka pole, et fotode kontroll raskeks läheks. See pildistamise tingimus kadund templi korral võiks juba võistlusjuhendis sees olla, oleks kõigil teada ja mõisltik lahendus olemas.
Seekord võit sinna kadund punktide arvele kadus, järgmine kord enam nii ei tahaks...
-
- Kontakt:
Erci kirjutas:Pildistamine oleks toimiv ja odav variant tõesti ja neid kadund punkte niipalju ka pole, et fotode kontroll raskeks läheks. See pildistamise tingimus kadund templi korral võiks juba võistlusjuhendis sees olla, oleks kõigil teada ja mõisltik lahendus olemas.
Seekord võit sinna kadund punktide arvele kadus, järgmine kord enam nii ei tahaks...
lahenduseks oleks ka see, kui oleks oma komplekt tagavaratemplitega seljakotis kaasas. Vaatad, et templit punktis pole, võtad seljakotist tagavara ja teed arvestuskaardile märke.
Aga arvestades võistluse formaati ja osalejaid, siis ma arvan, et polekski vaja pildistada, peaks ju piisama sellest, kui võistleja ütleb, et oli seal, aga templit polnud. Sõna peaks rohkem maksma kui telefonipilt.
Möku kirjutas:arvestades võistluse formaati ja osalejaid
... siis võiks ju kohe sõita finisisse..... laulma .... Ma seekord proovisin aga seal polnud kohal kedagi. Peaks ka kuhugi kellelegi kirjutama.
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
Jänx kirjutas:Motoorienteerujad Tarvajahile
villu. kirjutas:Tarvajahil näeme raisk!
Tarvajaht 2011 kohta "midagi täpsemat" kui kuupäev 13.08 ja toimub Lääne-Virumaal VEEL ei avalda
aga rattad/lipsud säädke valmis ja peatse-kohtumiseni
Lõpuks ometi aeg mida kõik kaua on oodanud.
REGISTREERIMINE ON AVATUD
http://tarvajaht.rakvereraiberc.ee
Täiendavat infot hakkab kogunema samale leheküljele.
KÕIK TARVAJAHILE
-
tundub, et ei toimi see registreerumise link: http://tarvajaht.rakvereraiberc.ee
The requested URL /undefined/ was not found on this server.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.