Kuidas tundmatu mode jälle kahuriga kärbest lasi

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Kuidas tundmatu mode jälle kahuriga kärbest lasi

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Mode edit : kui sa ennast lihtsalt huvitavaks ei tee, siis anna see info edasi õigele ametkonnale ja lõpeta varaste hoiatamine.

Kuivõrd mode oli anonüümne ning ei vaevunud isegi küsima enne kui plõksima hakkas ning kogu teema on lukus siis vastan ainsal võimalikul viisil aga juba ettenägelikult fleimi all, kuna ilmselt käivad varastatud rataste asjad nüüd siin.

Minu algne postitus märkis, et ratast hoitakse kuskil mustamäel garaazis. Varas on selle ilmselt andnud kellegile kasutada või hoida, kes ei pruugi selle päritolst teada. Palusin hoida silmad lahti kui keegi sattub mustamäel midagi märkama.

Kogu see info on teada ka politseile ja vargale (kelle isik on tuvastatud aga kes keeldub ütlemast täpset asukohta)
Nüüd kallis anonüümne mode, mis oli siin nii reeglite vastast, et mu postitus tuli kustutada? Kas varastatud rataste teema ei ole see koht kus postitada varastatud rataste kohta infot?
Või ongi ratta varastamine "enda huvitavaks tegemine" nagu sa ilmselt asjase süvenemata otsustasid ???

Kõigile teistele kes siin foorumis sagedamini käivad - kannatliku meelt teile sellistega.

Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

Matsai

Re: Kuidas tundmatu mode jälle kahuriga kärbest lasi

Lugemata postitus Postitas Matsai »

Kirjuta siia uuesti, mis ratta järgi tuleb silmad lahti hoida, elan ka mustamäel ja tean siis vaadata. Äkki varga isik ka?

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kameeleon kirjutas:

Minu algne postitus märkis, et ratast hoitakse kuskil mustamäel garaazis. Varas on selle ilmselt andnud kellegile kasutada või hoida, kes ei pruugi selle päritolst teada. Palusin hoida silmad lahti kui keegi sattub mustamäel midagi märkama.

Piira erutust.
Kui mu võrr rotti lastaks ja ma kuuleks foorumi kaudu (mida võibolla ka varganäod loevad), et ratas seisab Mustamäel, siis ma ratta omanikuna teeks kohe pikemad tiirud ja hoiataks sõprugi. Mis sa arvad, mida varas teeb, kui sedasama infot loeb? Mina vargana mobiliseeruks ja transaks ratta kohe-kohe kuhugi mujale. Või laseks relakaga varuosadeks.

No vot, parem saada selline info omanikule Pmina või helista talle. Jeesus küll, internet pole siuke koht, kus biker.ee kirjutatu jääb ainult registreerunud ja ausatele kasutajatele näha :wack:

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

reimps kirjutas:
Kameeleon kirjutas:

Piira erutust.
Kui mu võrr rotti lastaks ja ma kuuleks foorumi kaudu (mida võibolla ka varganäod loevad), et ratas seisab Mustamäel, siis ma ratta omanikuna teeks kohe pikemad tiirud ja hoiataks sõprugi. Mis sa arvad, mida varas teeb, kui sedasama infot loeb? Mina vargana mobiliseeruks ja transaks ratta kohe-kohe kuhugi mujale. Või laseks relakaga varuosadeks.

No vot, parem saada selline info omanikule Pmina või helista talle. Jeesus küll, internet pole siuke koht, kus biker.ee kirjutatu jääb ainult registreerunud ja ausatele kasutajatele näha :wack:

Kuule loe nüüd ..... isik kes selle ratta varastas on ise öelnud et ratas asub "kindlas" garaazis mustamäel. Küsimus on selles, et ta keeldub avaldamast täpset asukohta.
Jeesus küll, aga ilmselgelt ei hakka keegi seda ratast kuhugile enam liigutama....eriti mingi bikeri teema pärast
Jeesus küll, aga kelle või mille omanikule ma PM-i saadan
Kas piirasin piisavalt erutust ? Sinu oma ?

Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

Lugemata postitus Postitas matcho »

Oot mis mõttes .... varas on teada ja ta on ise üles tunnistanud , et ratas on mustamäel kindlas garaasis ve ???? Mis siis takistab sind enda rattale järgi minemast ? sellest pisiasjast , et pätt ei taha öelda garaasi asukohta peaks ju jõulise veenmis meetodiga üle saama . Oled võlgu talle ?

ükskord sai ühele ujumist õpetatud, kuni kadumaläinud traktoriaku asukoht selgus

parem kaks politseid ees kui üks taga ....

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma ei erutu kuigi lihtsalt, aga ma vaatan, et hoopis sina erutusid sellise asja peale ikka täitsa põnevates kogustes :p

Su algsest postist, pealekauba, ei selgu mingit kindlat "timeline'i". Mina ei lugenud sealt küll välja, et politsei on ka teadlik ja varas teada. Ma lugesin hoopis välja, et su post varastatud tsiklite teemas kustutati, sest sa vihjasid kõigile (ehk ka varastele), et varastatud püss Mustamäel on. See ajas su raudse närvi mustaks ja lahmisid kohe fleimi alla uue teema modest, kes kahuriga kärbseid jahib. Teema, millest omakorda selgus selgitavat lisainfot. Minu jaoks on kõik lihtne - viskad umbmäärase vihje, mis kustutatakse, mille peale sa halama hakkad ja tood veel lisainfot välja (mis oleks võinud algses postituseski olla, oleks see post ehk alles ja pakuks senini väärt infot).

Aga ega ma su kadunud posti lugenud pole, kui eksin, siis vabandan. Mokaotsast :)

Võin ka varganäole külla minna, mul on üks sõber, kellel on üks sõber, kes teab paari rääkimapanemisenippi ka :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”