Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Ah et nii kiiresti... no lepime kokku mingi näiteks mitte hiljem kui 15:15 seal
Siis jõuaksin...????
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 750 K8
Keegi teab kaua õhtul Tabasalus sõita saab ???
Ja palju eurosid tuleb välja käia, et rajale saada ???
Jawa 634 1981.a
confident kirjutas:Keegi teab kaua õhtul Tabasalus sõita saab ???
Ja palju eurosid tuleb välja käia, et rajale saada ???
10 euri, kui rääkida oskad saad pisut alla
-
acar kirjutas:confident kirjutas:Keegi teab kaua õhtul Tabasalus sõita saab ???
Ja palju eurosid tuleb välja käia, et rajale saada ???10 euri, kui rääkida oskad saad pisut alla
Euro siis tõstis hinda ikka korralikult, kui viimati kroonide eest käisin, siis oli 100-eeki !!!
Jawa 634 1981.a
Plaan võtta osa kolmapäeval (29.06) Pärnus toimuvast rajapäevast ja ka igamehe võistlusest. Nõuetes on kirjas et rattal peavad teatud kohad stoperdatud olema. Kui keeruline ettevõtmine see on? Äkki keegi saab tallinnas väikse tasu eest asja ära teha.
Endal vajalikud tööriistad ja teadmised puuduvad.
-
ma1t kirjutas:Plaan võtta osa kolmapäeval (29.06) Pärnus toimuvast rajapäevast ja ka igamehe võistlusest. Nõuetes on kirjas et rattal peavad teatud kohad stoperdatud olema. Kui keeruline ettevõtmine see on? Äkki keegi saab tallinnas väikse tasu eest asja ära teha.
Endal vajalikud tööriistad ja teadmised puuduvad.
Endal oli sama küsimus ja vastuse sain siit http://www.motoringrada.ee/foorum/viewt ... p=155#p155
Seal seletatud mida teha vaja !!!
Jawa 634 1981.a
confident kirjutas:acar kirjutas:confident kirjutas:Keegi teab kaua õhtul Tabasalus sõita saab ???
Ja palju eurosid tuleb välja käia, et rajale saada ???10 euri, kui rääkida oskad saad pisut alla
Euro siis tõstis hinda ikka korralikult, kui viimati kroonide eest käisin,
siis oli 100-eeki !!!
hinnakiri on jah veits tobe neil.kui tahaks ohtul tulla ja tunnikese kallutada,pead ikka 10 raha maksma.aga seda ma ei tee.tundub,et rajaomanik ei oska raha teha.mingi 5 euri eest voiks ju ka peale saada tunnikeseks.ma arvan,et ma pole ainuke,kellele see sobib.
oxide kirjutas:hinnakiri on jah veits tobe neil.kui tahaks ohtul tulla ja tunnikese kallutada,pead ikka 10 raha maksma.aga seda ma ei tee.tundub,et rajaomanik ei oska raha teha.mingi 5 euri eest voiks ju ka peale saada tunnikeseks.ma arvan,et ma pole ainuke,kellele see sobib.
Tallinnast tulla ei ole vast suurt mõtet selleks , et ainult 1 tund sõita , kui siis juba täie raha eest
tel.56 452 700
Tere
Aravetel seis vähe parem maksad oma 11 eurot ära ja sõidad terve päeva kohapeal võimalik toituda ja ööbid
http://www.aravetekeskus.ee/kardirada/r ... neerimine/
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
UMMI kirjutas:oxide kirjutas:hinnakiri on jah veits tobe neil.kui tahaks ohtul tulla ja tunnikese kallutada,pead ikka 10 raha maksma.aga seda ma ei tee.tundub,et rajaomanik ei oska raha teha.mingi 5 euri eest voiks ju ka peale saada tunnikeseks.ma arvan,et ma pole ainuke,kellele see sobib.
Tallinnast tulla ei ole vast suurt mõtet selleks , et ainult 1 tund sõita , kui siis juba täie raha eest
Noo kle, kui tibistisega kinno lähed siis kulub ju palju rohkem.
Ja ega ta seal väga piira kui "lõbus" sul seal raja peal on.
Ainult siis on vb mahavisatud raha kui satud mingi autodega samal ajal või poole h pärast hakkab lõbusalt padukat tulema.
Miks see ainus kord kui mina läksin mõlemat korraga juhtus - mitte ei tea...
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
UMMI kirjutas:oxide kirjutas:hinnakiri on jah veits tobe neil.kui tahaks ohtul tulla ja tunnikese kallutada,pead ikka 10 raha maksma.aga seda ma ei tee.tundub,et rajaomanik ei oska raha teha.mingi 5 euri eest voiks ju ka peale saada tunnikeseks.ma arvan,et ma pole ainuke,kellele see sobib.
muidugi kogu raha eest oleks parem ja saaks rohkem rajal olla.aga voiks olla lihtsalt selline variant,et saaks poole hinnaga.alati pole aega seal olla ja tahaks minna tunnikeseks voi pooleteiseks aga sellist asja ei toetata seal.
oxide kirjutas:UMMI kirjutas:oxide kirjutas:hinnakiri on jah veits tobe neil.kui tahaks ohtul tulla ja tunnikese kallutada,pead ikka 10 raha maksma.aga seda ma ei tee.tundub,et rajaomanik ei oska raha teha.mingi 5 euri eest voiks ju ka peale saada tunnikeseks.ma arvan,et ma pole ainuke,kellele see sobib.
muidugi kogu raha eest oleks parem ja saaks rohkem rajal olla.aga voiks olla lihtsalt selline variant,et saaks poole hinnaga.alati pole aega seal olla ja tahaks minna tunnikeseks voi pooleteiseks aga sellist asja ei toetata seal.
tule kohale ja uuri asja
pole vaja nii teha.eelmine aasta sai korduvalt maksta tunni eest täis hinda.kui see aasta enam nii jäigad ei olda,siis on hästi.eks peab tulema vaatama.millal seal üldse käiakse.täna sõitsin sealt juhuslikult mööda 4 paiku,polnud seal kedagi.ei viiti seal päris üksi kallutada.
tsiklite päev on kolmapäev , tule homme ja kaaskallutajaid leidub küllaga.
tel.56 452 700
oxide kirjutas:pole vaja nii
teha.eelmine aasta sai korduvalt maksta tunni eest täis hinda.kui see aasta enam nii jäigad ei olda,siis on hästi.eks peab tulema vaatama.millal seal üldse käiakse.täna sõitsin sealt juhuslikult mööda 4 paiku,polnud seal kedagi.ei viiti seal päris üksi kallutada.
Helista ja küsi ,53978501, ja eile 18.00 -21.30 oli seal ikka mingi 10 ratast kohal
Eile oli väga lahe ja mingi hetk vist oli jah kümmekond ratas rajal/raja ääres. Sõita sai juba 17.30. Kui üksi kallutada ei taha siis 19 alates on sõitjaid kindlasti eriti nüüd, kui rada enam igapäev avatud pole. Sõita sai palju väiksema summa eest. Ära hakka oma lolli tunniaja juttu ajama ja vaata mis saab.
Kas keegi neljapäevaks raplat ka uurinud on?
-
confident kirjutas:Keegi täna ei plaani minna Tabasallu ???
Sai ära käidud ja rahvast oli ikka päris korralikult. Tundub, et ilmad nii ilusad, et enam keegi foorumisse ei viitsigi tulla, vaid kohe rajale
Täna jälle minek !
Jawa 634 1981.a
confident kirjutas:confident kirjutas:Keegi täna ei plaani minna Tabasallu ???
Sai ära käidud ja rahvast oli ikka päris korralikult. Tundub, et ilmad nii ilusad, et enam keegi foorumisse ei viitsigi tulla, vaid kohe rajale
Täna jälle minek !
Sai eile käidud nagu ka esmaspäeval, eks peab täna ka minema. Kauaks seda suve enam ikka on
-
Pikk kirjutas:confident kirjutas:confident kirjutas:Keegi täna ei plaani minna Tabasallu ???
Täna jälle minek !
Sai eile käidud nagu ka esmaspäeval, eks peab täna ka minema. Kauaks seda suve enam ikka on
Kas sinna saab päevasel ajal ka minna ???
Pole hetkel midagi teha läheks teeks mõned tiirud ja õhtul veel mõned !!!
Jawa 634 1981.a
Täna Raplase ei ole plaani kellelgil minna
Raplas sõita saaks, aga rajavaldaja sõnul pole keegi sõitmise vastu huvi tundnud(see aasta üldse vähene huvi olnud). Üksi ei viitsi vist ka sinna veereda, tuleb vist tabasallu tiirutama minna
-
Rapla vòiks ju minna,kui 3-4 minejat oleks ! Aga palju seal see asi maksab ?
Jawa 634 1981.a
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.